@JulioSezar34 Açıkça yazıyor o ayetlerde , Lut kavmi neden yok oldu. Kadınlara en güzel değeri İslam veriyor. Müslüman değilsin anlamazsın. Tövbe et İman et. Vakit geç olmadan ebedi yanma Cehennemde
@JulioSezar34 Anlayışın mı kıt kuzum senin, Araf Suresinin 82. ayetinde Hz. Lut kavmine ''siz kadınlardan yana yüz çevirip erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Böyle yaparak sizden önceki hiçbir kavmin işlemediği büyük bir günah işliyorsunuz'' der.
Kıt olan senin beynin. orada eşcinsellikten bahsediyor anal seksten değil. Kadınlarla anal seks yapmayın diyen ayet nerde? Bu arada siz Müslümanlara kötü haberim var. Cennet de seks olmayacak. Çünkü cennette üremek yok.
@JulioSezar34 Cennette seksin kralı var ama sen cehennemden bakıp bakıp kaynamış irin sularıyla beslenenirken iç geçireceksin ah keşke zamanında tövbe etseydim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
normal ilişkiyi bile zor veriyorlar sonra da kocom bono oldotto
Aynı durumdayım. Ayda 1 oluyo maalesef karımla 😢
Hay ağzına sağlık..
Yap deseler de yapmam 😔 Boq çıkan yerde ne işi var penisimin..
Penisi ince olup, vajina duvarını hissedemediğinden yeterli zevk alamayan erkeklerin talepleri bunlar...
Evli değilim ama anal sekste yapmıyorum. 19 cm yi neresine sokacam arkadan
yapanlar var tabi, burada bile goruyoz soranlari yok esim soyle etti boyle etti ne zaman gecer nasil temizlik bilmem ne diye..
Dini kaygılardan yapmadıklarını düşünüyorum
Kuranda yazmıyor öyle bir şey
@JulioSezar34
Nisâ / 16. Ayet- A'râf / 80.81. Ayet
Anal sexe dair hiçbir şey yazmıyor. Hayır zaten Müslüman değilim. İslam kadınları it yerine bile koymuyor
@JulioSezar34 Açıkça yazıyor o ayetlerde , Lut kavmi neden yok oldu. Kadınlara en güzel değeri İslam veriyor. Müslüman değilsin anlamazsın. Tövbe et İman et. Vakit geç olmadan ebedi yanma Cehennemde
Anal seks nerde? Ne tövbesi edecem. Ben kuranı da okudum incili de. Siz yanmışsınız haberiniz yok.
Bide tehdit ediyor islama inanmayan cehenneme gidecek diye. Gülüp geçiyorum. 😂😂 Ödül olarak da huri mi alıyordunuz siz 😂😂
@JulioSezar34 Anlayışın mı kıt kuzum senin,
Araf Suresinin 82. ayetinde Hz. Lut kavmine ''siz kadınlardan yana yüz çevirip erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Böyle yaparak sizden önceki hiçbir kavmin işlemediği büyük bir günah işliyorsunuz'' der.
@JulioSezar34 Ölünce yalvaracaksın , beni geri gönderinde alnımı secdeden kaldırmayayım diye
Kıt olan senin beynin. orada eşcinsellikten bahsediyor anal seksten değil. Kadınlarla anal seks yapmayın diyen ayet nerde? Bu arada siz Müslümanlara kötü haberim var. Cennet de seks olmayacak. Çünkü cennette üremek yok.
He gülüm he. Deccalin dinine inanmadım diye yalvaracam. Asıl siz mahvolacaksınız. Deccalin peşinden gittiğiniz için
@JulioSezar34 Cennette seksin kralı var ama sen cehennemden bakıp bakıp kaynamış irin sularıyla beslenenirken iç geçireceksin ah keşke zamanında tövbe etseydim diye
Seks dini islam hahaha 😂😂😂.
Bence yapan vardır
Kazayla kaya bilir kafası
Yapan oluyor az da olsa.
Bekarlar o merak etmiyormusun 😂
vajinayı elde edemeyenler var ne analı :)
Ben yapmadım. Yapmam.
Bentabikii
Eşin zevk alıyormu
Eşim yok , FB ya da günlük takılıyorum. Eskiden sevgilimle
Sence
Yapan vardir buyuk ihtimalle
Yapmayan maldır