İnsanların paylaşmaktan çekindikleri, ancak sık karşılaşılan bir durum, endişeye mahal yok.. Namaz kılarken de, Tanrının huzurunda, olmadık şeyler gelir aklına, şeytan boş durmaz, fırsat bulduğu an, girer devreye, ona fırsat vermemek gerekiyor.. Bu da, ayrıntılarda gizli.. Sevişirken, mümkünse hep konuş, sevgilim, canım, seni ne kadar istediğimi biliyor musun, göğsünde yatmak çok güzel, ne güzel kokuyorsun filan, her şeyi yazamıyorum.. Kusura bakma. Ama, işin sırrı burada, konuş ve dokun, sevgilinin ellenmedik yerini bırakma, ve her seferinde, bunu genişlet.. hem, gereksiz şeyler gelmez aklına, hem de yaşadığın zevki, katlarsın...:))
131 Yorumla
Soran+1 yıldediğini anladım. öyleyiz zaten ama bu mani olamıyor bu düşüncesine.
- +1 yıl
Bana, darılmazsan, biraz aşağılık kompleksi seziyorum, ona, kendine güvenini artıran etkinlikler yaşatmaya çalış, daha çok insan içine girsin.. Bir de, bunun için dersen, itiraz edebilir, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi ve kalp damar yapısının desteklenmesi için diyerek, balık yağı kullanmasını sağla, omega-3 odaklanmasını destekler... :)))
Soran+1 yıloldukça karizmatik ve yakışıklı biri. öz güven sorunu yok. benimde aklım durdu. bir türlü anlam veremiyorum. güzel bulduğunu söylüyor sonra böyle oluyor kendi kendine.
Soran+1 yılhayır neden toz kondurmama gayretine düşeyim. hem bu bana ne katar? sorunu çözmek için sordum. ne yapmam gerekir bilemiyorum. olmadık şekilde kendi kendine yatakta kıskanır mı koca?
böyle olunca aklıma pasif olmam gerek diye geliyor. striptiz, kucak dansı v.s yapardım ama kendimi sorgulamaya başladım yapmamak mı lazım ki böyle düşünmesin diye.
Soran+1 yılNe yapabilirim? böyle gereksiz düşüncelere dalmaması için? çok tahrik olmazsa belki düşünmez diye düşündüm.
- +1 yıl
olur mu ya, başta kendin yapamazsın, nasıl tutacaksın kendini, sen inanıyor musun..
İkincisi, sen deki bu durgunluğu, isteksizlik olarak yorumlamayacağını mı düşünüyorsun.
O zaman, daha da delirecek, "acaba kimi düşünüyor, aklı kim de" diyecek..
Ben ce, sen onu yine, hareketlerinle, boğ... Nefes almasına fırsat verme. bitir onu, iki seksen uzansın.. o zaman, düşündüklerinden utanır belki..
Soran+1 yılUyumluyuz bu konuda dediğin gibi. Ama böyle olması, bunları düşünmemesini engellemiyor ki.
Soran+1 yılsürekli bir kaybetme korkusu var nedense. bazen nerdesin der döndüğünde bile. neden böyle bilmiyorum:(
Soran+1 yılne yapmak lazım o halde?
Soran+1 yılkıskanma nedensiz yatakta olur mu hiç ama.
- +1 yıl
Her keste rastlanılan, genel bir durum değil. Ama, kişiye özel, başka da bir sürü özellik yok mu? bu da onlardan biri, bunu senin, çekiciliğin, caziben, yataktaki istekli tutumun yaratıyor, senin de elinde olan bir şey değil, sen de düşlediğini yaşıyorsun, o yüzden keyfini çıkar diyorum, bu durumu ortadan kaldıramazsın, unutturmaya çalış, onun, karamsarlığa düştüğünü hissettiğin an, daha çok sokul ona, seni kendi içinde hissetsin, tek vücut olursan, kendinden bir parçaymış gibi hissettirirsen, seni daha çok özümseyebilir :)
Soran+1 yılsiz evli misiniz?
Soran+1 yılnasıl oldu ki? önceden idealdi evlenince mi tersine döndü rüzgar? ama ne değişti ki?
Soran+1 yılkimde oldu bu isteksizlik ve üst düzey devam ettiyse isteksizlik sorunu olmaması lazım.
- +1 yıl
Ben, çok istekliyim. bu üst seviye, son iki yıla kadar devam etti, sonra sı sıkıntılı. Yanlış bir şeyler yapmamak için, bu yaşımda mastürbasyon yapıyorum. Eşim isteksiz, ben zorlarsam, ayda, iki ayda bir zorlamayla olunca, ben de, zevk alamadığını ve istemediğini düşünüyorum, ısrar edemiyorum...
Soran+1 yılönceden nasıl istekliydi? ne değişti de böyle oldu.
Soran+1 yılbunu aşabilirsiniz ama.
yeni doğum yaptıysa bu çok normal , hamilelikte de aynen. değilse nedenlerini kritik ederek aşabilirsiniz.- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, daha önce de söylediğim gibi, erken gelen bir sıkıntı bu, iki yılı aşkındır böyle, bu kadar zamanda aşmaya çalıştık, ilerleme olmuyor.. Tabi ki hayat devam edecek, ayrılacak değilim ama, kendimi topal olmuş gibi hissediyorum, eksik yaşadığımı hissediyorum.. Eminim, benimkine benzeyen sorunları olan hanımlarda vardır, ama, bizim koşullarımız da bu durumu paylaşmak çok zor, aylardır buradayım, hemen herkese cevaplar yazarım, yardımcı olmaya çalışırım, ilk defa kendi durumumu seninle paylaştım. Çocuklarımız büyüdü, hamilelikle ilgili olduğunu pek sanmıyorum..
Soran+1 yılmesaj bölümünüzü açar mısınız, özelden yanıtlayayım.
Soran+1 yılhayır mesaj açık değil.
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Bunun tek sebebi, Eşinin kendine güvensiz olması... Seni kendisine fazla görüyor, sana hayranlık duyuyor fakat ya kaybedersem düşüncesinden de vazgeçemiyor, başka adamları düşünmeyi bırakıp koynunda ki kadının tadını çıkarsın. Yarın uyanıp uyanmayacağımızın garantisi bile yok ken ya başkası gibi bir kuruntuya kapılmak aptallık açıkcası. Nefes aldığı sürece kadınının ve evliliğinin tadını çıkarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılgereksiz kaybetme korkusu var neden olabilir acaba?
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl"Bazen cinsellik esnasında donup, ''ya seni başka biride böyle düşlerse'' diyerek kötü oluyor. Ereksiyonunu kaybediyor..." demişsin.
Ancak asıl soru şu: Eşin sana bunu dediğinde sen ona ne cevap veriyorsun, ya da ne yapıyorsun. Bunu söylersen bir yorumum olabilir111 Yorumla
Soran+1 yılsoru içeriğinde var.
- +1 yıl
Sadece emin olmak istedim. Sürekli aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek öğrenilmiş çaresizlik sendromuna işaret eder. Bir dahaki sefere başka bir cevap vermeyi düşünsen. Büyük ihtimalle yanlış cevap veriyorsun ve eşin ereksiyonunu kaybediyor.
Soran+1 yılyersiz ve gereksiz düşünceleri olduğunu söylüyorum daha ne yapayım?
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Senin yerinde kim olsa aynı cevabı verir. Ama dikkat edersen sen bu cevabı verdiğinde eşin ereksiyonunu kaybediyor. Demek ki eşinin beklediği cevap bu değil. Büyük ihtimalle tam tersi bir cevap bekliyor. Onu demeye çalışıyorum. Sana şaşırtıcı gelebilir ama erkeklerin fantezi dünyaları bazan çok şaşırtıcı olabiliyor.
Soran+1 yılfantazide farklı rollere olabilirde, reelde bu olmaz. eşim için böyle durum.
- +1 yıl
Ben de zaten reelden söz etmedim. Sizin sevişme halindeyken yaşadığınız o sırada aranızda geçen konuşmada bir terslik var. Diyorum ki bir dahaki sefere başka bir cevap ver.
