Hep ön yargı oluyor ayrıldım 1 evladım var insanlar ön yargılar belli oluyor üstüne hayatıma birini almak istesem biraz konuşmaktan sonra hemen cinsel ilişkiye geliyor boşanmışım çoçuk doğurmuşum diye cinsel ilişki yaşamak zorunda değilim kullanmak istiyor her şekılde belli oluyor bazı kişiler buluyor doğru kişiyi 2 çoçuklu olan bile tekrar evlenebiliyor bende niye böyle oluyor erkekler niye böyle yakşalışıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence sen bu konuda erkeklere kızana kadar önce çevrendeki kadınlara kızmalısın zira bazı boşanmış olan kadınlar sırf parası olduğu için bir erkekle beraber oluyor kendini cinsel açıdan kullandırıyor aynı zamanda da toplumda evlenip boşanmış kadınlar bu şekilde lanse ediliyor yani size bir kadın olarak yine en büyük kötülüğü kadın yapıyor aslında burada erkeğin suçu yok toplumda böyle bir algı oluşturulduysa bunun suçlusu da kadındır.
Şahsen bekar birisi evlenip boşanmış birisiyle evlenmeyi kabul etmeyebilir ya da nasıl söyleyeyim çocuğu olan birisini istemeyebilir ama sırf evlendi boşandı diye bir kadına bu gözle bakmayı Ben de doğru bulmuyorum ama şunu söylemek isterim ki evlenip boşanıp da kendini kullandıran ve çok rahat olan kadınlar olduğunu da unutmaman gerekiyor ve böyle kadınlar olduğu için erkekler bu kadar rahat tavır takılabiliyor anlatabildim mi yani sen öncelikle bu zihniyette olan kadınları düzeltirsen daha sonra erkeklere bir şey söyleyebilirsin.
Tamam bu konuda erkeklerde suçlu kabul ediyorum bir kadına bu gözle bakmak adiliktir bunu her zaman söylüyorum ama evlenip boşanmış dul olup da adam parası yiyen sadece cinsel olarak kendini kullandıran geniş kadınlar olduğu için toplum bu kadar düşünüyor anlatabildim mi yani bir kişinin yaptığı hata bütün kadınlara mal ediliyor aslında yanlış bir şey kabul ediyorum ama bu yanlışı kabul edecek toplum yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sekse fazla anlam yüklemiyor musun? Sevişip ten uyumuna bakıp devam edip etmemeye karar veriyor olabilirler mi? Ben ilk önüne gelenle yat demiyorum ama baktın anlaştığın kafaların uyuştuğu birisi yani evlenmemiş olsan bile yatmak isteyecektir bence sen biraz daha seçici ve fazla anlam yüklemeden devam et
02 Yorumla- +1 yıl
Kafalar uyusursa , birliktelik istiyosa nikahina alsin o kisi ozaman.
+1 yılÖzür dileyerek başlayacağım ama maalesef sığ erkek mantalitesi açık kapı olarak yorumluyor. Sanki sadece evlenince cinsel birliktelik yaşayanlar varmış gibi. Sen sınırlarını ve dik duruşunu korudukça yavrucuğunla kimseler de sınırlarına giremez. Sen evladın herşeyden önce insan olduğunuz için biricik ve değerlisiniz güzel ve iyi niyetli insanlar seni bulacaktır ve umarım bulur🤍✨
12 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel içten yazmışsın teşekkür ederim önceleğım her zaman evladım zaten bu toplum değışmez tek başına dul kadın olmak zor kadın olmak zor
- +1 yıl
Rica ederim. Sen dul değilsin güzelim bekar kadınsın dul artık çok sükür TDK anlamını değistirdi esi vefat edenlere deniyor sen bekar özgür ama sınırlarını bilen kadınsın eminim hayata karşı dirayetli birisin sayet sana biri dul derse bu yazdığımı hatırla benim icin lütfen olur mu:)) BEKAR GÜÇLÜ ÖZGÜR💪🏻🫶🏻✨
100 kişi ile her haltı yiyip kız diye gelinlik giydirip davul zurna ile aldıklarına ne demeli , hayatına bir kişi girmiş kocasi ile yaşamış aldatmamis edebi ile boşanmış kadın daha dürüsttür. Evlendi ayrıldı diye namussuz olmuyor, kimsenin cinsel arzularini karşılamak zorun da da değil.
1213 Yorumla- +1 yıl
Annem sana kurban olurum
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn rica ederim annem sjs
- +1 yıl
Lhghjkhh saygılar sevgiler
Soran+1 yılTeşekkür ederim düşüncelerimi söyledin
- +1 yıl
@fesfs Bütün cahillere duyurulur. 👍😅
- +1 yıl
Abla bana bu ilişki konusunda yardımcı olur musun lütfen hiçbir bilgim yok bu konularda lütfen yardım et
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn kelin ilacı olsa kendi başına sürer tey allahim sajs
- +1 yıl
- +1 yıl
Abla hiç sevgilim olmadı kızlarla konuşamıyorum utangaç çekingen biriyim yardım et lütfen
- +1 yıl
@AegonTarrgaryenn Valla o taktikleri sana. Dur bekle @ahhbukizlar bu versin valla ben bilmem hacı
- +1 yıl
Bravo 👍🏻
- +1 yıl
Benimki çok süper görüş 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
72Cevap
+1 yılŞimdi güzel arkadaşım yanlış anlma cinselik genel bı ihtiyaç aslında olay şu bunu öyle ya da böyle yapıyoruz ben de evlenip ayrıldım 9yil oldu ayrılalı şimdi kusubakma yanlış da anlma biriyke sevgili olsam birlikte olayı isterim ama o istemiyorsa buna saygı duyarım o isteyene kadar da o konuyu açmam çünkü bir ilikide ki en önemli şey güvendir en kotu şeyse yalandır çok özür dilerim istesen beni yanlis anlyabbilirsin ama günümüzde bu normal burada önemli olan karşındakinin sana saygı duyması ayrıldıktan sonra biriyle tanıştım 2 yıl hicbirliktelik olmadı cinsel anlamda karşındaki seni anlamiyosa veya saygı duymuyosa yola gitsin illaki biri çıkar seni anliyacak
18 Yorumla- +1 yıl
Gensin güzelsin ve muhtemelen alımlı bı bayansin bu normal bişi bence alış hg geldin dul hayata 😂😂 kadınlar için gerçekten çok zor
Soran+1 yılZannetmiyorum bana öküz geliyor
- +1 yıl
Cunku dikat cekiyosun ondan biraz valla Allah kolaylık versin ne diyim zor ben birine güvendim zor toparladım sakın kolayina kimseye güvenme zor oluyo toparlanmasi
Soran+1 yılGüvenme durumu olmuyor zaten belli oluyor tavırlardan
- +1 yıl
Yaniumarim mutlu olursun ya da mutluluğu bulurusun ama dediğim gibi dikat et canım yanmasini istemem
- +1 yıl
Ne isteğini bilen ve otoriter birisin belirli çizgilerin var ve bunu asla asmiyosun kendine güvenin tam bu beli oluyon seçici birisin peşinden çok kişi kosada başarılı olamaz çünkü doğru karar vermek istiyosun ve bunun içinde ince eleyip sık dokuyosun
- +1 yıl
Yanlismiyim belki bazı yerlerde yanılmış olabilirim
- +1 yıl
Ama yanlış anlamicaksan seni tanımak istedim yani yapın kişiliğin ve karakterin hoşuma giti diye bilirim
+1 yılMerhabalar,
Yaşadıklarniz için üzgün olduğumu belirterek konuya yardımcı olmak isterim.
Bakınız hanımefendi günümüz de içinde bulunduğumuz çağda gündelik menfaatleri doğrultusunda ilerleyen insanlar vardır.
