Anal seks yapıp pisman olan var mi daha sonra yapıldıgı anlasılır mı?
Cevabın nedir?
+1 yılseks esnasnda güzel geliyor sonrasında eherki biraz can yakdıysan pişman oluyorsun ama gende en güzeli vajına herzman buldugun yerde dıkıyorsun içine zevk alıyorsun zevk veriyorsun iki güzel bir arada olunca daha zevkli analda sadece tek taraflı bir zevk vardır :) oyüzden sen vajınaya ıkna et ve devam et zevk almaya
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlaşıldı sende vajinasi bakire olarak kendini birine kakalayacaksin ruhu fahise olarak. Arkadan ver sonra evlenecegin adama bakireyim de.. At yalanı s... İnananı
524 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim bilmeden konuşma
- +1 yıl
Evli o zaman samimiyetle cevap ver. Bu soruyu sormandaki amaç ne? Neyi öğrenmek istiyorsun.. Sonradan anlaşılır mi derken neyi düşünerek soruyorsun.. Bunu ancak yapıya sonradan belli olmasını istemeyenler sorar
Soran+1 yılYani ben genisler mi demek istedim burada kimseye hesap vermek zorunda degilim kadin doguma gittigimde ya da arkadan yapildigin da bir sorun oldugunda gittigimde anlaşılır mi
- +1 yıl
Yaptın mi?
Soran+1 yılYapmadim ama kocam cok istiyo
- +1 yıl
Dindar bir insan misin?
Soran+1 yılYani sayılır kesinlikle yapılmamasi gerektigini biliyorum
- +1 yıl
Peki sen ne dusunuyorsun
Soran+1 yılYa baska kadinlara bakmamasi icin yapmak istiyorum ama saglik acisindan da olmaz
- +1 yıl
Valla güzelim.. Dinin emri herşeyin ustundedir
Soran+1 yılTabi ki oyle ben sadece yapildigin da neler olacagini merak ettim arkadan yapmak zaten mantikli gelmiyo
- +1 yıl
Koçan nie vbukadar israrci
- +1 yıl
Evli olan insanniye yapar ya
bağlılık burdan gelecekse olmaz olsun
biz eşimle bırak analı yılkarca cinselliksiz yaşadık o zaman da deli gibi seviyorduk
sen haramla mutluluk arama
Allah helalle ilerleyene doyumsuz mutluluk verir
Soran+1 yılNe bilim
- +1 yıl
Anlamadım evlenmeden mi ilişkiye girdiniz
Soran+1 yılHayir evlenmeden iliskiye girecek biri degilim
- +1 yıl
Sen de vermek istiyorsun
- +1 yıl
Ama aynı zamanda korkuyorsun
Soran+1 yılDinen haram olan biseyi yapmak istemiyorum ama esimin din konusunda oek bilgisi yok haram oldugunu bilmiyo olabilir
Soran+1 yıl@bewildgirl canim haram olup olmadıgini bikmiyo belki esim dini konuda bilgisi yok fazla ben istemedigim surece zaten yapmaz bende haram olan biseyi yapmak istemiyorum cinsel hayatla bir insani sevemezsin zaten bizde yasamasak seveceginden eminim
- +1 yıl
Bana gore çok değil bugün yarın verirsin
Soran+1 yılSen beni taniyomusun ki boyle konusuyosun verir miyim diye sormadim kimseyi de ilgilendirmez dini boyutu ve saglik acisindan ne kadar zararli oldugunu ogrendim yapmam
- +1 yıl
Sonunda doğru yolu gösterdim sana.. Hehehe
Soran+1 yılSağol☺
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlasilir arka delik genisler gevse deneyimli bir erkek anlayabilir. ayrıca iğrenç bişey vajinan varken yapma öyle bişey. sonradan cok pişman oluyorsun cok pis ve iğrenç hissediyorsun kendini. hatırlamak bile istemiyorum resmen yaa. mis gibi vajinal zevk varken
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bende senin gibi dusunuyorum belki oda ciddi soylememistir ben sadece arastirmak istedim haram oldugunu ogrendim yapmam zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
46Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bekaret sorunu yoksa evlenmeden önce yapmamanızı tavsiye ederim. Zira bir genişleme olacağı ve evlendiğinizde eşiniz biraz tecrübeliyse bunu hissedeceği olasılık dahilinde.
20 Yorumlaanal'ı çok tavsiye etmiyorum. sonra böyle oluyor,
https://www.youtube.com/watch?v=jhRfy2boCsI20 YorumlaPişmanlık değişkenlik gösterebilir kadın anal birleşmede asla zevk almaz sadece partnerini Mutlu kılmak için haz duyuyormuş gibi davranır ilerde anlaşılırım evet anüs genişler ve bir erkek ilişkiye girecekse anal yoldan rahatça girebildiği için anlar
00 Yorumla
+1 yılyapıldığı anlaşılır evet. çok saçma geliyor bana sı. çtığın yerden cinsel ilişkiden nasıl zevk alır bir insan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapıldığı nasıl anlaşılsın? doğdun doğalı sıçı. rsun ordan. bana kalırsa yapma, yapacaksanda iyi temizlen. sonra manitanınki şeye bulanırısa çocuk basar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiye kadar 4 kadınla yaptım ana seks ama kendileri istedi sadece birinden birinden ben istedim zorlamadan tabi çok hoşuna gitti ve hep istedi sonrasında korunmayan kadınlarda içine bosalma ancak ole mumkun
00 YorumlaYani dini yönden yorum yapmam ama cinsel yönden yaparken ilk başta acı sonra zevk yaptiktan sonrada pişmanlık hissi veren bsy tekrar kapanmazda açık kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yaptım ama hiç pişman olmadım, anal ilişkiye girdiği sadece detaylı dr kontrolünde anlaşılır, ama deimya bir bisex olarak anal ilişkiye girdim karşılıklı pişman değilim yine olsa yine yaparım
00 YorumlaBelli olmaz yapıldığı.
Pişmanlık konusu da kişiye göre değişir20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılAltina kacirdiginda anlasilir bakireyim dersin bide
031 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
- +1 yıl
Baskasiyla yapcan demekki
Soran+1 yılNe sacmaliyosun ya
- +1 yıl
Neden anlasilirmi diyosun ayrica zararli ordan cikan penisle bide oralmi yapikir
Soran+1 yılSaglikla ilgili bir sorun olursa anlasilir mi aldatacak kadar seref yoksunu bir insan degilim
- +1 yıl
Anlasilirda kicanla yapmicanmi zaten
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ee kim anlicak
Soran+1 yılAnal yaptiktan sonra saglik soruni olabiliyomus doktor anlarmi sorun bu
- +1 yıl
Anlar tabi yirtilirsa ya da altina kacirirsan
Soran+1 yılAnladim cok zararliymis zaten yapmam
- +1 yıl
erkek saygı duymalı makattan cıkan penisi bide ağzına falan almak pislik
Soran+1 yılAlmam ki
Soran+1 yılİstemedigim biseyi yapmaz zaten
- +1 yıl
bilmem sormussun ama
Soran+1 yılMerak ettim
- +1 yıl
bende merak ettim yapıcam biriyle
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
hayır bekarım :) neden sordun
Soran+1 yılBenim bakireligime laf ettigini icin sordum sende bakirim diye gezersin
- +1 yıl
ben neden saklıyayımki ama bekar olupda zarı gitmesin diye yapmadıkları kalmayıpda bana masum bakire rolü oynamasınlar ben kimseden yaptıgımı saklamam
Soran+1 yılYapip saklamayan kiz da cok
- +1 yıl
o zaman neden anal yapıyor?
Soran+1 yılOrayi tercih etmistir unutma diktirme diye bisey var artik onden de yapabilir ama arkadan tercih etmistir kocasinin yapmasini istemistir bir cok sebep olabilir ne dusunduklerini bilemem
- +1 yıl
kimseyi kandırmayalım yüzde 90 dan fazlası kızlık zarı bozulmasın diye sevgilisine arkadan yaptırıyor bu gerceği herkes biliyor
Soran+1 yılYapanlari savunacak degilim ama erkekler evlenmeden yapiyosa kizlarda yapabilir
- +1 yıl
ona bişey diyemem ki ben hiç yağmadıysam yapmamıs isterim belli olmicagına göre vicdanına kalmıi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
ben yaopıcam bakirliğe bakan yok artık
Soran+1 yılKendi tercihin
- +1 yıl
aynen :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşımla 2yıldır neredeyse hergün anal yaparız. Öyle şeyler söylrntiden ibaret ve bir zararını görmedik. Zaten yapan birsürü kız var.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bem zaten evliyim esim den baska biri goremez ama ben saglik acisindan bir sorun oldugunda anlasilir mi onu merak etmistim
Cevap sahibi+1 yılZaten bir sorun olursa anlarsın saçma olmuş :) yapsın rahat ol istediği kadar izin ver ;)
Soran+1 yılYapmamasi daha iyi
Hak yolu varken pok yoluna gerek duymuyanlardanım
73 Yorumla- +1 yıl
O' ak d. ligi varken, b*k d. ligine ne gerek vardi 'galiba 😀
- +1 yıl
Bakirelik mevzuu
+1 yılEskı kız arkadasım teklıf etmıstı kabul etmemıstım. Cok sey mı kaybettim sen pismanmısın 🙃
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılmasından değil de boş delikte gidip geliyor sanki insan sevmedim ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler yaptıgına pişman olmazda kızlardan pişman olan olur zamanla genişler ilk yaptıgındada acı duyabilirsin zaaten evliymişsin yapma
00 YorumlaHenüz kısmet olmadı, kabul eden olursa karar vereceğim sonrasına 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet yaptım ve pişman olmadım, ki benim pişmanlığım önemli değil, yaptığım kızlar da pişman olmadılar benimle yaşadıkları için
00 YorumlaAnaL yerine onden yapın ya
24 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru anal yapınca bakiremi kalıyorsunuz sanki
Soran+1 yıl@Deligönül89 evliyim bakire degilim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelli olur tabiki
cok yaparsan.
belki sonra pişmanlıkta verir.
yapmay düsünüyormsn00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılheveslenmiştik yapmıştık. sonra pişman olduk. eğer yapacaksan temizlik olmalı.
00 Yorumlamenemen yemeseydi iyiyidi yahu :))))
00 YorumlaSen pismansin sanirim :)
00 Yorumla
+1 yılKilotu çekince iş biter.
00 Yorumla
+1 yılGeçiren işin ehliyse anlar...
00 YorumlaYapmadım Karşımdaki hakaret etmem
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadan yapinca hakaret mi oluyo
Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. kadın doğumcu dötünümü muayene edecek ya :)
05 Yorumla
Soran+1 yılKadin dogum diye bisey mi dedim yapildiginda bir sorun olursa buna bakan bolumde var
Soran+1 yılBaskasina yazdigimi biliyorum unuttugum falan yok merak etme ben kadin dogumun da ona baktigini saniyodum ama bakmiyomus sonucta bakan bir doktor var demi saglik acisindan zararli ve anlasiliyo
Soran+1 yılTamam sağol
Tabiki anlaşılır yemiş kızla yememil kız
00 Yorumlaneden pişman olasın ki daha sıcacık ve dar
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki daha sonra yapıldıgi belli olur mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin düşüncen senin kararın Evlimisn bekarmı
07 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim evlenmeden iliskiye mi girilir
Cevap sahibi+1 yılEvli olmayıp ilişkiye giren çok kişi var bilirsin ben sadece sordum hemen yanlış anlama
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılKendini biraz frenle yoksa isteklerin ardı arkası bitmez tabiki karar senin
Soran+1 yılSadece soyledi ben izin vermezsem zaten yapmaz
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden detaylı ayrıntılı konuşalım burada herşey açık konuşulmuyor bilirsin
Soran+1 yılBiliyorum ama konusulacak bisey oldugunu sanmiyorum
İğrençlikten başka bir şey olamaz.
00 Yorumlaçok mu istiosun yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhiç yapmadım, sanırım sen yaptın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra bakireyim demeyin
08 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim bakire degilim yani
Cevap sahibi+1 yılböyle bir soruyu neden sordun o zaman.. dürüstçe söyle daha önce yaptın mı
Soran+1 yılSizs neden yalan soyleyecek degilim durust ol demene gerek yok esimle yaptigimda bir , sorun olursa doktora gittigimde belli olur mu
Cevap sahibi+1 yılbelli olur doktor anlar tabiki.. anal neden yapmak istersin. zevk alıyo musun popodan.. zaten hemen girmiyo penis. bence deneme
Soran+1 yılMerak ettim sadece yapmak istedigimden sormadim
Cevap sahibi+1 yılVajina dan girmeden önce oral yapıyor musun olmazsa olmaz mıdır
Soran+1 yılSeni ilgilendirmeyen sorular sorma
Cevap sahibi+1 yılorala önem veriyor musun peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaptım ve pişman olmadım
00 Yorumla
+1 yılanlaşılır
00 Yorumlaİlkten anlasilmaz
00 Yorumla
+1 yılsevmemmm
00 YorumlaKaç kere yaptın
00 YorumlaIgrenc
00 Yorumla
+1 yılkorkma anlaşılmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevmem
00 YorumlaHamilesin
00 Yorumlaevet
00 Yorumlaanlasılmaz.
00 Yorumlaiyyyy igrenc
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yaptınmı yOksa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye pişmanlık? :)
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnal baya zararlıymış ama:)
Cevap sahibi+1 yılBak bu konularda uzmanım, kasların genişler çok kolay gaz çıkarırsın
Soran+1 yılBakıldıgin da anlasilir mi
Cevap sahibi+1 yılBu işi bilenler anlar, bilmeyen anlamaz
Cevap sahibi+1 yılBen tanıştığım kızların anal yapıp yapmadığını %90 anlarım, hiç soymadan
Soran+1 yılAnladim
Cevap sahibi+1 yılAnal mı yapacaksın ki? Bunun dini boyutu da var eğer dindar biriysen. Anal haram biliyosun dmi?
Soran+1 yılBiliyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşver yapma o zaman, hem zararlı bişey anal:) güven bana
Soran+1 yılZararli oldugunu da biliyorum esim isteyince arastırmak istedim
Cevap sahibi+1 yılBoşver, eşin senin iyiliğini sağlığını düşünüyorsa yapmamalı teklif bile etmemeli
Soran+1 yılZararli oldugunu soylesem israr etmez sanirim
Cevap sahibi+1 yılSeni kandırmaya yani ikna etmeye çalışabilir ama sakın kanma, ne güzel vajina varken anal da neymiş
Soran+1 yılYok ikna etmeye calısmaz istemezsen yapmam dedi yapmaz da
Cevap sahibi+1 yılİyi öyleyse güzel
Başka sorun olursa çekinme, cinsel konularda çoğu kişiye yardımım oldu, iyiyimdir bu konuda
Soran+1 yılTamam sağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşılmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?