Eşim oral yapıyor ilişkinin başında ama sonuna doğru yapmıyordu bende sordum oral yapmayı zaten cok sevmediğini sadece ben hoslanıyorum diye yaptıgını söyledi bu durum moralimi bozdu ben ona yapmayı seviyorum ama o sırf zorundalıktan yapıyor zaten zorundalıktan yaptıgını anlıyorum çok ateşli yapmıyor. Kızlar bu durumda siz ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen severim ama seven var svmeyen var işte ama yine senin için yapıyor sonuna doğru o nasıl yapacak onun boşalacağı zaman senin ona yapman gerekiyor sonunda boşalacağı zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılİlişkinin basında cok zevkli olmuyor benim icin daha çok yükselmişken yapmasını istiyorum o da çok sulandığı icin falan hoslanmıyor sanırım
- +1 yıl
İşte sen iyicene sulanana zevk alana kadar yapacak en güzel yanı da sen sulandıktan sonra içine girecek sonra çıkacak tekrar yalayacak sonra tekrar içine girecek ne kadar yapabilirse en sonunda içine boşalacak bunu p*rno izlerken bir tanesinde gördüm bayağı iyiydi
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral aslında yaptıran için çok zevk verir. Bunu karşılıklı 69 pozisyonunda yaparsanız iki tarafta çok zevk verir. Bana sorsanız ben yüzüme oturması çok hoşuma gider. Yeterki temiz olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
Zorunda olmak kavrami olmamali sekste, böyle düşünürek girilen ilişkiden haz da alamaz haz da veremez
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama sevmiyor adam işte bende ömürümün sonuna kadar böyle mi olcak
Soran+1 yıl2
Ama bunun birkaç sebebi var hani ilişkinin sonuna doğru kızlarımı sulanması ve koku falan olmaya başladığı için yapmıyor olabilir hani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. bi kaç gün ceza ver ya da güzel yapmazsan azamam sende zevk almazsın de ya da sende yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılBana zaten sende istemiyorsan sende yapmak zorunda değilsin diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayan erkek niye gay olsun ne saçma, çoğu kadının leş gibi kokuyor adam partnerini memnun edecek diye niye kendini zorlasın? Temizliğine dikkat eden çok az kadın var. 🤮
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm ya bir başladım mı yarım saat yaparım ben Ama işte herkes sevmiyor yapacak bir şey yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ben oral konusunda yapan kisi seviyosa yapilmali diyorum.
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayan erkeği anlamak gerçekten çok zor. Oral yapmak seks yapmanın yarısıdır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende sevmiyeah ne yapmasını ne yaptırmasını bea.🤦
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten böyle soruların fake olduğunu düşünüyorum artık bir erkek olarak oral sevmemek nasıl olabiliyor yaa
Eğer temiz biriyseniz ve sevmeyerek yapıyorsa gerçekten akıl tutulması00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılasla gay olduğunu dahi düşünürüm. vajinadan tiksinen erkek gitsin erkekliğini sorgulasın
111 Yorumla- +1 yıl
Kukun var diye herkes yalayacak mı boş yapma lütuf sanki aw
Cevap sahibi+1 yılahahah herkes yalamazz işte mesela geyler))
- +1 yıl
Orel
- +1 yıl
Daha doğrusunu yazamıyorsun burada boş yapıyorsun
- +1 yıl
@Punisherald hehehe
- +1 yıl
Kaldı ki insanları cinsel tercihlerine göre sınıflandırmak küçümsemek senin ne haddine sen kimsin aç biraz kitap oku kendini geliştir. Ufkunu genişlet
Cevap sahibi+1 yıl@Punisherald ya tatrışmayalım artık lütfen kadınların oraldan ne kadar zevk aldığı dünyaca bilinen bişeyken eşini bundan mahrum bırakan erkek ya gaydir ya da eşini sevmiyodur yani
- +1 yıl
Cevirdin kazi...
- +1 yıl
Hayy yaşa kız @feri99
- +1 yıl
@feri99 wooowww iyi soru
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende hiç sevmem vajina yalamayı midemi bulandırıyor..
00 YorumlaÖnemli olan karşı tarafin nasil zevk aldığı zevkten kivrandigi
00 Yorumla
+1 yılSoğurum.. öyle biriyle olacağımı sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalamayı sevmeyen adamı anlamıyorum. A. m. ın güzelse can atmalı yalamak için
00 Yorumla
+1 yılEşin ağzının tadını bilmiyor net
00 Yorumlabelki temizliğine dikkakt etmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılOralsız seks limonsuz salata gibidir
00 YorumlaBen olsam ona vermem 🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılZevksiz yapiyorsa zaten seks guzel olmazki
00 Yorumla Hiç aynı anda yapayı denediniz mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ortaksız yapamam
00 YorumlaO zaman oral yapcak birini bulsun sana
00 Yorumla
+1 yılBende sevmiyorum oral yapmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Vajina rengi dudak sarkıklığı gelen sıvının bazen kokulu olması vajinadan beni biraz soğutmus olabilir. Anala oral yaparım vajinaya zor 😁
+1 yılOral olmadan seksin tadı çıkmaz
00 Yorumla
+1 yılBence devam etmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOral can verir
00 Yorumla
+1 yılOral yapmayan erkek gitsin eşek becersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde de tam tersi 😒
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri