Arkadaşlar biz 8 aylik evliyiz. Eşim her gece tamamen çıplak yatiyor ve benden de ayni seyi istiyor. Sevismedigimiz zaman bile aynı seyi istiyor. Boyle yapmasin diye o kadar ic çamaşırı gecelik falan aldim. Yine gelip uzerimden çıkarıyor. Söyledim yapma diye, hayatım o kadarcık şey için sorun yapma, ben böyle seviyorum dedi. Öyle deyincede inatlasmak istemiyorum. Buna alışmaya mi çalışayım yoksa olmaz mi deyim artik?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen de bir denesen zevk alırsın. Bende ilk zamanlar garip hissediyordum ama o arkamdan gelip sarıldığında aramızda başka bişeyin olmamasının tadına baktım. Tenlerin sıcaklığı birbirine daha iyi geçiyor aleviniz artar hem. Kırma adamı
52 Yorumla
Soran+1 yılBizde hep öyle yapiyoruz. Sarilinca hosuma gidiyor ama sabah kalkarken bir tuhaf oluyor
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlış bence. Ben de eşimden bunu istiyorum ama üşüyorum diyor 😔 Şanslısın
32 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin? Nesi iyi bunun?
Bu doğru değil.
Depremi var yangını var.
Hayat süprizlerle dolu.
En azından bir boxer/şort vb olmalı gece yatarken... Tedbirli başa kar yağmaz...72 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle
Bazı, kuzeydoğu ülkelerin, halklarında, böyle bir gelenek var diye duymuştum. Eğer çok rahatsız oluyorsan, belirt, bilsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil bir gelenekmis o öyle 😂 bunu gelenek diye yapmak ayri bir garip
Soran+1 yılBu dediğin de tamamen haklısın. Benimde yapmaya çalıştığım bu. Nazik ve sevecen olursan her istediğin oluyor. Tecrübeyle sabit.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışkanlık haline getirmeyin arada sırada nadir olabilir fantazi için. Ama her gün yapmanın lüzumu yok. Allah korusun deprem falan olduğunda siz sıkıntıya düşersiniz, hasta da olabilirsiniz ayrıca üşütebilirsiniz üzerinizi istemeden açtığınız için. K*çı açıkta kalmış tabiriyle kabuslar da görebilirsiniz 🙄 Ayrıca ileride çocuğunuz gökgürültüsünden korkup yanınıza geldiğinde baya zor durumda kalırsınız benden söylemesi.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk olursa olmaz zaten. Bende cocuk olana kadar sabretsem mi ki diye düşündüm. Cocuktan sonra soyunmam zaten.
+1 yılet ete deysin istiyo demek ki gece uyurken sana sarılıp mı uyuyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen sarılıp uyuyoruz
Ten temsi evliliklerde cok onemlidir bunu evlilik danismanlari bile soyluyor bence bu evliliginizin daha iyi olmasini saglayacak ten uyumu bu isde
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet sarılıp uyumadigimiz bir gün bile yok. Biliyorum tensel temas cok önemli.
ona alışmalısın bence çıplak yatın ne var bunda? ha giydin don ha giymedin ne güzel işte ten tene değsin
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler bu durumdan cok hoslaniyorsunuz
Cinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. eşın belkı oyle ıstıyor haklı olabılır ama ona sadece sunu hatırlat belkı vazgecer 17 agustos depremını hatırlat her an her sanıye ne olacagımız bellımı anlayabılır belkı yınede sızın tercıhınız
12 Yorumla
Soran+1 yılAh çok haklisin gercekten. Bunu ona söyleyeceğim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence alış bende öyleyim çıplak yatarım eşimden aynı şeyleri isterim ama oda yapmıyor 😉
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden yapmiyor?
Cevap sahibi+1 yılO sevmiyor ben üzerine falan çıkmıyorum ama o halde sarılıp uyumak istiyorum sadece.
Soran+1 yılO da benim uzerime çıkmıyor canim.
Cevap sahibi+1 yılBence alış ne var bunda gayet doğal yani seviyor seni eşin bence 👍
Bunun bir sebebi var. Çıplak yatmak yanındaki kişiyle temas halinde her gün çırıl çıplak kalmak. Onun ya da senin fiziksel olarak birbirinizden hiç soğumamanız gibi bişey. Kocam bunu okumuş sanırım ondan çıplak yatıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılEskiden de çıplak yatiyormus. Ama böyle bir sey olduğunu bilmiyordum. Demek çıplak kalmak karsindakinin senden sogumasini engelliyor mu?
Soran+1 yılHaklısın aynen öyle oluyor.
Kocan tabiki yapmalısın dediğini eller sevgilisinin her istediğini yapıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliyken cinsellik yönünden hic isteği olmazdi. 4 yil birlikteydik
Soran+1 yılDeger verdiğini biliyorum o yüzden hiç kırılsın istemiyorum zaten
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılBu ne
- +1 yıl
Ses kaydı gelsin
eve hırsız girse gazı basıp ikinizide ziker ya la hazır götü bulmuş afeti var depremi var yangını var depren olsa donsuzmu cikacak dısarı 😛😅😅
20 YorumlaNr sapıklar var ya kim bilir daha ne manyakliklar çıkacak ortaya daha çok yenisiniz
12 Yorumla
Soran+1 yıl4 yillik sevgilim. Öyle bir atraksiyon olmaz diye düşünüyorum.
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇıplak yatmak sağlıklıdır.
Senin şikayetin nedir tam olarak?10 Yorumla
+1 yılÖyle seviyorsa öyledir yani ne diyelim
45 Yorumla
Soran+1 yılSen olsan alışır misin?
- +1 yıl
neden alisilmasin peki
- +1 yıl
ya da mesela ilk etapta haftada 5gun olarak ciplak yatma sozu ver sonra kademeli bir sekilde bunu dusur ve ensonda da haftada bir gece sadece yap ama bu sureci enaz 6ay surdur surece yay bu durumu
Soran+1 yıl@ahmetturanı haklısın bunu deneyeceğim
- +1 yıl
ins ise yarar
+1 yılCocuk olunca isler degisir bence.
21 Yorumla
Soran+1 yılDemi bende öyle düşündüm
+1 yılbir deprem olsa ne olacak bir düşün
26 Yorumla
Soran+1 yılGot olacaz ne olacak. Sapık gibi allah korusun.
- +1 yıl
onu ikna et veya rahatsız olduğunu söyle bir defa olur iki olur ama sen rahat etmiyorsan zorla yapma bence ben olsam yapmazdım ya da seviyorsan baş ucundan bir eşofman tsort bulundur deprem falan olursa direk geçirirsin üstüne :D
Soran+1 yılÖyle bir seyi hazir tutmakda fayda var. Birde annemde evin anahtari da var. Ondan korkuyorum en cok 😬😂
- +1 yıl
annen gece siz uyurken gelecek hali yok :D sanırsam :D
Soran+1 yılGece uyurken gelmez de sabah gelebilir
- +1 yıl
annane anlayışlı olmasını söyleyebilirsin o zaman evli insanlarsınız özeliniz var pat diye sabahın köründe :D
+1 yılne karaktersiz ciğeri 5 para etmez zerre kadar adamlik olmayan kocalar var öyle ya
14 Yorumla
Soran+1 yılDünyada tanıdığım en fedakar erkek. Öyle söyleme lütfen
- +1 yıl
iyi insan olsa seni hicbir sey için zorlamaz
Soran+1 yılOnun için gayet dogal bir şey. Bende yakinda çocuk olur (cocuk düşünüyoruz çünkü ) , o zaman ister istemez vazgecer diye ciddi bir şekilde rahatsız oldugumu soylemedim. Soylesem mi sence
- +1 yıl
bence söyle tabi öyle sey mi olur
+1 yılalışmaya çalış. bende cıplak yatarım gercekten insana iyi hissetiriyor
10 Yorumla
+1 yılçıplak yatmanin faydaları var. ama çok zortlatmayin gece ciplakken senfoniye dönebilir karşılıklı
10 Yorumla
+1 yılalis bence guzel bir sey ya
15 Yorumla
Soran+1 yılSana hoş mu geliyor bu durum? ☺
- +1 yıl
Ciplakliktan utanmamak lazim bence :) ciplaklik dunyanin en saf en temiz hali. Ten temasi ciftler arasi iletisimi kuvvetlendiriyor ve sizi birbirinize bagliyor illa cinsellik olmasina gerek yok. Sarilmanin bile sayisiz faydasi var vucuda :) bence iyi bir sey. Usumediginiz surece 😂😂
Soran+1 yılCiplakliktan utandigimdam degil. Aramizda hic bir konuda utanma sıkılma yok. Ten temasi da cok önemli biliyorum ama bence naked olmaya gerek yok. Insanlar gece yatarken gecelik falan giyer. Ben tamamen soyunup yataga giriyorum. Ne bileyim bir türlü alisamadim.
- +1 yıl
Haklisin tabi herkes sevecek diye bir sey yok :) bari anlasma yapin bir gece giyinik bir gece ciplak 😂 ikinizin de gonlu olsun :)
Soran+1 yılHaklısın en iyisi orta yolu bulmak 😂
Cinsellik konusunda 4,9b cevap paylaştı. Teninin sıcaklığını hissetmek için
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da böyle söylüyor. Sarılıp uyuyoruz zaten
Buna alis ama onuda alistir hergun cikartma
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yıliyi hoş da deprem olsa ne olacak?
20 Yorumla alışmaya çalış ya da konuş rahatsız oluyorum de
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim zaten ama bunda sorun yapacak bir sey yok ben senelerdir böyle uyuyorum dedi
Üsumuyorsan alismaya calis
12 Yorumla
Soran+1 yılSende böyle bir şey istermisin esinden
neden heran sevişemiyonuz
18 Yorumla
Soran+1 yılHer gece sevismiyoruz. Haftada 4 falan oda yeterli zaten. Ilk aylarda her gün yapiyorduk.
Soran+1 yılVar onlardan şikayetçi degilim hiç
Soran+1 yılBurda anlatmayi dogru bulmuyorum
Soran+1 yılNe münasebet
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜşümek hasta olmak gibi bir sorununuz yoksa eger alis esin sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrahatsız hissediyorsan tabiki de karşı çık
20 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu havada adam götü üşütecek aklı başına gelecek
04 Yorumla
Soran+1 yılSırf bu yüzden dogalgazin anasını ağlattı.
Soran+1 yılBen yillardir boyleyim diyor.
Çıplak yatmak iyidir.
21 Yorumla
Soran+1 yılBana güzel gelmiyor nedense
Adamın zevki kim ne diyebilir
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılİstediğin şey neyse onu yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinse normal karşıla böyle durumları ;)
10 Yorumla
+1 yılne varki bunda hem daha rahat
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltanımadan koşup evlenin sonra sonuç ortada
03 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım bos bos yorum yapma. Biz 4 sene beraberdik
Cevap sahibi+1 yıl4 sene de bunu bilemedin evlenince mi öğrendin, boş olan senin yaptığın
Soran+1 yılİlişkiler hakkında hiç bir sey bilmiyorsunuz cidden.
+1 yıl8 yılda alışamadın mı
04 Yorumla
Soran+1 yıl8 yil degil ay
- +1 yıl
hea pardon alış ya nolcak iyidir öyle uyumak yalnız doğal efet durumunda dışarıda öyle çıkacaksınız bide öyle düşünün
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
depremde anadan doğma sokağa atmak var kendini
Bazen oda da bile çıplak dolaşılmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılGereksiz bence. En an erotizm olmaz ki
Soran+1 yılO kadar oluyor zaten.
Alis onu kis usutme )
10 YorumlaNet konus
110 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim
Soran+1 yılNe tanimasi kaldi ki artik 8 aylik evliyiz
Soran+1 yılHayir yani her gun sevişmek istemiyor.
Soran+1 yılO kadar oluyor zaten
Soran+1 yılHayır yok 2 günde bir beraber oluyoruz zaten
her an sevişmeye hazır olmak istiyor belki
12 Yorumla
Soran+1 yılAma her an sevisemiyoruz
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı kirma
20 YorumlaAlisacaksin ama sonunada katlanacaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılSonu ne
Hayeller ve hayatlar de
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim?
+1 yılİkinizde çıplak mı yatıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet tamamen
- +1 yıl
Hmm ilişkiye ne sıklıkla
Soran+1 yılHaftada 4 kez falan.
- +1 yıl
Normal de akşamları da çıplak duruyor musun evde
Soran+1 yılGenelde gecelik falan giyerim. Naked dolasmam.
- +1 yıl
Geceliğin içine iç çamaşırı giyermisn eşin nasıl duruyor
+1 yılalis bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılruh hastası senin eşin sana diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılbu nasıl fantazi dir böyle her gece bunun ölümü var sağlığı var ayrıca senin mutsuz olduğun bir durummuş işte bencillik aynı zamanda adam gibi birlikte olsun olduktan sonrada normale dönsün
Soran+1 yılSarılıp uyuyoruz , seni tamamen hissetmek istiyorum faln diyor. Eşimin sapık bir tarafi yok. Olsa bilirim
Cevap sahibi+1 yılo zaman daha neden buraya yazıp bu konuyu soruyorsun
Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. alışmaya çalış bnce
10 Yorumlagarıp
10 YorumlaYatıver sende uzatma
10 Yorumla
+1 yılCıplak yat nolcak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTuhaf
20 YorumlaFantezisi adamın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet galiba
Gizli Üye(30-35)+1 yılKışın napıon peki