Fazla erkekle birlikte olsam vajinam geniş mi olur yoksa eski haline döner mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Fazla erkekle birlikte olsam vajinam geniş mi olur yoksa eski haline döner mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
başlarda günde 1-2 doz sonrasında haftada 1 doz alımında sorun olmaz ama aşırı doz kullanımı mideyi ve bağırsakları yıpratır.
Kullandıkça eskimiyor. Yaşlandıkça eskiyor. Ayrıca genetik olarak sarkma vs durumlara yatkınsa, kullanmasan bile eskir
Her uzun gibi tabii ki değişir gelişir nasıl kullandığına bağlı onun formunu ne kadar bozduğunu
Genisler sarkar ama belirli hareket ve kremlerlw duzelir.
Meraj etme artik sklastirma mudaheleleri yapiliyir ilk gunkunden bile daha iyi yapiyorlar 😉
Doğum yapmadığın sürece vajina kendini yeniler yani darlığından bişi kaybetmez ama şekli değişir
sayı ile deeilde içeriği ile ilgili benim gibi sert ve çılgın bir partnerin olursa girişinde genişleme olur.
Evet genişler. Umarım ciddiye almazsın ve gelecekte vajina daraltma ameliyatı olmak zorunda kalırsın 🤣
S*kilmek için var zaten o ama fazla erkekle birlikte olma yinede
Bilmiyorum tatlım benim vajinam yok ama deneyimlerimden yola çıkarak arkan eskir haberin olsun☺️
evli erkekler belli bir süre sonra eşlerini bu yüzdenmi aldatıyolar acaba bilemedim 🤔
sevgilimle 500e yakın ilişkiye girdik hafif sarkıklığı var
Amac ne, ona gore mi fazla erkekle beraber olacan..
Hayrola elbisemi bu ya ilk bir kaç gün neyse sonra darlığı aynı olur
eğer sürekli daha kalın bir şey alıyorsan bir süre sonra esnekliği kalmaz
Eskiye dönmez çok ilişkiye girersen genişler biraz çok az daraliyo ama geniş kalıyor yani
hahahahha eskirmi ne ya
genişler sadece darlığı kaybolur
es. kiciiiiiii :D :D :D
Eskimez genişler ve sarka
Kaç kez seks yapmışsındır yaklaşık?
Nasır tutmuş olur
Atar yenisini alırsın
Genişlemez.
Eskir ya
Eskir
Genişler ama düzelir
Hor kullanma