Nasil duygu ve hissiyat?
Yaptım
Yapmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
16 yaşındayken sevgilimin ısrarı ile bir kaç defa yapmıştık daha doğrusu denemiştik ilk 2-3 denemede giriş yapamamıştı çok acı vermişti, son denemede çok zorlamıştı ve ancak girmişti ama canımı çok acıtmıştı gerçekten, asla tavsiye etmem ben de zaten ergenlik aklı ile yapmıştım şimdi olsa asla denemem, zevk namına hiçbişey hissetmedim, ancak erkek zevk alır analdan, çünkü sonuçta o şeyini bir yere sokuyor ve boşalıyor, ama bir kızın zevk alması zor analdan. sağlık açısından da çok zararlı, götünün üstüne oturamazsın 1-2 gün. erkeğin penisi kalınsa çok zor girer, zorlar seni, başını soktumu daha çok zorlar geriside girsin diye, içinde organların yer değiştiriyor sanırsın girdikçe.. wc de de çok zorlanırsın bir süre.. bence hiiiiiç bulaşma kuzum. değmez.
Tesekkurler
Yani kusura bakma ama senin götüçüde iş yokmuş, işi bilen erkek kızın canını yakmaz, hatta bayağı zevk aldırır, ben yıllardır yaparım kimsede canımı yaktın demedi, ha bende 16 17 cm sana 40 cm denk geldiyse bilmem ama normal bir sk ve işi bilen erkek kızın canını hiç yakmaz zevkten uçurur
Bence en azından dene
Yapmak isteyen erkeklerle, nasıl bir his olduğunu merak eden kızlar, bunu bir kendilerinde deneyip, uygulamalı bir şekilde nasıl bir şey olduğunu öğrensinler, ondan sonra gelip buraya isteyip istemediklerini söylesinler :D
https://i.hizliresim.com/kjXnEy.png
Bu arada yaptım, yaparım, zevkli falan diyenlerin tamamı pembelere bürünmüş Harun abier :D
5 6srnedir evliyim 4 5 defayi grcmedi isini bilirsen acisi olmaz lavman ve krem kullan 5 6 sefer yavasca gitgelden sonra alisiyor cok zevk vermesede zevk alirsin acisi olmaz erkek icin de zevk vermiyor fazla sadece yasak haram oldugu icin hos grliyor ben ilk giriste bile bosaldigim oldu analdan da 3 defa esim orgazm oldu vajinasini o esnada testislerime baski uygulayarak orgazm oldu
Çok yaptım ama bir daha yapmam ! Kadının zevk alması gerekiken acı çekmesi ve o an senin zevk alman aptalca birşey... Aynı anda zevk alabileceğin vajina varken hiç gerek yok ! Ha vajinası olmayan gayler için birşey diyemem... yapan yapar... acısına ve tıbbi risklerine katlanan katlanır !!
Cevap
54Cevap
Erkek için zevkli kadinicinde zevkli hale getirmek için lagman ve temizlikten sonra bölge kasları yumuşatıcı gevşetici kayganlastirici sürerek önce tek parmak sonra 2 parmakla yumuşatır kwsnada acısız gidilirse on tarafida masaj yaparak yavaş yavaş yapılırsa iki tarafta zevk alır giriş yapmak için uygun kıvama gelmeden sert gidilirse kadında sıkıntılı durumlar olur onu iyi bilenle yapmak gerekir
erkek açısından mükemmel dar olduğu için daha fazla zevk veriyor ama bazen pislik olma ihtimali de var.
yapmayı mı planlıyorsun?
gibi
gibi nedir daha açık ve net söyle.
iğrenç ötesi bir duygu sadece kadının canı yanar, özellikle bakirelerin partnerinin isteğini kırmadığı için tercih edilen birleşme şekli ama zevk almaz
Denedim olmadı onu da partner istemişti büyük kalın olmasından girmemişti üçü girdiğinde çığlık atmıştı hem ayrıca hak yolu varken neden bk yolu kuru şey içine girmek sulu vıcık vıcık kaymak gibi yere girmek varken
ön kadar zevkli olmadığı kesin ama yaparken ön tarafı uyarırsan acı zevke dönüşebiliyor başka neyi sorucan..
Nasil uyarmak
parmağınla kilitorisini uyarıcaksın işte
Anladım tesekkürler
Tcrbe var ozamn
ilk başladığında acı oluyor sonlara doğru biraz zevkli
Korunuyormusunuz peki
Çok dar olduğundan erkeğe çok zevk veriyor ve o sırada klitorisi okşayınca kadın da çok haz duyuyor ve orgazm oluyor
kadınlar genelde istemiyor ama ikna etmek benim işim :) neredeyse seks yaptığım her kadınal analda yaptım çoğu önce yok dese de kandırıyorum ve çoğununda ilk analı oluyor
Yaptımda analdan alan kişiye zarar yani sağlık acısından yırtılmalar hastalıklar çıkabilir
Kimileri gibi, ters düz ilişki, günah vs. derdinde değilim ama vajinayı tercihe derim, daha ıslak ve yumuşak dokusu olması sebebiyle daha keyifli oluyor.
bayan açısından zevk alıp boşalana çok rastladım
sanırım bu konuda çok iyiyim ondan olsa gerek
benim için muhteşem bir duygu ama bayan zevk alıyorsa almıyorsa ve istemiyorsa asla denemem ve yapmam
yaptım çok zevkli değil ama güzel oluyor
Acımıyomu
Yapan sağlamsa inletmesi lazım :)
biraz acıyor çok dar çünkü ve hızlı yapılmıyor
Alışınca zevke doyarsın :)
Etik değil Bencede bi erkeğin de empatı yapması gereken bi konu isterken düşünmesi gerekiyor
anal seks güzel ya ben ilk sevgilimle yaptım daha da kimseyle yapmak istemedim ona çok aşıktım çok güzel birşey ama
Yaptım. Bilhassa partnerimde gaz varken çok gūzel oluyor. Hele bir de penise bulaşan dışkıyı parmakla sıyırıp yemek var ki , bu da işin kaymağı.
Güzel bir his ama yavaş ve dikkatli yapmak lazım. Acı verdirmeden sakin olmalı.
yapmanı tavsiye etmem sağlıksız bişey
elinle totonu yıkayıp ağzına götürebilirsin?
yaptım birsey anlamadım ama pantnerim cok acı cekti
güzel ve zevkli dar olduğu için ilk başta canın yananbilir ama sonra hoşuna gider
valla benim tercihim vajina ama analda olur duruma göre partnerim isteğine göre
acı verıcı deneme derım
@Yasinşan denemeye çalıstık sevgilimle
Yapmadım ama doğrusunu söylemek gerekirse merak ediyorum..
Önden daha zevkli bak yine canım çekti
Evet
seksin kendisini yapamadım daha :D
ya biride 5 fakit namazını kılan var mı dese :(
Sen tam hangı kısmını merak edıyorsunkı?
Bende istiyorum
yapmadım ama harika bir şey oldu kesin
igrenç bırsey hayatta yapmam
yapmadım yapmayıda düşünmüyoum
yaptım etraf b0k kokuyor.
Yapmam
Bilincli yapilirsa inanilmaz bir haz
Ohhoooo cok zevkliiii
yaptım hanımefendi hem erkek hem bayan olarak
Her Türk gencin hayali. arkadan giriş :)
Sen daha önce yaptın mı
dar delık zevkı baska
Yapmadım. Yapmam da.
evet yaptım çok zevklı bence
yapma bence
Yaptım çok kötü kokuyor ve çıkmıyor koku
farklı ve güzel denebilir
Önddn çok arkaya sokarım çok zevkli
hem yaptım hem yaptırdım sayılır :D
seni tanımak isterdim
Zina
bok gıbı bır duygu