Ağdanın sarkıttığını duydum doğru mu gerek bikini bölgesi için gerekse diğer yerler için sarkıtıyor mu? Ağda yüzü sarkıtır mı? Genel olarak sorayım. Ağda cildi sarkıtır mı?ağda yüzü sarkıtır mı?
Hem de ne sarkar. :( Teyzem yüzünde çıkan tüylere öyle takık bir insandı ki tek bir tüyde bile hemen ağdaya yapışırdı. Tabi olanlar oldu. İleriki yaşlarında yüzü sarktı maalesef. Çene bölgesi gerçekten kötü oldu. Bu nedenle çene gerdirme ameliyatı oldu. Gerçekten zor bir operasyon. Bu nedenle yüzünüze asla ağda yapmayın. Kaş bölgesinde kullanabilirsiniz sıkıntı olmaz. Ama yüzün alt kısımlarına yapmamanızı tavsiye ederim. Zaten bıyık bölgesine ağda yapınca kararma yapıyor. Bir de kalın çıkarıyor. Bıyık bölgesinde en temizi ip ve cımbız.
ağda yüzü sarkıtır mı
Ağda Cildi Sarkıtır mı
Ağda bacakları çok güzel yapıyor Allah var şimdi. Hem tüyleri de inceltiyor baya. Genital bölgesini de güzel alıyor. Ama çok acıtıyor. Ayrıca bir süre sonra kararma yaratabiliyor. Beş yıldan fazladır ağda yapanlarda genital bölgede sarkmalar fark edilmiş. Bu nedenle ben ağdayı bıraktım. Zaten cildim hassas. Kesin sarkma olur bende de. Neden sarkıtır diyenlere de şöyle açıklayayım. Sonuçta ağda kılı vücuttan ani çekmelerle alıyor. Deriyi tahriş ediyor yani. Bu birçok defa tekrarlanınca ister istemez cilt sarkmaya başlıyor.
ağda cildi sarkıtır mı
Ağdayı sürüş şekli ve doğru yöne doğru çekmek çok önemlidir. Sarkma oluşmasının büyük sebeplerinden biri de yanlış yöne doğru çekmektir zaten. Tüylerinizin çıkış yönünün tersine doğru ağda yapmalısınız. Ağdayla uğraşacağınıza tıraş kullanan veya lazere gidin çok daha iyi. İlerde sarkma problemleri yaşamazsınız. Hem kararma problemi de yaratmaz. Umarım bu yazdıklarım bir işinize yarar.
Ağda kızlar için en tercih edilesi üründür. Ben dahi keyifle ağdamı yapıyorum ve bunun yanında dikkat etmem gereken şeyler var.
Ağda yaparken nelere dikkat etmeli? Ağda yağışkanlık bakımından göze korkutucu gelebilir. Doğru zamanda yapılmalıdır. Duştan sonra gözenekler ılık suyla açılır ve ağda duş sonrası yapılır. Duş öncesi yapılan ağda ve duş sonrası açılan gözenekler suda ki minerallerle beslendiği için erken çıkar tüyler. Bunun için duş sonrası yapılmalı.
Ağda'nın olası zararları nelerdir? Ağda sarkma yapıyor mu?Evet yanlış kullanım, yanlış çekim sonucu morarma, batın, şişme, kaşıntı ve kanama oluşabilir. Bunu önlemek için kaliteli bir ağda olması şart! Önerebileceğim ağda Sesu veya Veet olur. Ağda seçimi önemli dediğim gibi.
Nasıl ağda yaparım?Sorusu ile bitirirsem, uygulamak istediğin bölgeye yapıştırıp kılın çıkış yönünün tersine doğru hızla çek. Bunun dışında genital ve koltuk altı bölgesi için el rahatlığına göre ağda bezini kesip yapıştırıp çekmelisin. Son olarak ağdaladığım tüm yerlerin üzerine bebek bakım yağı sürmen gerekir. Tahrişliğe kuruluğa ve yanıklara dakikalar içinde son verir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sadece bikini bölgesini sarkıtır diye duydm ben çünkü orayı geremiyorsun yumuşak bir yapısı var ama bence diğer yerler için sorun değil
Lazer epilasyonun ne olduğunu kendin araştır uzun uzun yazamam. %90-95 aranında çok yüksek ihtimalle çıkmaz bu biraz da kaliteli yerlerde yapmana doktoruna, ilaç takviyene.. v gibi programlarla desteklenmesine bağlı.
yoklukla ılgısı yok :D cok cıddıyım ben arkadasımı operken bıle canını yakmamaya dudaklarını fazla kemırmemeye caısıyorum sız cayır cayır cekıyosunuz bunu ona da dedım zaten
En İyi Cevaplar