anal seks yaptınız mı o an hazırlık yapmışmıydınız herhangi bir pislik oldumu ve hazırlık yaptıysanız nasıl yaptınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Anal yapana bağlı adam acemi seni dinlemeden birden basar girerse orayı büzen kasların ve sinirlerin kopup hasarlanmasina ve kanamaya kadar giden hasar oluşumuna sebep olur bu durum kalıcı hasar yaratabilir gaz tutmaz olursun orayı iyi yumusatip görmek gerekir bir iki hafta üzerine uturamayabilirsin çok yavaş ve dikkatli yapmak gerek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnüs içine duş hortumu sokup dışkıları dışarı çıkar, ilişki sırasında sıvı yağ sür partnerinin penisine, hem acı hem zevk alırsın, ćok kalın penisi alamayabilirsin , istersen evde kendin patlıcan, salatalık kullanarak alıştırabilirsin kendini, yağ sür önce ama, ben yaparken kadın önce hazırlık yapıyordu;yağ veya ćilekli kayganlaştırıcı jel kullanıyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. anal için gerekli malzemeler 😂😂

ama yinede sonuç şu 😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim uzun süreçli bir deneyimim var ve hazırlıktan yana hiçbir aksi durumum olmadı
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yaptınız
Soran+1 yılTemizliği nasıl yapıyorsunuz
- +1 yıl
Temizlik olarak evvela sıvı gıda ile hafif beslenme ve tuvalet ihtiyacını komple gideriliyor sonrasında anal temizleme aparatı veya duş hortumu ile anüsden içeri ılık su doldurup boşaltıyor ve su berrak akana kadar bu işlem yapıyorum sonra normal duş aldıktan sonra diğer aşamaya geçiliyor
Soran+1 yılBunları yapsam kesin temiz olur mu
- +1 yıl
Tabi ki ama ilk deneyim olacaksa sakın birden anal birlikteliğe girmeyin alışma evresi ön sevişme oral hatta rimming ve anüse parmak veya plug ile başlamalısınız mideniz rahat ve lavabo ihtiyacı komple bitmiş olmalı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMükemmel bir his. Daracık. Hiç çıkmak istemiyorsun.. Bebek yağı ile yağlayınca muhteşem giriyor.:
07 Yorumla
Soran+1 yılTemizliği nasıl yaotınız
- +1 yıl
yapmadık. kondom kullandık.
Soran+1 yılPismiydi
- +1 yıl
yoo harikaydı
Soran+1 yılÖnmü daha iyi arkamı
- +1 yıl
ne yalan söyliyim arka daha zevkli ya
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılilk kez yapicaksan ishal olabilirsin karnin baya agrir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 farklı ilişkinin sonuncusunda pislik ve koku geldi kusacaktım
02 Yorumla
Soran+1 yılNaptınız
Cevap sahibi+1 yılKrem ve kayganlastirici kullanın biz krem kullandık yalnız büyük tuvalet varsa çok önce yapın yoksa pislik gelebilir partneriniz acele etmesin yoksa ilerleyen zamanlarda çok acı ve sıkıntı çekersiniz bakire değilseniz önden ilişkiye başlayıp zevk almaya başlayınca arkadan devam edin vücut kendini salar. Anal konulu filmlerde kadın aksilik çıkmasın diye iki gün sadece şekerli su ile besleniyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBirkaç defa arkadan yapmıştım birilerini... Sadece Rus sevgilim rahat aldı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok kez yaptım özellikle bakire bir kız istediği için yaşandı
00 Yorumla
+1 yılŞükür yapmadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet o şekilde yaptığım kizlar oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe zaman yapacaksın korku var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDetayları var istersen anlatırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılvala daha kaygan oldu vıcık vıcık çok güzel
00 Yorumla
+1 yılBen yaptım gayet iyidi bir sorun olmadi
00 Yorumla
+1 yılDmden anlatabilirim
00 YorumlaTam. ne soruyorsun
00 Yorumla
+1 yılAnal yapmak sapkınlıktan başka bişey değil
00 Yorumla
+1 yılYaptım fena değildi dardı baya
00 Yorumla