Cinsel Yaşam Seks yapmamış birini bulmak zor mu? januss Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Seks yapmamış birini bulmak zor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Zor bu devirde ama fark etmez benim için 0 0 Yorumla
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Arayalım., 0 2 Yorumla TheSaintBalloon +1 yıl Meşgule attı Yorumla januss +1 yıl Tüh Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 59% +1 yıl Yapmadım diyenden korkacaksın. Yapmamış birini bulmak İMKANSIZ. 0 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Cok zor bulmak bakıre kızlar bile başka yerden neler yapıyor 0 0 Yorumla
theNitroZeuss Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bakir erkeği bulmak kolay da kız olanını bulmak çok zor, samanlıkta iğne aramak gibi. 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Zor değil burada bile bir çok kişi yapmadığını yazıyor bazı sorularda 0 0 Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Bu yaşta benim gibi bir saf bakir daha kaldığını düşünmüyorum mağarada yaşamıyorsa tabi 0 0 Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl Çok var hemde, sen buralara bakma üç atarım beş yatarım diyenlere çoğunun eline kız eline değmemiştir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana öylesi denk geliyor istemiyorum ya 6 4 Yorumla Kabadayıreco01 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakir adam istemem ben Yorumla SanaldaBuluşalım +1 yıl Kim istesin bakiri her hareketim zevk vermeli partnerime Yorumla gecekuşu07 +1 yıl Haklisin Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Neden bunu istiyorsun? 0 12 Yorumla januss +1 yıl İstediğimden değil soru sadece konuşuyorduk Yorumla KingNothing01 +1 yıl Bulmak zor kadın ya da erkek farketmiyor Yorumla januss +1 yıl Sen peki Yorumla KingNothing01 +1 yıl Ben temizim Yorumla KingNothing01 +1 yıl Sen? Yorumla januss +1 yıl Bende demek ki o kadar da zor değilmiş ;) Yorumla KingNothing01 +1 yıl Özelden konuşalım olur mu? Yorumla januss +1 yıl Ne hakkında Yorumla KingNothing01 +1 yıl her şey Yorumla januss +1 yıl Yaşın çok büyük Yorumla KingNothing01 +1 yıl Bekliyorum Yorumla KingNothing01 +1 yıl Olsun konuşalım Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Konuşurum da komik gelebilir neyse 0 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Napacan bea g noktası bilmez Klitoris nedir bilmez 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yani biraz zor 0 0 Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Zorr 3 1 Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Neye bakıyon aw merak ettim Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Bulup da ne yapcan 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dindar bulman lazım. 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zorr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Zor bu devirde ama fark etmez benim için
Arayalım.
,
Meşgule attı
Tüh
Yapmadım diyenden korkacaksın. Yapmamış birini bulmak İMKANSIZ.
Cok zor bulmak bakıre kızlar bile başka yerden neler yapıyor
Bakir erkeği bulmak kolay da kız olanını bulmak çok zor, samanlıkta iğne aramak gibi.
Zor değil burada bile bir çok kişi yapmadığını yazıyor bazı sorularda
Bu yaşta benim gibi bir saf bakir daha kaldığını düşünmüyorum mağarada yaşamıyorsa tabi
Çok var hemde, sen buralara bakma üç atarım beş yatarım diyenlere çoğunun eline kız eline değmemiştir.
Bana öylesi denk geliyor istemiyorum ya
Neden
Bakir adam istemem ben
Kim istesin bakiri her hareketim zevk vermeli partnerime
Haklisin
Neden bunu istiyorsun?
İstediğimden değil soru sadece konuşuyorduk
Bulmak zor kadın ya da erkek farketmiyor
Sen peki
Ben temizim
Sen?
Bende demek ki o kadar da zor değilmiş ;)
Özelden konuşalım olur mu?
Ne hakkında
her şey
Yaşın çok büyük
Bekliyorum
Olsun konuşalım
Arayan bulur yılan balığı parmaklı
Konuşurum da komik gelebilir neyse
Napacan bea g noktası bilmez Klitoris nedir bilmez
Niye senmi milli yapıcan
Napcan öğretmenlik mi yapcan?
Yani biraz zor