Anal seks hakkinda dusunceleriniz nelerdir daha once denedinizmi vs vs
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten kabızlık sorunu yaşayan biriyim. Ve akrabalarımın bazılarında hemoroid var. İstesem de yapamam.
Ama dinen günah buluyorum. Yani bir kız bakire olduğu için arkadan yapıyorsa ona çok kızarım yani neden yaptın demem kendi tercihi ama içimden kızarım. Kocam istese de yapacağımı sanmam. Bence acı verir. Ama aşağılanma olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Sekste bu bir fantezi ve kadını aşağılamaz, böyle saçma düşüncelere inanmam.22 Yorumla
Soran+1 yılYok ben zaten evliyim ama bakireligini korumak icin yapan kizlari kiniyorum illa zar onemli değil onemli olan namuslu olmak
Cevap sahibi+1 yılBence de.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla millet neden kadınlar analdan zevk almaz diyo anlamıyorum
ben delice zevk vermiştim kadına, analdan boşaldı bile
ilginçti ama
analdan boşalmak zor olur
o ara analdan yaparken klitorisi okşuyordum güzelce:)03 Yorumla
Soran+1 yılBen yazdiklarimi yazmissin resmen ama iyi katildigina sevindim
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum hiç okumadım yazdıklarını
ama doğrusu bu, erkekler ve kadınlar bilmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılkimisi acıyor diyor
erkek işi bilirse acımaz
Şartlar uygunsa yapılabilir.
Gerekli temizliği yapmışsa ve önlemini almışsa kadın, kendi de istiyorsa bunda bir sakınca yok.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
53Cevap
sağlık ve inanç açısından yapılmaması gereken birşey olduğuna inanıyorum yani böyle tatmin olacağına afedersin elini şey yap daha iyi ki kadın içinde herhangi bir zevki olmayan birşey bence
04 Yorumla
Soran+1 yılYanlis dusunce kadin icinde zevk
- +1 yıl
bilemem kadın değilim yalnız normal acıdan baktığımızda bence arkanın nasıl bir zevk vereceğini çözmüşte değilim netice olarak kadın kadın olmasına sebeb olan organdaki sinirler ve noktalar ile uyarılıyor yani anal yaparak nasıl uyarılıp zevk alabilir? tamam bir şekilde erkeği tatmin etmek hoşuna gittiği için zevk duyabilir ama sanmıyorum diğer türlü hoş birşey olduğunu keza son lafım zaten saygısı olan erkek bunu yapmaz bu tamamen sapıklıktır
Soran+1 yılAynen sapiklik kabul ediyorum ama analdan vajin duvarina sürtüyo ve ayni zamanda adam kadinin klitorunla oynayinca en guzel orgazm oluyor 😊
2 defa yaptım ama pişmanım benim açımdan zevkliydi ama karşı tarafın canı çok yandı
04 Yorumla
Soran+1 yılYazik yapmasini bilmiyenler icin oyle aci ceker iste
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDenemedim, denemem de, şiddetle karşıyım, anal yapan kızları hiç anlamıyorum, ne kadar onursuzca bir şey ya, o kızlarla isim olmaz, terbiyesiz mahluklar.
06 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizlikle ne alaka bir kadin kocasinla deneyim yapamazmi
Cevap sahibi+1 yılYa Allahını seversen, anüs ne için yaratılmış, sapikmisin ya? Vajina niçin? Allah ın lanetledigi işi yapana terbiyesiz demek az bile, utanmalı o işi yapan biraz haya etmeli Allah tan.
Soran+1 yılGercekten gunahsa gunah yapanin basina sana hak düsmez laf soylemek
Cevap sahibi+1 yılSormuşsun yorum yaptık, ve bu vesileyle bir kişi bile vazgeçiyorum geçerse kardır, ben kardeşim hadi erkekler azgindir, çoğumuzun midesi pis, hele kızlara hiç yakıştıramıyorum, sizler ki, annelik vasfı nizam var yaradan cenneti ayaklarınızın altına sermiş, bunları kulaklarına küpe et ve bil ki nasihatin kötülüğe değil iyiligedir, ben bir abin olarak söyledim tutarsın, tutarsınız size kalmış. Sağlıcakla kal.
Soran+1 yılSaygi duyuyorum ama ayni zamanda yapana laf atilmaz sadece gorusleri merak ettim gorusunuz icin tskler
Cevap sahibi+1 yılBir şey degil
Herkesle yapılacak şey değil. Evet daha önce yaptım
04 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptiysan herkez yapabilir
Soran+1 yılamac yok yanliz tipte yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yaptım zevten bayılanıda gördüm acıdan çığlık atanıda vajina duvarı ile makat duvarı bir penis vajinaya baskı gösterir ve kadın zevk alır
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun aynen oyle bilmiyenlere kapak yaptin adamlar benim orgazm olup olmadigimi tartisiyo imkansiz diyo
Cevap sahibi+1 yılGirişi acısız yapmasını bilirsen zevk verirsin bilmezsen acı verirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılanal seksi çok seviyorum ve anüsü yalamayı ama her kadın kabul etmiyo işallah evleneceğim kişi kabul eder yoksa mutlu olamam.
04 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben sukur olsun esim seviyor
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum ben çok tereddütteyim işallah seven bir kız denk gelir ben çok seviyorum çünkü
Soran+1 yılHep yapmayin ama arada bir
Cevap sahibi+1 yılçoğunlukla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHak yolu dururken ne işiniz var kızlarda bir garip oldu arkalarını parçalatmak için uğraş veriyorlar
00 Yorumla
+1 yılEvet.
Çok güzel. Önden de seviyorum ama. Bazen arkadan yapmak çok hoş.00 Yorumladenemedim ama can atıyorum keşke biriyle anal yapsam ve içine boşalsam en çok zevk veren anal seksmiş erkeğe ama kadının canı çok yanıyormuş :D :D :D
00 YorumlaBen hayatım boyunca hiç yapmadım yapmayı düşünmüyorum
size tavsiyem Hiçbir zaman anal seks yapmayiniz10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKariyeri boyunca yapan bir p*rno yıldızının yaşlandığında bezle dolaştığını duymuştum. Zaten sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılSürekli yapilirsa aynen öyle ama çok gay adam var yaslaniyor çogu bez kullanmiyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılortalık b. o. k kokmasa güzel ama... işte koku sarıyor ortalığı.
kızlar kıçını iyi yıkamıyor demekki01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle kizlar temiz olsa hic bisey olmaz
arada sırada pokunu cıkarmadan yapılabılır ama ılk tercıgım degıl
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 xperle sen nasil cvp verebildin
Tek sevdiğim yanı rahat rahat içeri boşalmak ohh canımı hala çektirir o keyif
02 Yorumla
Soran+1 yılVajinde rahat bosalir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeresinden tutarsan tut elinde kalır. Dinen, ahleken, sağlık açısından falan hiç olumlu tarafı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılAyda 1 kez filan hic bisi olmaz surekli yapilsa kotu
- +1 yıl
Yazın yediğin hurmalar 20 30 sene sonra tırmalayacak bir taraflarını ama haberin yok
Soran+1 yılYok la okadar gay adam var onlar yaslaninca hala OK
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Iyi bisi degil eger sevmiyosan bence meraklanma hic filmlerde cok guzel ama gercekte kakali oluyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce denedim. Yoklukta gideri var ama bir vajinal asla olamaz.
00 Yorumla
+1 yılDenedim kadin pek zevk almaz ama zevk alni da partnerine neler yaşatır neler
02 Yorumla
Soran+1 yılzevk almasini bilmeli kadin en guzel orgazmlarimdan biri anal olmustu
- +1 yıl
Ama işi biliyorsan tabi bilmiyorsan acı verir sana malesef ki
ben cok seviyorum ve kadinlarimada zevk veriyorum acitmadan isini bilmek onemli. olsada zevkten dort kose etsem simdi. sende severmisin
00 YorumlaDene bence merakta kalmazsın.. Sonra tarafını seçersin :))
02 Yorumla
Soran+1 yılSectim bile çok seviyorum vajin seksten daha iyi bazen ama din açisindan yanlis ondan sordum baskalarin dusuncelerini merak ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet denedim güzel zevk veriyo bayan içinde ilk se acı olur ama alışkınsa acı cekmiyo zevk konusunda da değişken alıom dieni de duydum almıyom sırf senin için katlanıom dienide
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Vajina varken neden anal yapayım ki vajina daha zevkli tahrik edici
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaptım, yaparım, yapacağım :)
21 Yorumla- +1 yıl
EİG için teşekkürler Sistem 8)
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayim ama hic dwnemedim cubuklarla felan idare ediyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe çubugu la hemen dene erkeklerin prostati içeride oldugu için acayip zevk alirsin
Cevap sahibi+1 yılYa ben cubuk sokuyorum otomatik bosaltiyo hatta cok rahatlatiyo. Ama malum gayligimi sakladigimdan bide kimseye guvenemedigimden iliskiye girmiyorum Şu an icin hatta sorunu da begeniyim
dil ve parmakla sabırlı olarak hazırlanmalı
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının zevk almadığı sadece erkeğin aldığı bencil bir olay
08 Yorumla
Soran+1 yılYanlis dusunce
Cevap sahibi+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılKadinada zevk verir kadin yapmasini bildigi surece
Cevap sahibi+1 yılAna hiç bir kadına zevk vevermez kulaktan dolma bilgilerle gelme
Soran+1 yılVallahi orgazm oluyorum sen bilmeden saçmaliyorsun kadin olan benimdir sen değil gelin güvey olma hemen
Cevap sahibi+1 yılYaw He He
Soran+1 yılIstedigimi sorarim cevap vermek istiyen verir istemiyen sie olup gider
Gizli Üye(36-45)+1 yılben sevsemde kızlar genelde anala izin vermıyor çavuş büyük diye
04 Yorumla
Soran+1 yılDelik iyice yalanip acildiktan sonra hic bisi olmaz gayet rahat ve guzel girer kiz rahat oldugu surece
Cevap sahibi+1 yılyalamak kayganlastırıcı kullanmak önce parmakla genısletmek vs cok yöntem demedim ama cidden büyük yanı görsen böyle demezsin
Soran+1 yılBasta kiz rahat olmasi gerek ele vermis olmasi gerek kiz rahat olmazsa anal kaslarini rahat ve gevsek birakmali yoksa buyuk aci
Cevap sahibi+1 yılele vermıs derken nasl yanı? en rahat gelinlede gelsen rahat olmuyor penisin büyüklüğünden bahsedıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptım ama normalini tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılAllah sevmiyor ve nefret ediyor desem yeyerli mi?
00 YorumlaSen yapmayı düşünüyorsun galiba hacı
00 Yorumlayatagımdakı kadı ıstemedıgı surece dıle getırmem
00 YorumlaCok agri yapiyo parmaklayinca bile ya
211 Yorumla
Soran+1 yılYanlis yapiyorsundur
- +1 yıl
Fazla zorlama sende @AdaSuAda
Soran+1 yılGercekten istemen gerekli azgin ve asiri rahat olman gerekli yavas yavas yapmalisin hic acimiyor kocaman penis aliyorum ufacik gorunmuyen deligime
+1 yılyüz defa yaptım. yapmayın. yaptırtmayın.
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
şokella şokella :D
Soran+1 yılArada yapilmasi lazim
- +1 yıl
lazım olan bir şey yok
Soran+1 yılLazim
+1 yılVidanjörcü Değilim Gardaş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet denedim çok zevkli
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşım hep sikerdi beni
+1 yılIstersen kıza yaparım ama ben kendim istemem
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemezdin ki
- +1 yıl
Kızlar istiyorsa sıkıntı yok yapmakta ama ben vajinal seviyorum
Soran+1 yılErkekler genelde anal sever do
- +1 yıl
Benimde olayım bu :D bana demezse ben yapmam dediginde de affetmem ama
Soran+1 yılIyimis 😊
+1 yılBok yoluna gitmeye ne gerek var
00 YorumlaDenemedim iğrenç bişey özellikle bayan için
04 Yorumla
Soran+1 yılGayet guzel aslinda yapmasini bilen için
Soran+1 yılSüpe duyulcak bisi yokki 😕
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılDenemedim ne gibi düsuncemi soyleyem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. anal yapmadım yapmayı da düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSeni gördüm. tten si. kicem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına acı vermekten başka bişi değil yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldakikada 95 dil darbesi nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaptınmı yapacakmısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır ama b8r defa denemek isterim
00 Yorumla
+1 yılkötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayir yapmayı düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTavuk mu gibecen.
00 Yorumla
+1 yılSon tercih
00 YorumlaYapma
00 Yorumla
+1 yılİgrençlik
00 Yorumla
+1 yılHoş değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılSevmem
00 Yorumla Yapmadim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskimiyim ben ?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen sevdiğim.
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi