Ortam meselesimi?
Yobaz şehirde yaşamak mı?
Kızların tripkoliklerimi?
Yakışıklı bir erkek bulamayabilir mi?
Yobaz şehirde yaşamak mı?
Kızların tripkoliklerimi?
Yakışıklı bir erkek bulamayabilir mi?
güzel bir kız nasil bulamiyo ondan işte
bence ortam falan cok etkili. ayrica beğenmemek de var isin icinde
hödük falan demişler erkek için bence saçma ya çok sebep var bulamamak için
haklısın
Ortam falan hikaye yazanlar var bence ortam çok önemli dersane kurs vs vs biyere girmek lazım ama bir saatten sonra da giremıyorsun ki işte :(
Peki güzel kızlar açısından nasıl oluyo sen güzelmisin mesela kendini anlatsana biraz sen neden bulamıyorsun
aslinda bulmak istemiyorum. ancak istesem de bunu yapabilecek ortamlar yok benim icin. arkadas cevrem cok duzgun tiplerle dolu. barlarda partilerde ne biliyim içkili ortamlarda falan hic takilmam. e nerden bulcam ki.
ama istesem burdan ayarlamak icin baya imkan doğuyor.
Bar falan hiç bulaşma zaten ahlakın bozulur girme öyle yerlere kıyaamaaam :(((
Buradan ayarlamak için de güvenmen lazım bir erkeğe gerisi gelicektir zaten neden denemıyorsun ki çok iyi erkekler var gerçek hayatta ortamı olmayan el değmemiş yakışıklılar istemezmisin?
şu an görüştüğüm birisi var. bnce onun yaninda tüm erkekler eksik kaliyo. ancak kndisiyle evliligim soz konusu olamaz : ( bunun icin cok uzgunum. kndisinden daha iyi bir seks partneri de koca da bulabilecegimi zannetmiyorum
hangi sehirdesin?
kayseri allah belasini versinnburdaki kizlarin :((((
müdür, ortam mortam hikaye, sen nasıl bir tipsin önce ondan bahset
Tiple alakasi yok yakisikliyim modern traşlıyım ama ortak arkadasi olan bir kiz yok ortam yok ayrica yobaz bir şehir burası İstanbul olsa çoktaaan !!!
Cevap
6Cevap
kardeş bulamıyoz aminiüm
yobaz şehir en büyük sorunmuş kardeş
İstanbul'da nasil bulamiyon kardes onu anlamadim :)
sebep ne haci
kiza yazilamiyomusun hacim neden ya ozguven sorunun mu var :)
Genel olarak ülkede ki kızların kapalılığı
aynen öyle sorsan açığız derler ama dışı modern içi yobaz olan kızlarımız kılıfına uydurur bahaneleri bitmez
Sorsan hepsi melek ama şeytanı ayakta uyutur bu türk kızları sinsi sinsi bunlar :S
Şehir küçük ortamda buna dahil
Iletisim konusunda beceriksizim
kendi hödüklükleri.
Bazi erkekler icin gecerli centilmen olup bulamayan cok var
her kız centilmenlikten hoşlanmaz bro
neyse kardes uzun hikaye bosver sen takil kafana gore
Yasadigin ulke onemli :D
aynen turkiyede olmuyo rusyaya çıkarma yapmak lazım :d
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar