Yazın hava sıcak diye ayrı yatıyoruz diğer günler horluyormuşum ne beni ne kendisini uykusuz bırakamamak için salona geçiyo ya boğazı ağrıyo benide hasta etmemek için salonda yatıyo o kadar alıştım ki yalnız uyumaya yanımda yatacağı zaman rahat edemiyorum ama çok zoruma gidiyo önceden böyle değildi son 1 yıldır falan böyle ama düşüncesi hep iyi yönde amacı beni rahatsız etmemek ya da hasta etmemek ben beni bu kadar düşünsün istemiyorum ki ben evli olduğumu hissetmek istiyorum neden böyledir sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik durumunuz nedir onda da soğuk mu 👀
Sizin yerinde olsam ilk doktora giderim horlama sorunum var mı bunu ortadan kaldırırım
Baktım yine bahanelere giriyor ne yönlü ayrı yattığını kanıt olsrak çözmeye çabalarım (aldatma geliyor sadece)
Aldatma söz konusu değilse cinsel yönlü çekerim zorla sırnaşırım ters algı yaparım doymuyorum sen yaşlandın yetersiz geliyorsun tarzı erkekliğini alt düşüncesi ve kendini kanıtlamak için sana tekrar yakınlık kurmayı deneyecektir hayatında kendine ait alan oluştur tarzını kokunu ufak ufak göze batan değişimler yap bir ne oluyor bu kadına demeli bak nasıl geliyor o yatağa git desende gitmez.
Ben horlayan biriydim ve erkek arkadaşım en ufak sese uyanan bir cinsti ama boyun girintimde uyurdu sevene dert olmuyor olsada bir süre sonra alışıyor ben burun bandı kullanırdım burnumu öper çıkartırdı 🤷🏻♀️
02 Yorumla
Soran+1 yılSen şanslı olanlardansın o zaman
Cevap sahibi+1 yılBu anlattığım kişi beni aldattı ilişkide bencil olmak değerli kılıyor insanı ne kadar iyi anlayışlı olursan o kadar rezil bir ilişkin oluyor
Önceliğin kendi mutluluğun olsun
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz öyle sanın. Adamın hayatında bir başka kadın var ve ona ihanet etmemiş olmanın huzurunun peşinde aslında. Onu senin ile aldatmadığına hergün ywemin ede ede köklüyor aşkı,,, Siz anladınız neyi kastettiğimi...
00 Yorumla
Hayatım kötü bir niyet yok diyorsun, konuşarak aşılabilecek bir durum gibi duruyor. Bu işler risklidir, yokluğa alışan varlığı da belli süre sonra reddeder. Hayatın kendini okşayarak geçmesin, çöz bu işi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
46Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim yanimda yatinca bir garip oluyorum tek yatmaya öyle alıştım ki şimdi o yanımda yatsa ben ayri yatmak istiyorum ama ayri yatan oydu simdi istesemde yatamıyorum soğukluk oldu seni okuyunca kendimi gördüm. Horlamak, boğaz ağrısı bunlar bahane ayrı yatmayin sonra benim gibi soğursun
41 Yorumla
Soran+1 yılSizin düzeldimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNet aldatıyor. Aksini idda eden varsa her iddaya girerim. Ayni ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte ne olursa olsun yatak ayrılmamali kavga bile olsa yatağa beraber girmek önemli. Her türlü soğukluk girer bunun ne tarafından bakarsan bak amaç seni düşünmek değil ciddi şekilde konuşmalısın
14 Yorumla
Soran+1 yılYarın konuşcam tekrar
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle konuş ama ne kadar ciddi olduğunu anlasın hatta beni bu kadar düşünme ben senden gelecek hastalığa da uykusuzluğa da razıyım ama böyle ayrı yatarak beni daha çok hasta ediyorsun bunu bil de.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVala şöyle diyim. Masum düşünüyosun ama cinsrl birliktelik sıklığınız ne mesela. Ben de evliyim. Eşim istese ayrı yatarım yaramazlık yapmak için
00 Yorumla
+1 yılgece mesajlaşmalarına bak derim. senden ayrı yatarken gece biriyle mesajlaşıyordur kontrol et derim. var bişeyler.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1. Ağzın kokuyordur,
2. Vücudunun başka bir yeri kokuyordur,
3. Aldatıyordur,
4. Yanlız yatmak daha rahat geliyordur
Hangisini istiyorsan onu seç :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söyledigini hissettim. Yanlış anlama beni lütfen ama son 1 senedir böyle olması normal mi? 1 sene önce neden böyle muhabbetleri yoktu. İlgisiz de bırakıyor mu seni? 6 yıllık evlilik ve bu normal davranış biçimi değil.
10 YorumlaTam tersi olması lazım bu işin bahaneyi genelde kadın buluyor kocanda kadınsal hormon olmasın sakın 😁😁😁
00 Yorumlahmmm bu konuda biraz minik oyunlar daha güzel olur. mesela gece yatakta sohbet etmek için çağırabilirsin... sonra... fantezi dünyanı geliştir biraz...
00 Yorumlaonunla konuş acik acik böyle olmaz evli ciflter beraber yatarlar.. ozaman evlenmeseydi esin maddem ayri yalniz yatmak istiyorsa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Normal değil. Cinsel yaklaşım nasıl? Yoksa aldatıyor olabilme ihtimalini gözden geçir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok nadir desem yeri ama aldatma olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Çok nadirse ilişkinizde problem var.
cinsel olarak çekici gelmiyorsun ya da eşin iktidarsız
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyledir o zaman
+1 yılMuhtemelen başkası var ve seninle temas bile etmekten kaçıyor...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTahrik etmiyorsun olabilir, eşinin cinsel isteği azalmış olabilir bu gerçekle yüzleşmekten korkuyor olabilir. Başka nedenlerde olabilir ama daha anlatmalısın. Bu kadar bilgi ile bu kadar 🙂
00 Yorumla Seni aldatsa dibinde yatar çaktırmamak için adamı bıktırmışsın bence biraz enpati yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevişmek istemiyor demekki seninle ondan bahaneler üretiyor sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAradaki aşktır, arzudur neyse artık ölmüş bitmiş be. Geçmiş olsun
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatında biri olabilir. Onu istediği gibi tatmin eden... Seni de yatakta zayıf görüyor olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlar kaç? Bir de kocanın erkekliğinde sorun olabilir mi? Sertleşememe gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanla konussana bunlari, buraya anlattiklarini bir bir ona anlat onunla konus, biz bir sey diyemeyiz olay o sonucta, degismesi gereken o biz degil..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nasıl rahat ediyorsan öyle yat aslında sarılıp yatmak keyifli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Haftada kaç kere seks yapıyorsunuz şimdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşa ne uğraşacaksın. Kadın gibi kadınsın şu erkek milleti erkeklik görevini yapamıyorsa onun eksikliği :) boşa bu erkeği sana adam mı yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen biliyorum nedenini bir kaç insan da şahit olmuştum bu duruma
02 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
Cevap sahibi+1 yılburada anlatamam ki seni incitecek şeyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılDusuncesi iyi degil 1 yil ayri yatilmaz ayri yatmak istedigi icin ayri yatar. Evliliklerde hic iyi bisey degil bu baglariniz kopar bu sekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirisi gerçeği söyler mi yoksa benmi spyleyim...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bazen olsbilir ben de ayrı yatmak istiyorum ama sürekli de ayrı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılülen ne güzel kalpli kocalar var beee :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılAldatıyor olabilir mi
10 Yorumla
+1 yılYataklar ayrılıyorsa ev de ayrılmalı.
00 Yorumla
+1 yılKonuşun halledin aranızda
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır beraber olmuyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Değil tabii bi sıkıntı var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiryerde bir kopukluk var demekki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır normal değil
00 Yorumla
+1 yılHiç değil. Tek mantıklı açıklama seni istememesi
00 Yorumla
+1 yılTelefona bakıyor olabilri mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrı yatmak eşleri soğutur. Bu konuya dikkat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep öyle miydi sonradan mı oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılSonradan
Cevap sahibi+1 yılİlgisizlik de var mı (muhtemelen vardır ama )
Soran+1 yılEskiye göre şimdi daha ilgili ama hep bişeyler eksik
Cevap sahibi+1 yılBaşka biri olma ihtimali var mı ya da farklı bi sorun heyecan vs
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılYakınlaşma olarak nasıl
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Rahatsız ildugun konuyu şöyle
06 Yorumla
Soran+1 yılSöylüyorum ama ciddiye almıyor sanırım iki gün yatsa horlama yüzünden yine gidiyo
Soran+1 yılAlıştırdım zaten ama hoş değil
Soran+1 yılMesela
Kaç yıllık evlisiniz
11 Yorumla
Soran+1 yıl6
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım bunlar hep bahane anlayın artık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sizin evliliğiniz bitmiş
00 Yorumla
+1 yılBahanesi belli degilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş belli olan
- +1 yıl
Sen
Soran+1 yılEvet horluyormuşum benim
- +1 yıl
Horlamkta bi bahanede. senle olmak istemiyor
+1 yılartık senden etkilenmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
muhtemelen başkası var onu tahrik eden
senden soğumuş
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 YorumlaBosa gitsin hairsizi
00 Yorumla
+1 yılseven erkek ayrı yatamaz
00 Yorumla
+1 yılÖtekiyle mi msjlaşıyor acaba
00 Yorumla
+1 yılAldatiyo olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka birine aşık..
00 Yorumla
+1 yılBahaneler..
00 YorumlaSeks yok mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnormal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. kocan gay olmuş
00 Yorumla
+1 yılarzulamıyor seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Doymustur