Hayatında hiç seks yapmamış yapmadığı gibi de partnerini nasıl tatmin edeceğini hiç bilmeyen var mı?

Daha önceden birkaç kez cinsel ilişki tecrübesi olmuş kişiler genelde hiç tecrübesi olmamış kadın/erkekler hakkında "Ayyy onlar seks yapamaz ki birbirlerini tatmin edemezler ki onlar cinsel organlarını sadece çiş yapmak için kullandılar cinsel ilişkide nasıl kullanacaklarını bilmezler ki ayyy yazıııık onlara. Onları zaten karısı/kocası aldatırlar. Ama bizim gibi çok kişiyle seks yapsalardı çok geniş fantezileri olurdu. İstekli olurlardı. Partnerlerini çok iyi tatmin ederlerdi hı hı öyle" şeklinde yorum yapıyorlar. Sanki bakir ve bakire olarak evlenen kişiler hiç seks yapamıyor. Hiç zevk alamıyor organzım olamıyor. Hiç birlikte olduğu kadını/adamı tatmin edemiyormuş gibi konuşuyorlar. Ben 23 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı. Öpüşmedim el ele dahi tutuşmadım. Ama cinsel isteğim arzum var (Ha bir de böyle deyince sanki Allah'ın her günü her saati kendimizi okşuyor muşuz da cinsel istekten ölüyormuşuz gibi düşünen mallar var. Öyle bir durum yok. Okulumuza işimize gücümüze bakarız. Çok istekli olduğumuz da olur hiç istemediğimiz aklımıza gelmediği zamanlar da olur.) Kimi zaman mast. yaparım kimi zaman aklıma bile gelmez. Fantezilerim vardır. Nasıl sevişeceğimi seks yapacağımı da bilirim. Ama belki ilk seferde çekingenliğim utangaçlığım olabilir. Hep bu tarz bir yaklaşım var. Özellikle şu "Sevgilimle sürtündüm yok geri çekildi pantolonun üzerine boşaldı ama oradan lamına sperm zıplayıp da hamile kaldım mı? ya da Erkek arkadaşımı kocamı nasıl tatmin ederim. Yaprağının üzerine çıkıp zıplasam ya da şeyini gırtalağıma kadar sokup burnumun içine boşaltsam tatmin olur mu?" tarzı sorulara antiyorum yapınca bu tarz yaklaşımlarda bulunuluyor.
Hayatında hiç seks yapmamış yapmadığı gibi de partnerini nasıl tatmin edeceğini hiç bilmeyen var mı?