Soran+1 yılfantazi oşarak rol değişiminden etkilenip böyle oluyormuş bugün dedi.
- +1 yıl
hah işte ben de bunu kastediyorum. Tatlım eşinin fantezilerine karşılık ver. Yatak odasında ayıp filan olmaz. Neticede sadece fantezi.
Soran+1 yılfantazi anlamında karşılık veriyorum ama bu bile onu etkiliyor ki bu düşüncelere giriyor.
- +1 yıl
Ben de demeye çalışıyorum ki: Ne fantezi yap ne de fantezi yapma demiyorum. Dediğim şu: Ne yapıyorsan tam tersini yap. Çünkü yaptığın şey eşinin ereksiyon kaybına sebep oluyor. Detaya girmeye gerek yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılsenin adına çok üzüldüm kusura bakma ama eşinin ruh sağlıgı yerinde değil akıl vermek gibi olmasın ama en kısa zamanda psikologa gitmesini öneririm.sende fazla aktif olma istersen ilişki esnasında onu pohpohla iyiki varsın senden başkasını istemem vs gururunu okşayıcı kelimeler kulllan.allah kolaylık versin bacım
01 Yorumla
Soran+1 yıldediğiniz gibi diyorum. ama onda hep beni kaybetme korkusu var nedense.
+1 yılPsikologa gidin. Bunun sonu kotu demedi deme. Devaminda kiskancliga yoneltecek bu dusunceler onu(Siradan kiskanclik degil sana baski ile sonlanan kiskanclik). En basindan onlem almaniz lazim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGüven sorunu yok diyorsunda eşinin aklında bişeyler var ama olmasa neden ilişki esnasında ya biri böyle hayal ederse desinki dünyada bir kadın olarak senmi kaldında herkes seni hayal etsin
Eşinin psikolojik olarak sorunu var gibi geldi bana120 Yorumla
Soran+1 yılaltta yorum yaptım hayır güven problemi yok.
Cevap sahibi+1 yılO zaman psikolojik bir problemi var durduk yere neden böyle söylesinki hemde ilişki sırasında zevk tavan yapmışken
Bence psikolojik hastalık olabilir
Yenimi başladı evlendiğinizden berimi var?
Soran+1 yılara ara hep oluyor. yeni değil. çok güzelsin diyip sonu buralara geliyor.
Cevap sahibi+1 yılBaşlangıc güzel başlıyormuş ama gerisini bozuyor
Her ilişkiye girdiğinizde oluyormu? bazen oluyor bazende güzel bir ilişikimi yaşıyorsunuz?
Soran+1 yılher defasında olmasa da arada oluyor işte.
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeni okudum hiç denedinmi pasif olmayı?
İlişki girerken ve o devam ederken sen pasifmisin yoksa atikmisin
Ne tür fantaziler yaşıyorsunuz?
Sormamın nedeni belki fantazilerden etkileniyo olabilir
Kimin aklına geliyo fantaziler?
Soran+1 yılÇok mahreme girmek istemiyorum. pasif değilim. uyumluyuz oldukça
Cevap sahibi+1 yılAmacım size yardımcı olmaktı özelinizi öğrenmek değil
Pasif olmadığından aklına öylemi geliyorki ?
Soran+1 yılben öyle i düşünmeliyim diye düşündüm. aslında gelmemesi lazım sonuçta her anlamda ilkim eşim. onunla bir çok şeyi öğrendim. bana güveni tam bunu biliyorum. ama niye kıskanır lendi kendine diye düşünmeden edemiyorum. sonuçta ondan önce kimse olmadı hayatımda. güzel bulan koca böyle saplantılara mı girer ki?
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünecek bişey yok amacım yardım etmek elimden geldiği kadar sen ne kadar ecık konuşup anlatırsan bende o kadar yardımcı olmaya calışırım
Seven insan kıskanır bu normaldır
İnşallah bundan sonrada kimse olmaz ilk ve son olur inşallah
Girer ya neden girmesin güzelliğin ve fiziğin yerinde ise ilişki sırasında eşine iş düşürmeyip eşine doyumsuz zevk veriyorsan daha ne ister bir koca?
Eşin ne iş yapıyor?
Soran+1 yılinşallah sonum olur. amin.
tamam kıskanır ama ilişkide kendisini negatif etkileyecek kadar olur mu? Normalde beni kasmaz. hani alışverişe yalnız çıkartmayanlar gibi değil.
Saplantıya gelince, buradan çok yazamıyorum aslında. yazabildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışıyorum. normalde renk katmak adına farklı fan.ler olabiliyor evliliklerde ama sadece bu o an için geçerli. ki rutin olmamak için şart. buraya kadar normal. uyumluyuz da ama bazen öyle oluyor ki, ya başkası da sana benim baktığım gibi
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşmak istermisin ?
Soran+1 yıldediğinde bende bocalıyorum.
nikiniz neydi? özelde zor biraz bu konuları açmam.
Cevap sahibi+1 yılgizliden cıkıcam istek gönderirsiniz
Soran+1 yılözelden çok zor bunları yazmak. gizliye alın isterseniz yine.
Cevap sahibi+1 yılNeden sadece ikimiz görürüz başkası görmez ama yineden siz bilirisiniz fark etmez benim için
Soran+1 yılbuna çözüm olarak bir fikriniz var mı? evliyseniz sizde de oluyor mu böyle eşinize karşı çıkmam lazım geç oldu.
Cevap sahibi+1 yılİsterseniz yarın devam edelim
Evet evliyim özelden konuşursak acıkca anlatırım amacım özellerimizi birbirimize anlatmak değil sadece yardımcı olmak istiyorum yinede siz bilirsiniz
Soran+1 yıliyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
bu erkek veya bayanda başka kişi istiyor bence bu nasıl
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl?
Soran+1 yılfantazi olarak olabilir de reel hayır eşim buna açık biri değil. bende değilim.
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel terapi uzmanına danışmanız en iyisi durumu çift olarak.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz bir takıntı yapıyor bence.Aktifsen o da kıskanıyor ve kompleks yapıyor sanırım
00 Yorumlasende senide böyle hayal edenler olabiilr. bunlara takılı kalma. Meyveyi kim yiyor onu bak de. sevdiğini onun olduğunu göster
00 Yorumladüzeltemezsin adamın problemi kafada çok sorun yaşarsın o ne demek ya
010 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle yapıyor olabilir? bazen kilitlenip kalıyor böyle düşüncelere.
Soran+1 yılhayır güven sorunu yok. olsa buna bağlar şaşırmazdım bu haline. eşimin dışında hayalimden bile geçmez başka bir erkek.
biri yolda baksa ben fark etmeden o hissetmişse onu diyor bana yatakta. ya benim gibi baktıysa, böyle düşündüyse diye. anlamadım ki neden böyle.
Soran+1 yılbana güvenir bunu dedim daha öncede. mesele bana güven değil. bilir beni.
Soran+1 yılmantığım almıyor. ama güvenmediğini bilmez miyim eşimin. bu konuda sıkıntı gerçekten yok. olsa buna bağlarım ve sormazdım bu soruyu cevabını bilirdim.
çok detaylı yazamıyorum . çekiniyorum . güzel bulur beni çok ve çok etkilendiğinden böyle düşünür ara ara. güzel kadınla evlenmekle bazen hata mı yaptım der.
Soran+1 yılkendince haklı olabilirsin ama güven konusunda en ufak tereddütüm olsa bu soruyu hiç sorma gereği duymaz nedenini buna bağlardım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorunun cevabı büyük ihtimal senin giyimin. Sıkma Kot pantolon ve biraz açık mı giyiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır tersine vücut hatlarımı belli etmeyenleri tercih ediyorum.
Sen bir de bunun yaşlılığını düşün. Ömür geçer mi bununla yav.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılacaba o baskalarını dusundugu ıcın vicdan azabı duyup sonrada senide başkaları tarafından hayal edilebileceğinimi düşünüyor ...
111 Yorumla
Soran+1 yılbilemiyorum ki. her erkek düşünürse vicdan yapmaması lazım o halde.
ben düşünmüyorum ama.
Cevap sahibi+1 yılvicdan derken kendısı dusundugu ıcın baskasınında dusundugunu ön göruyodur yanı...
Soran+1 yıldüşünmeyen erkek var mıdır?
Cevap sahibi+1 yılyoktur da ... evlı kadınları ve en onemlısı yakın arkadaslarnın eslerını dusunuyor bence ve sonrada huzursuz oluyor onlarında senı dusunebılme ıhtımalı ... bu sorun kendınde bıter dusuncelerın gercek olmıcanı fela soyle
Soran+1 yılfantazi anlamında olur bunlar normalde karşılarım. ama sadece fantaziyle sınırlı kalır. bu herkes de de böyledir. bunu düşünen her erkek böyle endişe mi duyar yani?
Cevap sahibi+1 yılyok duymaz yanı bızde dusunuruz de dedıgın gıbı fantezı ıcımızde kalır yanı cogu kısıde bılmez hatta hıckımse bılmez dogaldır bu ateş barut hesabı hosalanabılecegın her kadını hayal edersın dogal olaraktan... kocan demekkı gerceklesme ıhtımalını de dusuncelerıne dahıl edıyo ki tedırgın oluyor konus onla olmadı psikologa felan gotur ... cunku yarım kalmak kadar ıgrenc bısey yok kı sızde cok oluyor galba
Soran+1 yılfantazi olarak düşünülebilir her iki tarafta. bunda abes görmüyorum. buraya kadar tamam ama o gerçekmiş gibi algılayıp hissediyor ki böyle yersiz endişelere düşüyor. sonra kendi kendine kuruyor .
hayır yarım kalma pek olmaz biz de de. ben olaydan kopuyorum böyle dediğinde.
ya kim görecek beni böylede hissedecek Allah aşkına diyorum. olsun görmeleri gerekmez ki yüzünü bile görseler içlerinden geçebilir. erkekleri bilemezsin benim gibi der.
ne demeliyim,nasıl rahatlatmalıyım ki böyle düşünmesin?
Cevap sahibi+1 yılsende ona aynı taktıgı uygula bence ılıskının yarısında felan senıde boyle hayal edıolarsa felan de ne bılıyım yok bısey olmaz hayal etmezler kım gorecek gıbı lafların cok etkılı olacanı sanmıorum sırf yuzunu gorup dusunurler dedıne gore baya takıntılı bırı
Soran+1 yılbunu aşması için beni başka bir kadın olarak hayal et diyorum. fantazi olarak sadece. yenmesi için. farklı rollere bürünmek o an için çok anormal gelmiyor bana. ama yine aşamadım bu sorunu.
Cevap sahibi+1 yılkötu vakaymıs peki bı gn fantezı yapın bı kameralı sıtede ıkınız bırlıkte sevısın felan .. yuzler gorunmeden belkı ınsanların senı dusunmesı fıkrı ozmn hosuna gıder tabı kabul etmesı zor
Soran+1 yılNe ben, ne de o ister böyle bir şeyi. mahremiyet göz önünde olur mu hiç. Eşim böyle biri değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleger seni anlamıyorsa tanıştır eşinle ben analatayım ona senin düşüncelerini böylece bir dostluk oluşur belki aramızda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKumru hanim hakli olabilir kendini kotu hissediyor gibi gosterip fikrinizi almaya calisiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedeni belli 3lü grup fantezisi istiyor çözümü basit
00 Yorumla
+1 yılne tür fantaziler kurduğunuzu merak ettim açıkcası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seksi bulmadığı için uyduruyor bahane bunlar.
04 Yorumla
Soran+1 yıltersine fazlasıyla tahrik oluyor. bende buna anlam veremiyorum zaten.
Cevap sahibi+1 yılVar o işte bir sakatlık.
Soran+1 yılbende bunu anlamaya çalışıyorum.
Cevap sahibi+1 yılPsikoloğa götür.
+1 yılİçinden ne geliyorsa onu yap
00 Yorumla
+1 yılEsin ne burcu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası