Bazen ana kapıldım ama daha çok hep başka şeyler düşündüm
Normalde de zaten odaklanma sorunum var
Zamanla alışır mıyım
Normalde de zaten odaklanma sorunum var
Zamanla alışır mıyım
Ben odaklandığım zaman hemen geliyorum ama müzik dinlersem ya da konuşursam o esnada arada dinlenmek şartı ile 1 saate yaklaşıyor boşalmam ilişkide odaklanma yerine göre önemli zamanı gelene kadar kafan başka şeyler ile meşgul olacak ki aynı anda tatmin olmak lazım biri önce biri sonra olursa seks artık zevkten ziyade ameleliğe döner 😂
Cevap
13Cevap
Ben şahsen yeterli zevk alamadığın için daha doğrusu partnerin sana bu zevki yaşatamadığı için böyle olduğunu düşünüyorum.
Yani çocuk her şeyi yaptı
Her şeyi yapmak veya yapmamak değil önemli olan. Bunu kadına kadının istediği şekilde yansıtabilmek önemli olan.
Doğru söylüyorsun ama hazırlıksızdık haftaya yine yapacĞız
Peki haftaya için bir isteğin daha doğrusu düşününce vücudunda oluşan istekli oluyor mu? Oluyorsa eğer yine de zevk almışsın demektir.
Pek değil aslında
O zaman kötü geçmiş demek ki. Umarım istediğin gibi olur ve zevk alırsın sen de. Zevk alınmayan seks maalesef kötü bir şey ve insanı cinsellikten de uzaklaştırabilir.
Teşekkürler
Rica ederim.
Başka şeyler düşündüm derken, yani seni tatmin edemediği için mi o andan koptun yoksa başka şeyler mi vardı?
Ne düşünüyosun o an mesela. "Tavuk mu birinci yarandı, yoksa yumurta mı" diye mi ahsjsn
Başka şey ne düşündün,2 kere ikinin kaç ettiginimi?
Valla inanır mısın bilmem onu düşündüm 😂😂
Sorun sende değil. İyi bir partnerle sevişseydin başka bir şey düşünemezdin.
Alışırsın partnerine de iş çok düşüyor
zamanla alışırsın kasma kendini ana bırak
deneme sürüşünde olur öyle şeler 😂😂
Zaten ara sıra güldüm yani komik gözüküyordu
ilk olduğu için normal olabilir
hayır
Sevgili mi
Zamanla unutursun keşke evlenmeden yapmasaydin
Nornal
Eşin mi sevgilin miydi
İlkkez yaşıyorsan normal tabi
Evlenmeden yapma