27 yaşımdayım şu ana kadar yaşamadım. Fakat artık. cok zorlanıyorum. Surekli aklıma. geliyor. Nasil dayanicam güvenilir birini bulana kadar? Surekli sexting yapiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yorumlara baktım da, çoğu kişi evliliği her dakika cinsellik yaşamak gibi mi görüyor gibi duruyor. Pek hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. Ayrıca ameller istekler ve niyetler doğrultusunda şekillenir demişler. Eğer evlilikten tek beklentiniz her gün cinsellik yaşamak olursa mutlu olmak zor. Erken boşalma, ereksiyon sorunları gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz ya da seni düşünmeyen, bencil bir partnerle olabilirsiniz. Bu yüzden ne istediğimizi iyi belirlemeliyiz. Sende istediğin gbi sana uygun birini bulursun umarım.
55 Yorumla
Soran1 yılSiz evli misiniz
Soran1 yılAma yorumunuz detaylı ondan sordum:))
Soran1 yılOyle misin:)))
En İyi Cevaplar
hiç yapmadıysan bence kendini eşine sakla ayrıca sürekli aklına gelmesi doğal 27 yaşına kadar yapmamışsın hormonlar fazladır elbette aöa dediğim gibi sonradan pişman olursun evlenme kafasına girsen en hayırlısı olabilir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal durum evet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayatım bence evleninceye kadar bekle derim benim sana önerim bu. Sexting de bi yere kadar tat vermez belirli bir süreden sonra da sende haklısın seni de gayet iyi anlıyorum yaşamak istemen en doğal hakkın ama temiz insanlar temiz kişilere nasip olurlar bunu da unutma. Evlilik bahanesiyle yaklaşıp cinsel ilişki yaşadıktan sonra da kenara atılmanı da istemem benden söylemesi pişman olma
720 Yorumla
Soran1 yılNe yapicam canimm cok zorlanıyorum yaa bir an önce evlensem keske
Cevap sahibi1 yılHayatım ben evlendiğimde 33 yaşındaydım hesap et :) İnşallah hayatım bir an evvel senin gibi el değmemiş bi bakir erkek çıkar merak etme. Evlenmek için kriterlerin felan mı ağır yoksa o yüzden mi bulamıyon :)
Soran1 yılKriter olmali tabi:)) bir de güvenilecek erkek laizm 27 yas gec mi sence bunun da panigine girdim
Cevap sahibi1 yılHayatım geç değil daha benim arkadaşlarım bile var 30-35 yaş arası bir de düşün bunların eline erkek eli değmedi :) acele etme hayatım eğer iyi birisini bulunca da evlen yaş gelip geçiyor paniğe girme bir de bu işler nasip meselesi öyle her arkadaşım evlendi de diye kendini paralama belki de Allah'ın gördüğü senin göremediğin bir şey de koruyordur acele etme zamanla bende çok istemiştim evlenemedim ama en sonunda birisi çıktı evlendim özellikle evlilik ve cinsel ilişki de kesinlikle ama kesinlikle acele etme. Ne gibi kriterler mesela veya daha başka soruların varsa yanıtlayayım :)
Soran1 yılTesekkur ederim canim :) bedenimden önce ruhumu seven, kültürlü, mesleği olan ve sıkıntı yasamayacagim biri
Cevap sahibi1 yılÇıkar mutlaka zaten kalbini seven her şeyi ile zaten sever veya seversin merak etme hayatım mesleği olmasa bile de erkek adam gider dışarıda taş taşır gelir evine helalinden getirsin o bile çok önemli sıkıntı da yaşamazsın bereketli olur :)
Soran1 yılEvett canim haklisn guzel düşüncelerin beni mutlu etti:) artik her anlamda doğru düzgün birini istiyorum ciddi düşünen
Cevap sahibi1 yılÇevremde var tanıştırsam dermişim :) :) Çıkar mutlaka hayatım çıkar ama ama iyi dikkatli olman gerekiyor özellikle bu devir de benim önceki söylediklerimi unutma evlilik için yaklaşıp kenara atanlar da var bunu yapmayan insanlar da var eline değmeye korkan insan da var. Şunu düşün daha eline kadın eli değmemiş birisini bile tanıyorum ben işte düşün oda kendisini karsına saklıyor ama bazı hemcinslerimiz maşallah ki maşallah :)
Soran1 yılOyle erkek var mi bu devirde cok ilginç geliyor bana
Cevap sahibi1 yılVar canım var bizzat tanıyorum ilginç geliyor demi :) Kendisini karısına saklayanlar da var merak etme bazılarımız nasıl kendimizi eşimize saklıyoruz onlarda da var çıkıyor arada :)
Soran1 yılUmarim oyle erkek cikar karşıma canim :) ama İstanbul gibi yerde öylesini bulmak zor gibi. Burads hic yaşamayana tuhaf bakiliyor kız olsan bile
Cevap sahibi1 yılÇıkar hayatım merak etme sen sabır et bekle gör :) İstanbul da da vardır da sana denk gelmiyordur. Hiç yaşamayana tuhaf bakılsın sen bırak onları kim ne derse desin ilk önce herkes kendisine baksın yaşadı adam ne oldu da başı ğöğe mi erdi canım :)
Soran1 yılHaklısın canım yani bu işlerin yasi yok insan sevdiği ile yasamak ister ciddi dusundugu kişi ile🙂
Cevap sahibi1 yılHaklısın canım :)
Soran1 yılAma nasıl dayanicam🙈
Cevap sahibi1 yıl:) :) Dayan hayatım dayan bu işin sabrı burada başlıyor zaten. Aman kendine bi zarar verme de :)
Soran1 yılBurada yazıyorlar bu yasa kadar nasıl yapmadin diye cok mu garip bu
Cevap sahibi1 yılHayatım ben sana geçen yazışmalarım da ne dedim 30-35 yaş aralığında eline erkek eli değmemiş kız arkadaşlarım var dedim üstüne bir de 35 yaşında bakir adam var dedim bunda garipsenecek bir şey yok. Yapan adamın eline ne geçti zevkini aldı geçti gitti başı göğe mi erdi. O kız arkadaşlarım istemiyor mu istiyorlar onlar da ama evlenince diyorlar artık çünkü belirli bi yaşı almışlar sende öyle kafana takma. Seni gayet iyi anlıyorum durmuyordur istiyordur sürekli olarak ama kendini dizginlemen lazım eğer günaha bulaşmak istemiyorsan tabi :) Yapmaya bilir bi insan illa şart mı bu cinsel ilişki yaşamak, bir anayasa kuralı mı diyeceğim o ki, herkesin kendisine göre bir şeyi var o yüzden pişmanlık yaşama diye söylüyorum yine bunları ve benim anlamadığım cinsel ilişki yaşayan veya yaşamayan saklı kalıyordu şimdi ise herkes alenen sorar oldu bunu anlamadım gitti :)
Soran1 yılBir de marifet sanıyorlar yapmayı sanki başarı gibi. Ben pişmanlık duymaktan korkuyorum. Çünkü ciddi dusunebilecegim insanla istiyorum. Bir sey yaşayıp beni bırakırsa endişesi olur. Ama evlilik içinde acele etmeye çalıştıkça doğru biri cikmiyor. Ne yapmam lazim?
Cevap sahibi1 yılHayatım cinsel ilişkiyi marifet gibi anlatmaya gerek yok afedersin ben şu kadar kişiyle beraber oldum demek ne kadar doğru. Tecrübe şart derler sorsan ama tecrübeli olmadan önce herkes bakir ve bakireydi şimdi bakire kadını alan alıyor da yanlış anlaşılmasın bakir adam niye kabul edilmiyor. Pişmanlık duyacağın için o yüzden evleninceye kadar sabır edeceksin hayatım evlendiğin zaman zaten serbest :) Bak hayatım yanlış anlama buradan bu konuşmalar devam etmez istersen ö*zelden devam edelim.
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendine ugraş bul diyecem ama oda fayda etmiyor sokakta yürürken bile şeytan gıdıklıyor acaba bu nasıl şu nasıl olur değişik duygular giriyor insanın hep aklına değişik fanteziler banada öyle oluyor ama mecbur firenliyeceksin kendini ama faydasıda olmuyor çoğu zaman
12 Yorumla
Soran1 yılÇok zor yaa offf
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
1 yılÇünkü üreme yaşın geçiyor. Bedenin sana hey sürtk artık bizi spermle yoksa bi daha bk bulursun diyor. Bu çağrıya kulak ver.
41 Yorumla
Soran1 yılEvet ama nasill bulucam doğru birink
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılbekara verme takıntı yapar sonra başına bela olur. çulsuzada verme. işi gücü yerinde elit orta yaş güvenilir birini bul maddi sorun yaşamadan rahatça buluşur eğlenirsiniz.
12 Yorumla
Soran1 yılOrta yaş dediğiniz nasil
- 1 yıl
herşeyi açık açık burada yazmayalım
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBazilari afedersin istekli oluyor. Ama seninkisi bunun yaninda merak heyecan istegide etkiliyor bence guvenilir biri bulmak zordur sonuct hayatta duzgun insan maalesef çok ama çok azdir.
15 Yorumla
Soran1 yılNe yapicaz böyle ama
- 1 yıl
Sexting bir nevi çare. Idr etmeye çalisacaksin. Seni doyuracak partnerler tercih edeceksin bulabilirsen guvenilir reel tercihte edebilirsin.
Soran1 yılIste onu bulmak zor
- 1 yıl
Bende bir fb icin uun suredir arayip bulamadigin için size hk veriyorum.
- 1 yıl
Hayatta uyum ve guven bulunacak nadir wrdemler. Umarim sansiniz açik olur diyelim.. iyi gunler.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBende öyleyim, genelde konuşacak yazışarak biri arıyorum söndürmek için pek bulamıyorum ama napim. Sen daha kolay bulursun
14 Yorumla
Soran1 yılNe yapicaz böyle
- 1 yıl
Ben birini bulamıyorum ateşi söndürmek için, sen de bulamadıysan, benim profilim açık. Sonrası sana kalmış.
Soran1 yılNiye millete bu tarz yorumlar yapıyorsun benim sorumda
- 1 yıl
Soru sordun cevapladım soruna göre bence normal.
Gizli Üye(30-35)1 yılGayet normal bu. Belli bir yaşa kadar hiç bir şey yaşamamış insan son zamanlarda çok fazla istekli ve arzulu olur. Bende öyleyim ama bundan şikayetçi değilim. Bende bir çok kadınla sexting yaptım insan hem daha rahat boşalıyor hem de güzel zevk alıyor. Bundan şikayetçi olma ve kendini bastırma rahat bırak. Elbet senin de benimde karşıma aynı libido seviyesinde olan birileri çıkacaktır. bişey sorcam sesli mi yapıyorsun yoksa yazışarak mı?
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBende mesela kendimi eşime saklıyorum. Hayatıma aldığım insanları öylesine almam. Herhangi biri olamaz mesela. eşimle olsun ilkim o olsun onunda ilki ben olayım birbirimizi tanıyarak tenlerimizi tanıyarak cinsellik yaşayalım istiyorum. Belki garip gelecektir ama hiç kimseyle tek bir cinsellik dahi yaşamadım. biriyle sadece el ele tutuştum ve birisi geldi öptü ittim. Ama insan gerçekten artık cinsellik istiyor. Sevişmek doyasına arzulanmak zevkten kudurmakta istiyor ama işte bunun sebebi yıllardır kendimizi bastırmamız ve cinsellik yaşamamamızdan kaynaklı. Ben inanıyorum aynı libido seviyesine sahip aynı azgınlık ve cinsellik seviyesinde olan gözü benden başka kimseyi görmeyen kadınım karşıma çıkacak. "iyi kadınlar iyi erkeklerle kötü kadınlar kötü erkeklerle" :) bu nerede geçiyor biliyorsundur muhtemelen. :) o yüzden sen nasılsan ben nasılsam karşımıza öyle insanlar çıkacak.
Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmüyosan çokta güvenilir birisi aramana gerek yok sonrasında yapışkanlık yapmasın sana yeter
14 Yorumla
Soran1 yılDüşünüyorum o. yuzden dikkat ediyorum. yoksa umursamam
Soran1 yılHer gun
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Güvenilir birini bulmak sorun zaten.. aynı sorundan bende muzdaribim
11 Yorumla
Soran1 yılOff
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGayet normal belirli ya da gelmis her kadin ve erkek duzenli cinselliğe ihtiyaç duyar. Senin icin de zaman gelmiş. Duzenli seni tatmin edip cinsel anlamda mutlu edecek bir partner, sevgili gerekiyor artık.
10 Yorumla Sextingle idare et. Evlenince eşinle yaparsın
18 Yorumla
Soran1 yılDayanamiyorum. arrik yaa çok zor pişman olue muyum. peki
Soran1 yılHer gün ayniyim dinmiyor😅😅
Soran1 yılEvett zaten 3 ay önce ayrıldım ondan sonra daha da kötü oldum cidden doğru duzgun biri cikmiyor karşına deliricem
Soran1 yılHaklısın tesekkur ederimm peki sosyal medya bunun için zor mu
1 yılBende 28 yaşındayim kimseyle bırak sevişmeyi öpüşmedim bile
Bu zamanda nefse hakim olmak baya zor seni çok iyi anliyorum benimde aklimi dürtüyo ama bu zamana kadar yine dayanirim seni tebrik ederim kimsenin seni kullanmasina izin verme
118 Yorumla
Soran1 yılEvlenene kadar beklemek doğru ama hormonlar zorluyor çok. Bir an önce kesk evlensem
- 1 yıl
Baş şeylerle ugrasmaya bak benimde baya yüksek olmadi mastürbasyon yap yapiyosundur ama reelde yapma sakin beklemişsin bu kadar
- 1 yıl
Burcum akrep sen anla ben dayandim sende dayanabilirsinn bi anlık zevk için değmez evlenince eşinle doya doya yaparsin hem özelin olur
Soran1 yılErkek olarak iyi dayanmisain
- 1 yıl
Zor dayandim
Peki senin eşin olsa nasil birisini isterdin geçmiş olarak karakter olarak - 1 yıl
Tecŕubelo birisini mi isterdin bakir mi
Soran1 yılInsan olsun kisilik onemli
- 1 yıl
Öyle çok erkek vardir emin ol
Geçmiş olarak ne düşünüyosun nasil olmali eşinin geçmişi
Soran1 yılPek acikcasi ilgilenmiyorum geçmişle aama bir sürü kız da olmasin acikcasi
- 1 yıl
Sen bilirsin tabii ama önceligin senin gibi birisi olsun
Diyelim ki eşinin istegi senden daha az ne yaparsin kendine güveniyo musun
Soran1 yılİstemem pek acikcasi benden daha istekli olmasını isterim
- 1 yıl
Hayirlisiyla istedigin güzel sekilde olur umarım
Bu arada zamanın varsa takipçin olabilir miyim uygulamada☺
Soran1 yılMesleğin ne
- 1 yıl
Mühendisim siz
Soran1 yılÖğretmen
- 1 yıl
Takip edebilir miyim seni ögretmenimm☺
Soran1 yılHesbin nedir gizlisin
- 1 yıl
Açtım
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal vücut üremek istiyor doğal olarak çok kasma bu hayata bir kere geliyorsun güvendiğin insanında sonradan seni bırakmayacağının garantisi asla yok
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 927 cevap paylaştı. Güvenilir biri yerine sevgili mi yapsan acaba 😅 ama haklısın kafa dengi birisi olmayınca seksting te kesmiyor 🤣 bekar bekarın halinden anlarmis derler 😂
10 YorumlaBen 29 um bıraksan her gece her sabah sexting.. artık canıma tak etti dayanamıyorum esc de iğrenç geliyor.
10 Yorumla
1 yılBen de senin gibiyim 28 yasindayim, reelde hic ilişki yasamadim ama sexting ile idare etmeye çalışıyorum kiiii o bile kolay kolay yapılmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha faydalı şeylere odaklan ki bunlar aklına gelmesin. Mücadele etmelisin
12 Yorumla
Soran1 yılÇok istiyorum
Cevap sahibi1 yılAllah muvaffak etsin inşallah 🌹
Gizli Üye(25-29)1 yılBirini bulma evlenmeye bak, herkeste hemen zinaya teşvik ediyor.
11 Yorumla
Soran1 yılIste evlenecek biri bulmak önemi
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılGüvenilir birini bul analdan belki hoşlanmayabilirsin, ara ara bol bol yalatmak için oral olsun yaptır. Biraz olsun rahatlarsın..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılBu normal bir şey. Artık merak duygusu da bastırıyor. Mastürbasyon da bir yere kadar oluyor ama yetmiyor değil mi 😔
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Normal bu duygular. Bende çok istiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç yaşamadığın için normal evlenınce rahat edersin merak etme, ☺☺
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güvenilir biri herzaman var ama sen görmen gerek amasyada
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılYaşamadığın için çok normal Hiç yemek yemezsen aklımda hep yemek olur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılBir an önce güvenilir birini bulup yaşayacan çözümü yok
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm belli😂😂
10 Yorumla
1 yılHadi bakalım kime vercen burdan hangi avcıya bakretini verip sonra pişman olucaksin ama bakalım hayirlisi
02 Yorumla
Soran1 yılYaa onu mu diyorum
- 1 yıl
Yorumlarda öyle gözüküyor
1 yılMadem bu kadar zorlanıyorsun, güvenilir birisini bulma konusunda adımlar atmalısın gibi.
02 Yorumla
Soran1 yılOnu bulmak. zor
- 1 yıl
Evet çok zor haklısın da sexting de bir yere kadar. Oyuncaklar ile de bir süre devam edebilirsin aslında.
1 yılGerçekten güvenilir birisi bulmak zor değil sen bahane üretiyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılHiç de öyle degil
- 1 yıl
Öyle valla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılsana saygı duyacak değer verecek rahatsız etmeyecek güvenilir bir arkadaş edin ama yakın çevrenden olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmastürbasyon ile idare edeceksin mecburen haketmeyen birisiyle evlensen hayatın zehir olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hangi şehirdesin bi tanışıp kaynaşıp koklaşalım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHele yaşamadıysan daha da normal. Vücut artık bir sal beni diyor
00 Yorumla İnşallah en kısa zamanda evlenir muradına erersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılYani hiç yaşamadıysan normal tabii ki öyle şeyler hissetmen geç bile kalmışsın
00 Yorumla Bunlar evlenilecek kızlar işte gençler
16 Yorumla
Soran1 yılKiymet bilen yok
Soran1 yılÇoğu bilmiyor
Soran1 yılYok iste ya:)
1 yılBenim de aklımdan hiç çıkmıyor
14 Yorumla
Soran1 yılSen evli misin
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılSenin daha normal olman lazım biz ne yapalım bekar halimizle
- 1 yıl
Evliler daha istekli, sen bakiresin galiba
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılGüvenme kriterlerin nedir?
19 Yorumla
Soran1 yılBedenimden önce ruhumu seven evlikik dusunen
- 1 yıl
Onun için tanımak şart tabii zaten güven de hemen olacak bir şey değil zaman lazım
Soran1 yılAma evlilik kafasında olmalı
- 1 yıl
Ne kadar düşünce evlilik olsa da cinsellik girince olay değişir
Soran1 yılNeden peki
- 1 yıl
Bazen bu erkeklerin sahip olma isteği yüzünden bazen cinsellikte uyumlu olamama
Soran1 yılAnladım umarim doğru düzgün biri. cikar. karsima delireceğim yoksaa
- 1 yıl
Neden delireceksin ki? Farklı şeylere odaklan
Soran1 yılZor oluyor. iste
@soran bu senin sağlıklı bir kadın olduğun anlamına gelir. Sextingi sürekli insanları değiştirerek mi yapıyorsun peki
11 Yorumla
1 yılah ne güzel. çalışıyor musun? hangi şehirdesin
13 Yorumla
Soran1 yılSu an çalışmıyorum İstanbul
- 1 yıl
:) çok iyi o zaman. daha önce seviştinmi gerçekte?
- 1 yıl
pişşşt ne yapıyorsun orada gizli gizli. seni gidi yaramaz şey :)
Gizli Üye(25-29)1 yılAradığın bir kriter var mı peki yani güvenilir olması senin için yeterlimidir
111 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani nelere önem veririsin ya da
Cevap sahibi1 yılBişi yazmadiniz
Cevap sahibi1 yılGüvenilir tatmin olacağını birisi istersen
Soran1 yılEvlilik. dusunen. erkek. olmali
Cevap sahibi1 yılZaten o düşüncedeyim. guvenilir birisi olması ve anlaşmak lazım diye düşünüyorum ben
Soran1 yılEvett güvenilir bedenimden önce ruhumu sevmeli
Cevap sahibi1 yılÇık güzel Bir düşünce var mı konuştuğun birisi
Soran1 yılYok
Soran1 yılEvett
Cevap sahibi1 yılEn son beğenen
Cevap sahibi1 yılInstagram engelledin mi?
1 yılEvlenme zamanın gelmiş geçiyor koş çabuk
12 Yorumla
Soran1 yılBiri çıksa doğru duzgun hic düşünmem ama cikmiyor
- 1 yıl
Annene söyle yakınındaki teyzelere söyle
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmek için neyi bekliyorsun. Evlenme yaşın geçiyor bile
02 Yorumla
Soran1 yılNiye geçsin yanlış biri ile evlenip hayatımı mi yakayım doğru birini bulsam anında evlenirim
Cevap sahibi1 yılBöyle düşünürsen evlenemezsin. Çalışıyor musun
Gizli Üye(25-29)1 yılBakire misin peki yoksa yaşadın mı merak ettim genelde bakire olanlar bu yaşlarda sıkıntı çekmiyo da yaşayıp şu an yaşamayanlar arıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeksting yapıyormuşsun istersen yapalım ben de baya son zamanlarda yöneldim sekstinge
Sxtng iyidir aslında güvenmek için güzel bi yol ben hep öyle yaptım sxtngden sonra buluştum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zor ama dayan evlenene kadar bol bol mastürbasyon yap
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgililerinle her boku yemişsindir sadece zar patlak değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEle mahkum artık.
Dipçe: "El" isim değil sıfat olarak kullanılmıştır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle kız olduda bizmi evlenmedik
13 Yorumla
Soran1 yılBulamiyorum iste
Cevap sahibi1 yılSen benim olacaktın varya off off
Cevap sahibi1 yılTanısmak istermisin?
Gizli Üye(30-35)1 yılNormal bir durum bu çoğumuz böyleyiz
110 Yorumla
Soran1 yılOff ya cok. zor deliriyorum
Cevap sahibi1 yılSakin ol neler oluyor
Soran1 yılİstiyroumm artik😔😔
Cevap sahibi1 yılBende ama olmayınca olmuyor
Soran1 yılBir an önce. evlenmek istiyorum rahat olucam o. zaman
Cevap sahibi1 yılBunu bilemezsin ki ama
Soran1 yılEvett ne yapicaz peki
Cevap sahibi1 yılÇok zor bir durum evliliğinde herşeyi yoluna sokacağına emin değilim bu konuda
Soran1 yılYabi evlilik düşündüğüm için böyleymiş yoksa umursamam hic yani
Soran1 yılOlur
46 yaşındayım Benim de aklıma öyle şeyde
10 YorumlaBulana kadar idare et
10 Yorumlaİdare et yakma kendini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vücudun istiyor
11 YorumlaHala da düşünüyor musun
10 YorumlaSeni rahatlatmak gerek
12 Yorumla
1 yılEvlenmen ya da bir sevgili bulman gerek
10 Yorumla
1 yılZamanı gelmiş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. yapmadığından dolayı böyle yükseksin:)
10 Yorumla
1 yılSana benim gibi tecrübeli biri lazım.
11 Yorumla- 1 yıl
Ben güvenilir biriyimdir:)
- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri