5 aylik evliyim ve kocam bakımsız. Bu yuzden bosanmayi düşünür oldum. Gel beraber spor yapalim diyorum yok. Bu kıllarını alsan cok güzel olur, en azindan benim icin alir mısın yok, beni boyle gordun aldin, kadin gibi kil mi alayim?
Dus haftada 1 kere. Diş fircalama cani ne zaman isterse. Giyinme vs desen sabah işe gitmeden dolapta ne bulursa. Bu adami gormeden, tanimadan ni aldin diyeceksiniz ama ayni evde yasamadan belli olmuyor.
Iliskimizin bir kismi da uzak mesafe iliskisiydi zaten. Killarini evlenmeden önce görmedim haliyle. Ne gogus killarini, ne baska yerdekilerini. Dis fircalama konusunda da bir sey hissetmedim. Naneli sakiz/seker vs bastırmis yanimdayken, simdi anlıyorum.
Gobek desen aldi basini gidiyor ozellikle evlendikten sonra. Çabalıyorum, kendisi her bir sey deyisime itiraz ediyor.
Yani beni biraz anlarsaniz disarida şık, bakimli erkekler görüyorum. Insan yaninda oyle birini istiyor. Guzel, temiz giyinmiş, yanimdan geçerken guzel kokuyor, cildi parlıyor, spora gittigi belli. Bazıları bir iki dugme acik bırakıyor gogus killari yok. Gogus killari yoksa diger yerleri de temizdir bence. Disler beyaz, inci gibi.
Yani insan yaninda bakimli birini gormek istiyor. Bu sadece kadinlara has bir sey degil ki. Eminim ben 5 ayda salsam laf ederdi. Ben dikkat ediyorum ama esim tam tersi. Erkekler zaten bu konularda cok geride ama esimin yaptigi gibi de olmaz ki.
Yani senin o bakimli, fit erkeklerden neyin eksik? Paran desen var ama azim yok, dikkat, özen yok. Boyle bir adamla yataga girmekte zor oluyor. Istegim düşüyor. Kullandigi sey sadece roll on. Onu da terini bastirmak icin kullaniyor. Gercekten yoruldum, libido falan kalmadı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer