Kan akışını pozitif derecede etkileyecegi ve sporun yapilan branşa gore estetik kazandiracagini dusunursek alinan sekil ve pozisyonlarda cok daha çekici ve performans konusunda da bie ust levele gececegini dusunuyorum
Kesinlikle daha iyi oluyor. Hem fiziksel anlamda kendine güvenmenin artısı çok büyük hem de salgılanan hormonlar ve kan akışının hızlanması performansı zirveye çıkartıyor.
buradan ismini hatırlayamadığım ilk okul öğretmeni bir kadın vardı :D sporu yapardık beraber kadın bana sarardı :D dar bir tayt bana arkasını döner eğilip doğrulacak popoyu ön plana çıkartacak hareketler yapardı :D etkisi olabilir :)
Kesinlikle EVET! Bu çok bariz belli bir şey, tüm vücudun kondisyonu aktif olduğu yatakta inanılmaz bir şekilde farkını yaşarsınız, sabahlarsınız hatta :))
Spor yapan kişinin kondisyonu iyi olduğu için çabuk yorulmaz o yüzden performansı da daha iyi olur
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadina ne gibi fayda saglar bilmiyorum. Belki fit bir goruntu fizik acisindan yarari olur. Ama erkekte spor yapmak kondisyonu artırıyor. Yatakta kendine daha guvenli oluyor. Hem kendine hem partnerine guzel dakikalar yaşatıyor. Iliski spor yapmayana gore daha uzun sürüyor. Spor yapmayan hınk diye kalıyor nefesi kesiliyor, nefes nefese kaliyor. Spor yapanda bunlar olmaz.
Spor yaoan bir insanin performansi her konuda tabiki yapmayanlara göre çok daha iyi olur. Yorulmaz... :) ya konuşturma beni şimdi tatlım ya... ::) ama atam bile ne demiş sağlam kafa sağlam vücut olur :)
O vücut varya o vücut kadınların karın kasları hafif çizgi şeklinde belli olur ya bide ince bel dolgun göğüsler kocaman bal dudaklar ve penisimi kavrayıp saracak içi sıcacık bir vajina gerisi sıcaklık ıslaklık darlık yani uzatmaya gerek spor etkiler
Gerek pozisyon zenginliği gerekse yorulmadan sürdürebilmesi yatakta çok işe yarar. Mesela hımbıl bir kadını ayakta kocaklayıp skmekle spor tapan bir kadını skmek bir değil
Yaklaşık 6 aydr düzenli fitness yapıyorum ve başladığımdan beri seks e olan ilgim de inanılmaz bir artış var.. Tabii partnerim buna ayak uyduramadıgından hepsi çöpe gidiyor..
Elbette faydası olur. Özellikle gym giden erkeklerin testesteronu daha yüksek olur. Libidosu ve yatak performansı da daha fazla olur. Gym e gidiyorum, ordan biliyorum :)
Farketmez aslinda içinde o tutku ve güç varsa ciliz zayif bile olsa tatmin eder. Amma illa sen kasli yapili biriyle olmak istiosan öyleleri azdiriorsa şahsi görüşün
Vucut sağlalıklı olursa dinç olur haliyle performansını ve farklı pozisyonlarda ki süresini arttırır. Ancak bu da demek değildir ki her spor yapan çok iyi performans sergileyebilir.
Talamo kortikal yolaklarda dopamin salinimi baskilanir ve endorfin salgilanir spor sonrasi cinsellik performans yonunden zayıf olur ama antrenman yapmadığı günler etkisini görürsün
Aynen öyle evin bir odasını boşuna spor salonuna cevirmedim :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayata Spor yapmam ve iki günde bir en az 2 defa ilişkiye girdim. 20 dakika ile 40 dakika arasında değişiyor süresi. Yani seks yaparak spor yapıyorum da diyebilirim
En İyi Cevaplar