Olay zar falan değil. Adama evlenmeden önce evlendikten sonra verilecek her türlü zevki mutluluğu duyguyu göstermişsin. Artık evli gibisiniz zaten. Neden evlensin ki? Neden o kadar masrafa girsin zaten herşeyi senden görüyor? Ben erkek olsam asla evlnmezdim. Zaten erkekler de genellikle öyle yapıyor. Elimi bile tutmayan bir sevgilim vardı. Ayrıldık hâlâ peşimde 3 yıl boyunca... Sevgiliyken evlenelim diye kendini paralardı ben istemezdim 😂😂🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevlilikle cinselliğin alakası yokta ondan, çocuk yapmak için evlenirsin anca cinsellik için ben asla evlenmem etrafta o kadar ihtiyaç karşılayan var biri yoksa diğeri var tek kişiye bağlı değilsin istediğinle ol tek kişiyle ömür mü geçer
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılMesele evlenmek ya da evlenmemek değil. Mesele mutlu bir evlilik yapmak. Senle sadece seks yapmak için evlenen birisi evlendikten sonra da gider aldatır, her gün kavga çıkarır, boşanır vs...
00 Yorumla
Sadece sevişmek için mi evlenilecek bunu anlamıyorsun sen ya evlilik dediğin şey hayat ortaklığıdır birlikte yaşam mücadelesi vermektir
Sevişmek ise sadece sevişmektir Duygu aktarmaktır00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleski sevgiliniz başta örneğini verdiğiniz şeye ters birisi oluyor değil mi? cümleleri okudum okudum bi anlayamadım da tam anlamak için soruyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyorumlarda çok alakasızca mutluluğu pek sanırsam bilemeyen, yaşamın diğer yönlerini görmemiş umursamayan çok kişiler var maalesef.
Soran+1 yılHaklısınız. Ben kullanılıp atılmayın diyorum erkeklere her istediğini vermeyin diyorum ama kadınlar başka yerlere çekmiş
Cevap sahibi+1 yılEvet konu Başka yerlere dağılarak farklı yorumlanmış söylediğiniz gibi bu durum yani bu şekilde ilişki normal değil maalesef
Soran+1 yılÇok alakasız cevaplar vezrmişler. Önceden Türk erkeğinin ve kadının bir ağırlığı vardı. bizim nenelerimi
Soran+1 yılDedelerimiz bu nesil için mi o kadar mücadeleler verdi o kadar sıkıntılar zorluklar çekti
Soran+1 yılHepsi birbirinden slk... Birbirinin şeyini görmek için kırk takla atıyor. Hepsinin hayatında her yıl farklı bir iki kişi oluyor... Böyle hayat yaşayanlar hiçbir zaman mutlu olmuyorlar. Evlilikte boşanıyorlar hemen.
Cevap sahibi+1 yılhani şöyle muhabbet usülü bi yorumlaşma gibi oldu madem ben de düşüncemin devamını sizin söylediğinize karşılık aktarayım. hani olay öyle eskilere tarihimizle bağdaştırmaya o kısımlardan örnek vermeye çok alakası yok gibi zaanımca fakat olayın özü olan son dönemde herkesin herkesle olması zevklerden ibaret bir hayat var sanılması olayı kötüye sürüklüyor maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik cinsellikten ibaret sanıyosun sanırım ya da hayatın boyunca hiç sevilmemişsin. Çevremde çok var daha öncesinde beraber olup şu an evli olan. Erkek severse her şey oluyor ve cinsellik yaşayınca erkek daha da emin oluyor o kişiden. Evlendikten sonra yaparım diyen Kezban kızlardan ne çıkacağı belli olmuyor. Kimse de onların kahrını çekmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız. Yıllarca süren sevgililiklerin evlilikle sonlanmamasının sebebi bu. Evlenmeden erkeğe istediğini veren kadınla evlenmez erkekler.
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri söylediğim için taşladı kadınlar sxdvgvhh aklı fikri uçkurunda olan erkekleri ifşa ettim diye de erkekler de çok stres yaşadılar sxdvgvhh
- +1 yıl
Sevgililik dediğin 6 ay-1 sene olur. Sonradan ya evlilik ya da ayrılma olur ki ilişki laçka olmasın. Evlenmeden de hiçbir cinsi münasebete girilmez.
Soran+1 yılAynen haklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu şöyle bir atasözüyle izah edicem sana gönlü güxele 40 günde g*tü güzele 40 yıl doyulmazmış. Anlamican ama söylemiş oliyim
10 Yorumla
+1 yılEvlilikten tek beklentin seks mi?
Yani seksi bi şekilde yapıyorsam evliliğe gerek yok mu diyorsun?10 Yorumla
+1 yılYav geç bunları fkdkfkddk geççç bu kaçıncı konun bence sen aldatıldın djdjfjdjdjdjdjdj
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılÇok saçma bir yaklaşım başkaları hakkında yersiz yorum yapmayın cinsiyet farketmeksizin bize ne 🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşadım başka bir adamla evlendim hamileyim de çok şükür ilişki yaşayanların hakkı yok gibi diyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar bunu biliyor ama sevdikleri kişileri bırakamıyor olay bu
02 Yorumla
Soran+1 yılKimse vazgeçilmez değildir
Cevap sahibi+1 yıldoğru evet ama o an anlayamıyorlar adam tamamen bırakınca vazgeçiyorlar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Geleneksel olarak evlenmek isteyip avrupalı gibi yaşayamazsın ikisinden birini tercih etmen gerekiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlensin normal degil mi
00 Yorumla
+1 yılAdamla oynamışsın
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz öyle oldu ama bazı sorunlar da vardı o da suçlu bende
- +1 yıl
Üzülmedin duruma galiba
Soran+1 yılSevmiyordum hiç. Ama onun için üzüldüm
- +1 yıl
Sevmeden biriyle nasıl çıkabiliyorsunuz?
Soran+1 yılOlaylar biraz farklıydı. O çoktan ısrar etti. Bir yıla yakın peşimde koştu. Büyük bir ısrar vardı. Ondan sonra zaten farklı gelişti olaylar sxdvgvhh
- +1 yıl
Farklı olaylar ne?
Nikah olmadan evli değilsin
00 Yorumla
+1 yılBu sırf kadınlar için geçerli değil
00 YorumlaHımm mantıklı sanki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmeden önce cinsellik yaşayan kadınlar neden evlilik bekliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat