hic cinsel iliski yasamamis opusmemis temiz erkek bulmak neden bu kadar zor?
ilaki kullanilmis obje gibi erkeklerle mi olalim?
ilaki kullanilmis obje gibi erkeklerle mi olalim?
Temiz olan erkek sayısı az ya da benim gibi; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte.
Cevap
20Cevap
Her kes zor zor diyir ama etraf dolu. Ben ve cevremde bi suru arkadasim benim gibiler. Belki bana yalan soyluyorlar ama kendimden eminim ki yapmadim kime soylesem inanmiyorlar😂. Bununla qurur duymalimiyim yoksa utanmalimiyim bilemiyorum
👏🏻👏🏻
@cilekli-seker tsk
Ben varım hic sevgilimde olmadi cinsel iliski de yasamadim kiz kankalarim lise zamaninda cok vardi Şu an tek bir arkadasim var o da biseksuel ve benden cooooook uzakta yasiyor bence tam kizlarin aradigi erkek profili 😂😂😂
O erkekler , o güzel atlara binip sap olarak yollarına devam ettiler... çünkü kadınlar tabiri caiz ise serseri erkekleri tercih ettiler...
Senin gibi düşünen istisna kızlar da kaideyi bozamadı...
Bir kızın elini tuttum, bir kızla kafede yan yana oturdum, kızın yüzüne dokundum, elimi omzuna atıp yürüdüm ama ne öpüştüm nede cinsel ilişkiye girdim.
Sen söyle bakalım sence ben temizmiyim?
opusmek ve iliskiden daha iyi
Aynen öpüşmedim ve ilişkiye girmedim.
Hormonları ve kendi beyin korteksiyle nöronlarıyla hğkmedemedigi çalışmasının kendine baglı olmadıgı bir uzvu yüzünden
Onlarda adam değil belki ilişkiye girmiştir önce ama adamdır.
bişey yaşamamış kız niye yoksa o sebepten ahir zamandayız artık mileet tutuğuyla çiftleşiyo
11 tane sap yorum yapmış bak kesin hepsi masum bakirdir xD
Benimki daha hiç kullanılmamış jelatini üzerinde duruyor
bulunca ne olacak önemli olan evlendikten sonra bulaşmaması ya da şöyle düşün öyle birini buldun peki evlendikten sonra o işe karışmayacağının garantisi var mı?
hee çok kıymetini biliyorsunuz ya öyle erkeklerin.
ben kendimi eşime sakladım 36 senedir bekarım sen ne anlatıyorsun
Dolu var senin gibisi
Niye öpüşünce kirleniyor mu
Benden bahsediyorsun hiç öpüşmemiş kız eli değmemiş bir erkeğim 🤭
Değil kanka eğer keko sevmiyorsan
Yoki bakırım diyen erkekte yalan söylüyor
Sen bakire misin peki
@zevkli_günahlar fiziken evet ruhen değilim
Seksting mi yaptın ruhen degilim derken
@zevkli_günahlar ilişkiye girdik ama kan veya yırtılma olmadı doktor bakiresin dedi esnek filanda değilim
Kullanılmış erkekler yetmiyor mu artık
Haddinden fazla var
Fazlada zor değil aslında🤦
ben varım
varrr
Zor değil
ben henuz yapmadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?