Cinsellik Spor yapmanın cinselliğe katkıları neler? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Fikirleriniz Düşünceleriniz ne bu konuda …Sporun bu anlamda önemi ne? Spor yapmanın cinselliğe katkıları neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı. Spor yapan insan daha çevik ve dinamik olabilir elbette ama sadece spor ile de alakalı değil performans ahs 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hormonları yükseltir 1 0 Yorumla
lydiatttic Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin testesteronu arttigi icin libidolari daha yuksek oluyo 3 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 818 cevap paylaştı. 🤔🤔🤔düşündüm düşündüm ama bir sonuca varmadım 🤷♀️🤷♀️😒 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Libido artırıyormuş. Hem kadın da hem erkekte. 1 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Özgüven aşılar hormonları yoluna sokar kondisyon kazandırır 1 0 Yorumla
Bay---İbne Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Gelişmiş bir vücut daha başarılı bir performans sergileyebilir. 1 0 Yorumla
sundries Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl ciğersiz gibi tempoyu düşürmeden devam edebilmek gibisi yok 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha seri olmaGeç gelmeHer pozisyonda iyi olma 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,8b cevap paylaştı. Daha az stresli olursun kolay odaklanrsn 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Spor yapan insan daha çevik ve dinamik olabilir elbette ama sadece spor ile de alakalı değil performans ahs
Hormonları yükseltir
Erkeklerin testesteronu arttigi icin libidolari daha yuksek oluyo
🤔🤔🤔düşündüm düşündüm ama bir sonuca varmadım 🤷♀️🤷♀️😒
Libido artırıyormuş. Hem kadın da hem erkekte.
Özgüven aşılar hormonları yoluna sokar kondisyon kazandırır
Gelişmiş bir vücut daha başarılı bir performans sergileyebilir.
ciğersiz gibi tempoyu düşürmeden devam edebilmek gibisi yok
Daha seri olma
Geç gelme
Her pozisyonda iyi olma
Daha az stresli olursun kolay odaklanrsn
Daha dinç oluyorsun
Görsel konuyu açıklamış jgfg
Aboriii
Performans