5 yıldır evliyim eşim aşırı kıskanç normalde onu giyme vs gibi neyse ama iş cinselliğe gelince her şey rahatmış gibi söylüyor mesela bir kızdan bahsetmiştim onlar nişanlı iken kız bana iş atıyordu böyle lezbiyen bir kız p*rno falan izliyorduk hatta onu söyledim işte ilişki sırasında bana diyor ki yapsaydın ne olacak kız kıza diyorum ama sen vardın ve midem kaldırmazdı diyor aman sence hani sevişecektin aaa dedim sen kafayı yedin diyor erkek değilsin ki ve inanılmaz zevk aldığını söylüyor lezbiyen p*rno izlerken falan şok oldum sonra liseli fantezim falan var dedi işte hani böyle anlamadım siz konuşur musunuz böylr bazen konuşuyoruz da lezbiyende baya şaşırdım doğrusu 😅
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eşin bilinç altini serbest bırakmıyor baskilamaktan böyle olmuş. fantezileri var yaşamak istedikleri. Özgüveni yok
Ne olacak ne yapabilirim
Eşinin istediği fantezileri yap. Onunla sohbet et bu konuda. Suçlama , yargılama. Dilini çözmeye çalıs. Istediğin fantezin var ise yap. Cinsellikte değişik varyasyonlar ve rolleri uygula.
Bakın eşimin lise böyle ergen fantezisi çok yüksek yani böyle şey diyor düşün aşkım yeni tüylerin çıkmış fon işte kızlığın duruyor böyle ne yaptığımı soruyor ergenlikte falan nasıl yaklaşmalıyım konuşturmamak mı gerek şu korku var bende millete sulanır mı
Ipleri elinde tutar isen fanteziler ile seksi anlamlı yapabilirsen sulanmaz.
Kıskanç olan erkeklerin çoğu ilişki sırasında farklı fanteziler sevebiliyor.
Yani normal mi
Kişiye göre değişir ama dediğim gibi gerçek hayatta kıskanç olan biri ilişki sırasında tam tersi duygular zevk verebiliyor.
Aslında bana Tk.. p atsan detayı anlatabilirim ne yapman gerektigi konusunda
Amacı senin biseksüel yapıp iki kadınla aynı anda yapmak :)
Aboo 😂zaten diyor o ark görüşüyor musun sapık mıdır nedir yani cesaret edemez de biliyorum soruyor işte
Seni hazırlamaya çalışıyor işte :) peki sen ne düşünüyorsun?
Fantezi konuşmak gayet güzel evlilikte ayrı heyecan bi de olursa zaten alışkanlık yapar
fantezi dünyası geniş 😂 hayalde olan zamanla gerçeğe dönüşür;)
adamın fantezi dunyası geniş kıskançlıgıda rol icabu bence
Bende normal zamanda kıskanç biriyimdir. Ama ilişki esnasında kendime bile itiraf edemediğim sapkın fantezilerimi paylaşıyorum eşimle
😂😂ne mesela peki bunu gerçekten yapabilir misin mesela düşüncendeji şeyler realde istenir mi
Hayır. Kesinlikle gerçeğe dönüşmeyecek birtakım şeyler
Örnek verebilir misin mesel cidden yanlış anlama amacım Farklı değil merak eşiniz ne tepki veriyor
Fazla derine inmek istemiyorum. Şunu bilmen yeterli olacaktır sanırım. Dominant olan ben olduğum için eşim de ayak uyduruyor bana. Biraz zevk almasından dolayı birazda benim mutlu olmam için. Nadir de olsa bende onun fantezilerini yaşatmaya çalışıyorum.
Hiç açıklayıcı olmadın içerik merak etmiştim yani ne diyorsun ne söylüyorsun diye 😂sorun bence mi diye ama milyon insan bunları konuşuyor ya bence
Yaşadıklarımı buraya yazıp milleti tahrik etmenin akıllıca olmayacağını düşünüyorum. Ve sağlıklı iletişim kurabilen her çift arasında bunlar yaşanıyor ve yaşanmalıda
Liseli fantezi kostüm alın o zaman. Bunda abartılacak bir durum yok
ne lezbiyenmis arkadas, kendisini top edin sende lezbiyen ne guzel cift olursunuz...
Onda başka şeylerde var
Nasıl
burada söylemeyecek seyler
denge sorunu var demek ki
Hayır anlamıyorum o an azgınlıjla diyor bence ya
Onun düşüncelerini anladık ama senin düşünceni anlamadık canım
Kadın kadına düşünürmüsün
Kim bilir kafasında daha neler vardır
Sana da erkek ayarlayacak yol yapıyors
Paylaşacak
çk norml ve keyıflı
Evli misiniz eşinizle bunları konuşur musunuz bana mı garip geliyor
evlym konusuyoruz renk katıyor o anda sonra bıtıyor tabi yani
Bundan daha ileri gidiyor musunuz
nasıl yani
Bu konuşmalar normal mi yani
bzde sz gbı 5 yıl bnce ck norml
siz neden rahatsızsınız peki?
Ben ne bileyim beni paylaşamasın benden başkasını düşünmesin istiyorum mesela körpesin sen daha tüylerin yeni çıkmış pembe şeyin var diyor ben ddğişim o başka birini hayatl ediyor gibi geliyor bilmiyorum yani bu da fantezisi işte ona göre bence bugün şey dedim daha büyük olsa keşke 30 cm falan bakalım nasıl oluyormuş😂😂
biraz tuhafmış :) yaşlarınız nedir
Ben 30 o 35
yaş farkınızda varmış anladım karşılıklı olmalı ama bazı şeyler ama
Bana hep diyor ki aşkım yaşını hiç göstermiyordun 18 yaşında gibisin bende geçen bozdum dedim ben 30 yaşındayım yani niye 18 göstereyim
ilifat etmiş size :) ne güzel işteee
Ama yani sanki hakaret gibi geliyor 18 deyince bana geliyolar
yaş vermese dha hoş olurmuş çocuk var mı?
İnanmayacağın şeyler de var bilmek istemezsin
Ne
2 satırla nası özetleyim
Eşini istediğin gibi kullan bence
Onun derdini anladım ben
Sapık
Sennle cinsellk nasl
Güzel inanılmaz zevk alıyorum diyor ama işte sen nasıl bişeysin harikasın der hep böyle
Aşırı aşırı seks düşkünlüğü de yoktur
Azmi oluyo
Haftada 2 3
Musaden olursa biseyler sorcam burada değil ama olrmu
olur mu