Cinsel Yaşam Nude takip eden erkekten olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Nude takip eden erkekten olur mu Güncellemeler+1 yıl Hoşlandığım çocuk ve takip ettiği kişilere bakayım dedim bir kaç böyle sayfayı takip ediyordu şok oldum. Midem bulandı. Nude takip eden erkekten olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Erkeklerin ihtiyaç duyduğu bazı şeyler vardır. Mesele senleyken takip edip etmemesi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben bazen evli erkekleri de görüyorum böyle adam evli ama halen bakıyor off iğrenç bir dunyadayuz Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Kadına bağlı bu biraz Yorumla
elactobacillus Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Açık açık senden de nude isteyecek sen istemiyorsan bırak o çocuğu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hsyir olmaz salla gitsin 0 0 Yorumla
Ayçamutlud Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı. Niye takip ediyor ki vermiyor musun 0 0 Yorumla
olgun1kisii Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nude takıp eden erkek mi 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Nasıl takip ediyor anlamadım 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur neden olmasın :) 0 0 Yorumla
Ay_ışığındasaklıdır Takip Et Master Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Boşa zaman kaybı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Artık hoşlanmıyorsun dimi 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Boşluk hissi var ona karşı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kızım boş ver salla gitsin herifin amacı niyeti belli işte tek derdi bu demek ki s*ip atmak Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ben ona çok değer yüklemiştim o yüzden böyle hissediyorum ama doğru diyorsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen sanırım tahminimce evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorsun dimi Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de aynı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sen de nude erkek takip et ona kiyas. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben pezzevenk miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler nude kiz takip ediyosa, kizlar da nu de erkek takip edebiliyo Yorumla Soran +1 yıl Çok meraklı değilim erkek vücuduna eksik olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki anladım.Sosyal medyadan mı tanıştın yoksa reelde de tanisiyormusun Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Olur 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olur kötü erkek değil mi Yorumla Leonidas3 +1 yıl Onu kendine çevirmen gerek bunu yaparsan zaten onlara bakmaz gerek kalmaz Yorumla Soran +1 yıl Alışkanlık kazanmış ama Yorumla Leonidas3 +1 yıl Anlıyorum bi şekilde çözülebilecek bişey bu bence çok mu fazla bu şekilde takip ettiği Yorumla Soran +1 yıl Bu aralar çok arttı Yorumla Leonidas3 +1 yıl Senden de istediyse hep ister düzenli bu da seni sıkacak bence Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Derken 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkeklerin ihtiyaç duyduğu bazı şeyler vardır. Mesele senleyken takip edip etmemesi
Ben bazen evli erkekleri de görüyorum böyle adam evli ama halen bakıyor off iğrenç bir dunyadayuz
Kadına bağlı bu biraz
Açık açık senden de nude isteyecek sen istemiyorsan bırak o çocuğu
Hsyir olmaz salla gitsin
Olmaz kardeşim kesinlikle olmaz
Niye takip ediyor ki vermiyor musun
Olur neden olmasın ki
Nude takıp eden erkek mi
Nasıl takip ediyor anlamadım
Olur neden olmasın :)
Senin ne umduğuna bağlı
Boşa zaman kaybı
Artık hoşlanmıyorsun dimi
Boşluk hissi var ona karşı
Nasıl yani
Ya kızım boş ver salla gitsin herifin amacı niyeti belli işte tek derdi bu demek ki s*ip atmak
Haklısın ben ona çok değer yüklemiştim o yüzden böyle hissediyorum ama doğru diyorsun.
Sen sanırım tahminimce evlenmeden bir şey yaşamak istemiyorsun dimi
Evett
Ben de aynı
Hayır onun amacı sadece sks
Sen de nude erkek takip et ona kiyas.
Ben pezzevenk miyim
Evet
Yo hayir
Erkekler nude kiz takip ediyosa, kizlar da nu de erkek takip edebiliyo
Çok meraklı değilim erkek vücuduna eksik olsun
Peki anladım.
Sosyal medyadan mı tanıştın yoksa reelde de tanisiyormusun
Olur
Nasıl olur kötü erkek değil mi
Onu kendine çevirmen gerek bunu yaparsan zaten onlara bakmaz gerek kalmaz
Alışkanlık kazanmış ama
Anlıyorum bi şekilde çözülebilecek bişey bu bence çok mu fazla bu şekilde takip ettiği
Bu aralar çok arttı
Senden de istediyse hep ister düzenli bu da seni sıkacak bence
Olmaz gönder gitsin
Olur
Derken
Onun amacı seks
Takip etmek?