Uzak dur erkeklerden bak ne guzel evladin da var kendi ayaginin uzerinde dur ve cocuguna guzel bi gelecek hazirla cahil toplumda yasiyoruz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merak etme sadece evlenmiş boşanmış kadınlarq karşı böyle değil ki erkekler hemen hemen hepsi cinsellik için yaklaşıyor zaten ne olduğun kim olduğun önemli değil.
Neden trol olsun, çokmu olanaksız bi durum. Günümüz erkeklerinin çoğu bu kafada, cinsellik denince akan sular duruyor. Kadını erkekten soğutur cinsten 🙄🙄🙄
Neden batsın ki bana benim umurumda degilsin çıkarım da yok senden kendini en kötüsüne hazırla tavsiyem üzüldüm haline umarım kötü anılarin olmaz ama olanaksiz gibi bir durum
evlenmeden ilişkiye giren bir sürü kız var onlarda açık kapı oluyor ama ikisinin arasında çok fark var biri namusuyla ilisikiye giriyor biri her önüne gelenle bilmem anlatabildim mi burdan şimdi dul damgası da yerim şimdiden söyliyim dul değilim ama bir kadın olarak yazdığın şu yazı midemi bulandirdi keşke sizin gibi kadınlar öyle pis erkeklere denk gelse de olan temiz kadınlara olmasa neyse 😒😒😒
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
son dönem yaklaşımı da ağırlıklı bu maalesef ki, hep o tarz insana denk gelmişsiniz
Uzak dur erkeklerden bak ne guzel evladin da var kendi ayaginin uzerinde dur ve cocuguna guzel bi gelecek hazirla cahil toplumda yasiyoruz
Merak etme sadece evlenmiş boşanmış kadınlarq karşı böyle değil ki erkekler hemen hemen hepsi cinsellik için yaklaşıyor zaten ne olduğun kim olduğun önemli değil.
Evlenip boşanmış cocuguda olan birini almaz 10%1 şans işi
Var evlenen
Ben hiç görmedim tek duydum oda çocuğu yoktu evlendiği adamda arsinda yaş farkı 15 idi
İnsanların geri kafalılığından
Demek ki daha zamanı var, umudunu kaybetme.
Market açık girelim diyorlar maalesef üzücü bir durum gerçekten konuşalım mı biraz
Ee deneyip ciddi düşünen hiç mi olmadı? Kaç kişi ile tanıştın
Geri kafalı toplum olduğumuz için ne olcak
Neden trol olsun, çokmu olanaksız bi durum. Günümüz erkeklerinin çoğu bu kafada, cinsellik denince akan sular duruyor. Kadını erkekten soğutur cinsten 🙄🙄🙄
Ben hiç evlenmedim benim tanıştıklarım da hep cinsellik istiyor
Ne bekliyordun prenses gibi yaşamayı mı
Evet sana batımı
Neden batsın ki bana benim umurumda degilsin çıkarım da yok senden kendini en kötüsüne hazırla tavsiyem üzüldüm haline umarım kötü anılarin olmaz ama olanaksiz gibi bir durum
Bu kadar rahatsız olduğuna göre batmış
Batmadi üzüldüm empati yaptım içinde bulundugun durumu gerçekten zor
Bana batmamasi seni rahatsız etti sanırım
İstediğini alıncaya kadar iyi oynarlar , dikkat et
Direk anlıyorum zaten ve yapmamda kullandırcak biri değilim
Allah iyilerle karşılaştırsın
Zarf pulu zampara dulu sever demişler 😂
Türk erkeklerin reziliğ iste..
Takma çok konuşacaklar
Türkiye de var bu şekilde ön yargı ve albabalık
Yani dul açık kapıdır
evlenmeden ilişkiye giren bir sürü kız var onlarda açık kapı oluyor ama ikisinin arasında çok fark var biri namusuyla ilisikiye giriyor biri her önüne gelenle bilmem anlatabildim mi burdan şimdi dul damgası da yerim şimdiden söyliyim dul değilim ama bir kadın olarak yazdığın şu yazı midemi bulandirdi keşke sizin gibi kadınlar öyle pis erkeklere denk gelse de olan temiz kadınlara olmasa neyse 😒😒😒
Beceriksizlik algısınn ortaya atılmasından.
Cehalet ve akıl uçkurda
Cinsel aclik neden olabilir
Ben ön yargılı değilim boşanan kadınlar suçlanamaz
Allah bagislasin ne olduki
Aceleci davranma biraz bekle iyice tanı
On yargı değil o yanlis kisi
Sende doğru insanı bulursun elbet
Çevre ile alakalı bir durum.
Bunu bekarlara da yapıyorlar hayatım üzülme yani
Olmuyoki siz yaratiyosunuz
Neden boşandınız?
valla açılmış paket, ne isticektik başka :)
Terbiyesiz
merci
Ön yargıları boş ver hayat hep öyle
nerden buldugun önemli.
Kimin ne dediğini boş ver
Abla o defteri kapat sen zaten
Hayat böyle
Evet bu çok doğru bu konuda haklısın.
Cahillik kanka
bakirelik yox. Rahat cinsellik düşünülüyor
Bence pas verme sabret
Başta söyleme, hak etmiyorlar iyiliği
Başta söylemeli yoksa hayal kırıklığı yaşar
@Guseeee kız bağlanmayacak, karşıdaki düzgünse önce tanıyacsk sonra hayatını açacak
Olmamalı halbuki
Kötü bir şey kaç yasindasin
Hangi sehridesin
istersen tanışalım
Üzülme maglesef öyle
Takma boş ver