Spor cinsel performansı arttırır mı?
Günaydın canım 🌸

Spor cinsel performansı arttırır mı?
Günaydın canım 🌸
Düzenli spor yapmak, cinsel gücü arttırır ve daha sağlıklı bir cinsel yaşama sahip olmanızı sağlar. Spor yapmak, kan dolaşımını arttırır ve böylece p. sertleşmesine yardımcı olur. Ayrıca, spor yapmak, testosteron seviyesini arttırarak cinsel isteği arttırır.
Özellikle, aerobik egzersizleri yapmak, cinsel gücü arttırmanın en etkili yollarından biridir. Aerobik egzersizleri, kalp atış hızınızı arttırır ve vücudunuzda endorfin hormonu salgılanmasını sağlar. Bu hormon, cinsel isteği arttırır ve daha güçlü bir orgazm yaşamanıza yardımcı olur.
Sağlıklı bir bedenin muhakkak performansı iyi olacaktır.
Bana göre asıl olan kalitedir.
Cinsellik salt penetrasyon değildir. Girift bir yapı olmakla birlikte, bunları doğru değerlendirmek ve kullanmak esastır.
Günaydın, evet, düzenli spor yapan kişilerin adrenalin yükselmesi anında otokontrolllerini sağlamaları yapmayanlara göre daha kolaydır. Çok çabuk yorulmaz ve uzun süreli birlikteliklerden hemen kopmazlar
Spor artırmayacakta ne artıracak bence en çok spor ve diyet artırır. İyi bakım enerji verecek yiyecek içecekler aynı zamanda spor ekmek vb için diyet aynı zamanda düzenli cinsel hayat olmalı
Cevap
55Cevap
Evet tabi ki de arttırır.. en basitinden hormonları yükseltir.. yağ yakar.. kas kütlesi arttırır bunların da hepsi cinselliği etkileyen ya da isteği arttıran şeylerdir.. iyi sporlar :D
Nefesi açmada, kondisyon sağlamada, daha geç yorulmak için faydası vardır tabii ki.. Onun dışındaki sorunları çözebileceğini sanmıyorum..
Sanmalısın
Bilmiyorum Spor yapmıyorum ama yine de iyiyim 😂
Yap 😀
evet arttırır çünkü spor yaptığında ona göre besleniyorsun ve bu beslenmenin yanı sıra vücut enerjisi çok yüksek oluyor cinsel olarakta vücut tatmin olmak istiyor.
Tabi ki arttırır. Ayrıca kişinin cinselliğe ilişkin özgüvenini de arttırır. Çünkü sporla fizik forma girince cinsellik için soyunmaktan çekinmez. Böyle sıkıntı yaşayanlar da var
Erkekte testesteron hormonunu artırır özellikle bacak egzersizler ayrıca kegel egzersizleride var geç boşalmak için tabi kondisyonda koyduğu için önemli oranda artırır
Artırabilir de azaltabilir de kan dolaşımını adrenalini artırıyor ama çok zorladığın zamanda kas ağrısı yorgunluktan dolayı azaltabilir
27 dakika da 30 mavi hesabın yorum yapmış olması, bu rekor helal olsun. :D
Evet spor hormonları güçlendirir
Kesinlikle çok etkisi oluyor tabi antreman olmayan günlerde.
Evet fazlasıyla arttırır daha fazla kan pompalar buda performansa yansır
Daha çok cinsel hayatında performans artışı olur pozisyonları daha iyi almaya sebep olur
Artırır. Kasli vucudumla kizi rahat kucaklarım. Pozisyondan pozisyona sokarim
spor sonrası uykum varsa bile kaçıyor enerjim yükseliyor.
Herkes etkisi olduğunu daha fazla performans olduğunu düşünüyor ama bence çok da fazla bir farkı yok
Bence arttirmaz sadece vucut dincligini belki zmanla arttirmasi biraz arti getirebilir
Bunu spor yaptigina göre en iyi senin bilmem lazım kuş uçuyor mu beybii 😂😂
Taş taşımış gibi olmaktansa taş gibi olmak her zaman iyidir :d
Ben ne zaman spora gitsem testeron tavan yapiyor kendimi duşa zor atiyorum. Sizdede öyle mi?
@Nadıyekrhn sende nasıl oluyor kuzum?
Profilde görünen ayakların cinsel isteğimi yeterince artırıyor 😋😋👠👠😇❤💋💋
Kaç numara çok tatlılar yaaa
Gunaydin oncelikle. Evet artirir fakat toz kullanimini cok abartmadikca.
erkeklerde evet arttırıyor, kadınları da senden dinleyelim
Performans sorunun mu var?
Hayır
Sabah sabah bunu mu düşündün
He gülüm 😀
Helal olsun diyeyim o zaman 😀
De aşkım
Evet spor yaparken uyarılmayı bile arttırıyor.
Spor değil ama spor salonundaki hatunlar arttırır
Kadın içinde erkek içinde spor arttirir
Evet wrtirir aşırısıda düşürür
Mutlaka arttırır hiç olmadığı kadar
Kadınlarda arttırmıyor olmalı.
Zannetmiyorum içinde olacak
Evet kesinlikle arttırır
Günaydın.
Arttırır.
Fazla yorulunca istek kalmaz diye düşünüyorum.
pilates hocası olarak evet
senın
Kondüsyon arttıkça artıyor tabiki.
İhtiyacın mı var?
Spor sağlıktır, iyi olur tabi
Kesinlikle olumlu etkisi var
Artırır
yorgun olunca nasıl olur
artırır çok fark eder
arttırır
Spor Kondisyonu yükselterek cinsel gücü artırır.
arttirir
Sanmam
Artiriyorr
evet.
elbette gülüm
arttırır :)
Günaydın artirir
Evet
Alakası yok bnce
Artırır
Şehir efsanesi
Etkisi vardır illaki