Ve bu gibi insanlar sırf heves uğruna karşısında ki insanın neler hissettiğini dikkate almaksızın kendi çıkarları için uğraşır.
Kimse sizin acılarınızı görmek istemez. Derdinizi dinlemek istemez velakin bazı insanlar vardır ki umarım o tür insanlara denk gelirsiniz.
Et parçası peşinden koşmaz duyguya insani değerler bu tip insanlar için her daim ön planda tutulur umarım sizde size layık bir insanla tanışırsınız.22 Yorumla- +1 yıl
Maalesef bahsettiğiniz düzgün insanlar yok denecek kadar az günümüzde. Soran arkadaşı çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
Merhabalar,
Haklısınız, günümüzde bu tip insanlara denk gelmek gerçekten çok meşakkatli ve işin kötü tarafı denk geldiğinde ruhen bitkin yorgun oluyorsun.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçleri pislik dolu olduğu için böyle durumlarda ortaya çıkıyor 20 yıl önce ayrıldım sırf bu yaklaşımlar yüzünden, kimseyle arkadaşlık kurmuyorum. Doğru kişi doğru zamanda mutlaka karşıma çıkacaktır. Boşanmış olmak değeri düşürmez aksine ilgi çekici olursun.. Evlilik olmadıkça Kişi kendi değerini kendi belirler, hiç bir zaman kabul etme , hiç bir şeye mecbur değilsin.
513 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yazılar okudukça mutlu oluyorum benim gibi ne çok kadın varmış
Cevap sahibi+1 yılYalnız değilsin
- +1 yıl
Süper harften katılıyorum. Helal sana 🥰
- +1 yıl
Pardon harfiyen olacaktı
- +1 yıl
Bu süreçte peki cidden ihtiyaç duymadan nasıl korunuyorsun duran durabiliyor demek ki
Cevap sahibi+1 yılİyice alışmıştım, hoşuma da gidiyordu. İsteyen ulaşır kafasında. Hayatıma odaklanmıştım.
Cevap sahibi+1 yılYanlış yorum 🙈 silinmiyor da.
- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
Benim de cinsel hayatım yok korkularım var bilmiyorum istemedim yapmadım 3 yıl oldu boşandım yapmayacağım korkularım da var
Cevap sahibi+1 yılKorkacak bir şey yok. Güven veren dürüst biri olursa o zaman korkuların biter onun dışında gayet normal.
- +1 yıl
Sen kabul etmiyorsun da ben niye edeyim ki bende etmeyecem
Boşanmış kişilere önyargı aslında artık geçersiz kaldı, nasıl mı, Örneğin bir erkek boşandığı zaman genc bir kızla hic evlenmemiş biriyle evlenmesi yanlış ve sakıncalı gibi bir algı var insanlarda, ancak günümüzde evlenmemis ama farklı kişilerle ilişki yasamıs bayanda var erkekte var eksik olan orada sadece evlenmek ve boşanmak yani hic evlenmemis biriyle evlendiğinizde aslında evlenip ayrılmışlılk mahsumane durumunun gayri resmi halindeki kişiyle yine evlenmis oluyorsunuz, evlenmeden evlenmis deneyim yasamıs kişi evlenip boşanmamıs oluyor oysaki evlenip boşanmıs kişi bu işin en temiz kişisi tercih edilmesi gereken kişişi diye düşünüyorum, aileler ve insanlar bunu es geciyorlar
07 Yorumla- +1 yıl
Bi konu daha kompleks ve konfüs anlatılamazdı. Kabul edelim, buda bi başarı 😅
- +1 yıl
Anlatamadım galiba. Sözkonusu doğru veya yanlış değil. Anlatım şeklin çok karmaşık olmuş demek istedim
- +1 yıl
Rica ederim. Eleştiri olarak kabul etmedin umarım
- +1 yıl
Aynen 👍🏻
Sırf bu on yargıdan dolayı, birçok kadın, boşandıktan sonra yaşayacaklarını düşündüğü için, hiç sevmediği ve istemediği bir adamla evli kalmaya devam ediyor maalesef, böyle berbat bir evlilikten bile daha berbat bu ülkede dul olmak
16 Yorumla
Soran+1 yılİçimi okudun teşekkür
Soran+1 yılBen boşandım rahatladım
Soran+1 yılUmarım olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara önyargı var erkeklere yok. Kim bilir kadın naptı da erkek dayanamayıp bıraktı derler ama erkeğe hiç suç bulmazlar, klasik ortadoğu zihniyeti işte bunu bilmiyormuş gibi soru sormuşsun bi de
46 Yorumla- +1 yıl
Trol soru
Sende inandın mi
Cevap sahibi+1 yılTrol soruysa niye bu kadar çok yorum almış peki
- +1 yıl
Trol sorulara talep çok zaten
Soran+1 yılTrol olan sensin zihniyetınızden nefret ediyorum
- +1 yıl
Yemin et gerçek olduğuna
Cevap sahibi+1 yılSoran bana mı diyorsun, ben düzgünce yorum yaptım sanırım yanlış anladın
Suç erkekler de değil toplum olarak öyle yetiştiriliyoruz boşanmış kadın kötü bir şey yapmış evden atılmış gibi gösterildiği için bu durumu yaşıyorsun evli kadınlarda aynı gözle bakıyor kocamdan uzun dursun elimden alır korkusuyla bunu birisiyle tanıştıktan sonra söylemen daha iyi olur çünkü en başta söylersen insanlar önyargı ile bakıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Bence senle alakası yok
Tanıdığım herkes böyle
Sayıları çok fazla maalesef.
Zihniyeti bozuk bir millete sahibiz.
Hiç olmazsa bir kısım.18 Yorumla
Soran+1 yılÇok bozuk hemde
Soran+1 yılÇoğalıyorlar ön yargılı yaklaşımlardan sıkıldım
Soran+1 yılKadın olmak zor
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBu toplumun saçma bi yargısı var maalesef. Boşanmış kadın aranan kadın birçoğunun gözünde. Zaten herkesle yatmak isteyen bazı beyefendiler boşanmış kadın görünce daha çok bunun derdine düşüyorlar. Yatamazsın kardeşim. Rahat bırakın boşanmış kadınları.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Birincisi boşanmış kadın yaftasi diye bir şey var ülkemizde boşanan her kadın av gözüyle bakılıyor ikincisi maalesef hemcinslerimin yüzde 80 ni abaza ve beyni uckuruna kaçmış insanlar bu tarz insanlar yüzünden kimse kimseye guvenemiyor bende ayrıldım eşimden ama kimseye bu yönden yaklasmiyorum hayatının merkezinde cinsellik olan kadinda erkekte birer asalaktir benim gözümde herkes kendi kalbinin ekmeğini yer
kederlerinin üzerine bahar düşsün
İnşallah aradığın gibi biri çıkar karşına00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olay dulsun diye sana özel değil. Bu zamanda özellikle bir evlilik atlatıp belli bir yaşa gelmiş kimse evlenmek istemiyor. Ve erkeklerin gevşek , cinsel temelli yaklaşımları da sadece dullara karşı olmuyor.
Günümüz şartlarında ilişkilerde cinsellik beklentisi çok yaygın bir durum. Bundan dolayı kötü hissetmene gerek yok.
00 YorumlaDoğru kişiyi bulmak zor, ben hiç evlenmemiş biri olarak bile evliliğe imkansız gibi bakıyorum, evlilik şahsiyet meselesi doğru kişi olursa bir anda değişebilirim bunu da biliyorum.. Umarım hayatına düzgün birisi girer ve çok mutlu olursunuz ama dediğim gibi asıl konu doğru kişi genele bakıp yorma kendini insanlıktan soğursun zirâ ben o aşamadayım..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Her insan aynı değildir, sana iyileri denk gelmemiş demek ki. Ön yargıya gelince de kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez, konuşur dururlar. Fazla kafana takma derim, kimse boşanmak için evlenmez, olmuştur bir durum boşanılmıştır, yuva yıkmak o kadar basit bir şey değil maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bir arkadaşımın ablası vardı o da evlenmiş boşanmış 1 çocuğu vardı ve o da evlenemiyo o kadar kişi ile görüştü hiçkimse evlenmedi kadınla. Bunun sebebi bence çocuk olması şu ekonomide millet kendisine zor yetiyorken evlenip bir de başkasının çocuğuna bakmak ağır geliyo.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişisel algılama ben hic evlenmedim 2. buluşmaya konu yine cinsellige geliyo 😑 erkeklerin hepsi böyle senle alakasi yok yani
25 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ya
Cevap sahibi+1 yılNe yalan mı nesi ayıp
- +1 yıl
Haklısın anlamında söyledim
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Maalesef
+1 yılevet çok can sıkıcı. sanki sen bir kere cinsellik yaşadın diye her önüne gelenle yapmak zorundasın ya da yaparsın diye bir algı var.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kere evlenmişsin evladım var oturayım aşağı die düşünmek yerine
2. koca arayisindasin
Napicaksin evlenip otur bi bekarlar evlensin önce. napacak bekar adam bekar kadında bulamadığını sende kolay bulurum die düşünür ne sandın sana aşık mı olacaktı?
Dışarıda hiç evlenmemiş olanlar varken adamın niyeti tabi ki uckuru olacak senden aldıktan sonra da tekmeyi basacak
18 Yorumla- +1 yıl
Niye bu kadar sert çıkış yaptın ki evlenmek isteye bilir bu çok normal
Cevap sahibi+1 yıl@Yusuf_Nur25 sevmiyorum böyle kendi başının çaresine bakmayan. erkeklere muhtaç kadınları. hele ki evladı var güçlü olması gerekirken afedersin de yana yakıla koca aramak nedir.
Mesela vasfı ne bu kadının oku biraz kendini geliştir bi evlilik geçirmişsin oku kps çalış atan üni bitir. cocuguna gelecek hazırla. ama yok kendi koca bulacak çocuğu da ona yıkacak.
Hiç evlenmemiş olanlar bu kadar meraklı değil kocaya ama bu evlenenler durmuyor 2. 3. evlenmek istiyor. neyse bi şey demedik ama o çocuğa acıdım- +1 yıl
Hayat zor hele ki çocuklu bir anne için çok daha zor. Ama sende haklısın muhtaç şekilde evlenirse gene sonucu aynı olur
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun varsa işin gücün de yoksa bosanmadan önce düşünecektin
Benim bir gelirim. yok bu çocuğa nasıl bakacağım en iyisi uslu durayım da kocamla arayı iyi tutayım bari çocuğuna bakar o zaman die düşünseydi
Boşanmasaydi. yani günümüzdeki kadınlar düşünmeden evleniyor sonra da hemen boşanıyor. bi de adami sucluyorlar. kimseyi kıyamıyorum haddim de değil ne yaşadı bilinmez tabi ama yapıcı olmak lazım. kolay kolay yuva yikmamak lazım eğer ki çocuk varsa katlanmak lazım biraz.
Hayat toz pembe değil
- +1 yıl
Çok haklısın
Cevap sahibi+1 yılBu genç yaşımda Güzin abla gibi konuşmuşum. Ben kaçar
- +1 yıl
İyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBu milletin içerisinde sapkın çok var. Boşanmış kadına affedersiniz ''açık kapı'' kafasıyla yaklaşan çok pislik var. Bunları temizlemek gerekir. Şeriat gelince bunlar kaçacak.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Nasılsa bakire değil kaybedecek birşeyi yok diye bakılıyor. Kadinin kendi bedenidir isterse yaşar istemezse yaşamaz. Her kadın değerli sende değerlisin cinsellik muhabbeti açan adamdan uzak dur..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUtangaç şapşal erkek bulmalısın. Bu tür erkek, seninle evlenir ve sana sadık olur. Toplumda da böyle erkek çok ve seninle sadece böyle bir erkek evlenir. Ama sen, böyle bir erkekten hoşlanmiyorsan senin bileceğin iş.. utangaç olmayan erkekler ( ben dahil ) çocuklu kadınla genelde evlenmeyiz.. Zira ben çocuk istemiyorum ki başkasının çocuğuna bakayım. Ama seks yaparız, elbet. Ama kabul etmiyorsa, ikinci kez israr etmem ; saygı duyarım. Israr eden erkeklerden, nefret ederim
00 Yorumla
+1 yılNeyi kastettin sen? Evleniym cinsellik yapmıym diyorsan git otla evlen. 😅 Cinsellik hakkında evlenmeden önce fazla konuşmak iyi değildir tabi ama cinselliğe karşıymış gibi bir duruşun var gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoşanmış olmasanda, çocuğunda olmasa yine konu cinselliğe geliyor. Bu senin Statünle alakalı bir durum değil, Türkiye erkekleri nin durumuyla alakalı bir durum.
20 YorumlaToplumumuzda ki karaktersiz, sapık ve pis düşünceli varlıklar yüzünden oluyor neden olacak.. 😏
20 Yorumla
+1 yılBende boşandım. 2 çocuğum var. Bir daha evlenir miyim? Büyük konuşmayayım ama çok zor. İnsanların, çevredekilerin vs düşüncelerini boş ver. Elaleme göre yaşarsak yandık. Beni, kendim ve çocuklarım ilgilendirir gerisi boş.
00 YorumlaMaalesef toplumdaki algı yüzünden. Boşanmış kadını kötü kadın ilan ediyorlar. Dediğin gibi hep amaç belli. Kimse bakmaz neden boşandığına onlar rahat Kadın diye bakıyor. Bende merak ediyorum o şekilde nasıl evleniyorlar. Nasıl şans. Denk gelmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. zaten bosanmissin bekarlık sultanlık daha ne :) ikinci evlilik yapmak için sağlam adım atmalı ve evlilik kafa uyumu olunca güzeldir her konuda çiftler arkadaş gibi olmalı buda zor o yüzden ben bekarlık sultanlık diyorum 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek de boşanmak kadar normal bir şey. Hiç ön yargılı değilim bu konuya
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Genelde şöyle bir düşünce oluşuyor cinsellik yaşamış zevkini almış canı ister bekaret derdi de yok diye ama herkes bir değil işte onu hesaplamiyorlar
00 Yorumla
+1 yılTüm ilişkilerde nihai hedef karşılıklı cinsellik yaşamak değilmidir zaten? Yoksa herkesin kız ya da erkek kardeşi var. Fazla kardeş kime niçin gerek olsun.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek istesek bu hız dersiniz , tanıyalım birbirimizi desek kullanacak diyorsunuz. Nedir bu kadınlardan çektiğimiz
04 Yorumla
Soran+1 yılAptal mısın? Yazdıklarımı iyi oku beni obje görüyor
- +1 yıl
Sen önce bi nazik ol
Soran+1 yılSende ağızını topla ilk
- +1 yıl
Ben kötü bişey demedim ki sadece düşüncemi söyledim. Saygısızlık neden sensin
+1 yılHiç evlenmemiş olanlara sanki daha mı farklı beklentiler içinde oluyorlar? Bizim toplumun erkeğinin zihniyeti her türlü bozuk.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ve tabiri caizse kolay lokma olarak görülüyor eşinden ayrılan insanlar. Çok üzülüyorum bu yaklaşıma şahit olunca. 😞
00 YorumlaWelcome to Türkiye!
Entellide, otuda kadın kendisinin degilse or@spudur, mantıgında yaşıyor bu memlekette00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef bazı insanlar böyle yaklaşıyor sebebini hiç bilmiyorum umarım karşınıza doğru insan çıkar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler öyle maalesef. Uçanı kaçanı kovalamaktan çekinmezler. Boşandığın için seni koruyacak birileri yok diye daha cesur davranıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bulunduğun çevre ya da kişilerle alakalı böyle olmadı
Umarım bunu dert etmeyen kişiler çoklar karşına00 YorumlaTakma kafana toplumun kafa yapısı bu. Doğru olanı seç yeter. Aynı hataları tekrar yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olan yok hepsi kullanmak istiyor
Soran+1 yılÇıkmıyor
Soran+1 yılÖyle yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence oyle bir kizla evlenmek daha guze enazindan anlayis ve tecrubeli
05 Yorumla- +1 yıl
Benim karsima cikdi 2 cocukluydu ve cok acele ediyorsun dedi evlilik de ya birkadin bunu niye der ya
Soran+1 yılBazıları şanslı işte
- +1 yıl
Evet ama ben sansizim biri cikarsa ciddi olursa hemen nikah yapacam
Soran+1 yılDoğru insan kalmadı ne erkek Ne kadın olarak ve ben direk anlıyorum benim boşanmış olduğumu anlayınca hemen cinsellığe geliyor konu kullanmak istiyor sıkıldım hep aynı
- +1 yıl
Konusa bilirmiyiz peki takip edermisin
+1 yılboşanmakla alakası yok her kıza öyle yaklaşıyorlar tipik türk erkeği işte
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Sen de kendin gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenirsen ancak mutlu olabilirsin yoksa çok zor…
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsanların saygısızlığı , ön yargısı ve de nefsine hakim olamaması.
00 YorumlaAdın çıkıyor bir kere boş ver takılma bunlara hayatını yaşamaya bak..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKısa ve öz; varoşlar ve cehaletten deniliyor böyle.
00 Yorumla İnsanlar bunun altında bir çok neden arıyor. Bu yüzden...
00 YorumlaBoşanmış çocuklu biri bulmalısın önyargılı olmasınlar mı?
00 Yorumla
+1 yılMilletin lafına göre hareket etme
Hayatını yaşa01 Yorumla- +1 yıl
Yemin et gercek mı bu soru
+1 yılÇünkü tanıdığın kitle portföyün sıkıntılı tipler
Çevreni değiştir. Geçmiş hayatını sıfırla00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılYanlış aslında, belki de bizi de boşar ilerde diye düşünüyolardır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerince İhtiyaç gideren yardımsever arkadaşlar onlar maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekar kız bakire diye kimse şey yapmak istemiyor bu kız tadını almış yapmadan duramaz diye şey yapıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılObje değilım duygularım var
Cevap sahibi+1 yılBen objesin demedim ki aşko kan senin damar senin duygusal bağlananda çıkar elbet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen olc tart bic oyle yaklas oleyse
Zorla değil ki
Sen buluyorsun sonucda bu adamlari00 Yorumla Tiksiniyorum bu kafadan tüm kadinlari obje görmelerinden
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak sen onları gel bana biraz bu hayatı yaşayalım benim kafama yakınsan eğer tabi. Derdim seks vs degil
00 YorumlaÇünkü boşanıp çocuğu olana kimse değer vermez o yüzden cinselliğe getiriyorlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsaçma bir algı işte yapacak bir şey yok toplumun kafa yapısını değiştiremezsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü abaza dolu cinsel açlığı afrikasi egitimsiz insanlarin hala oldugu bir ülkede yasiyosun
22 Yorumla- +1 yıl
Cinselliğin afrikası eğitimsizlik ve cahillik..
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılBekarlardan da aynı beklentiye giriyorlar
Sorun erkeklerin kendisi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş beleş sebeplerden boşanan hemcinslerin yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki bekar birileriyle mi görünüyorsun yoksa boşanmış mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılelbette bulursunn kuzum merak etme.. Hayirlisi olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası