Cinsel Yaşam Nude isteyen erkekten olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nude isteyen erkekten olur mu sizce?1 hafta oldu yazışalı Nude isteyen erkekten olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FrikikFikri Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl doğrusu istetmeden vermek utanabilir çekinebilir makbulü airdropla atmak ama zor durumlarda wp de olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl airdrop ne Yorumla
azyazarözyazar Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 63% +1 yıl Olur mu diye soru mu olur? Nude istemesine rağmen yol vermediysen ahmaksın ve her şeyi hak ediyorsun demektir. 0 0 Yorumla
Last-Kibar Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Birisinin fotona baka baka boşalması hoşuna gider mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl iğrenç bişey Yorumla Last-Kibar +1 yıl O zaman atan kişiyle de görüşme Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olurunu biz bilemeyiz ama bu devirde normal. Sırf nude istedi diye olamaz diyemeyiz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl nude istemenin nesi normal? Yorumla Boavistaa +1 yıl Arada samimiyet var ise bayağı normal? Yorumla Soran +1 yıl arada samimiyet yok ki 1 haftadır yazışıyoruz daha Yorumla Boavistaa +1 yıl Eğer samimiyet yok ise direkt nude istemesi saçma Yorumla Soran +1 yıl bencede saçma nerde abazan varsa beni buluyor direk engel mi atsam Yorumla Boavistaa +1 yıl Abazan diyorsun demek ki hoşuna gitmedi, e engelle o zaman Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler ayıp olur diye endişe etmiştim ama hak ediyor Yorumla Boavistaa +1 yıl Nude istemiş ayıp olur, olmaz mevzusu yok şkcjdi Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Tek senden istiyor ise no sıkıntı ama tek değilsin yes sıkıntı genel de tek olunmuyor :) 0 0 Yorumla
Kuzeykutuplu9 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl 1 hafta ise bu platformda oldugundan zormaksat eglence ve yatakdir sanirim 0 0 Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 42 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Vogu zaten ayni seyi ister basta. Zamanla anlarsin belki hoslanmaya baslar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gönderende Kadından olmaz. Her isteyene gönderene de ne denir bilemem. Akıl var fikir var. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ayyy aman bir halt olmaz bu Abazalardan 1 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. olmaz ciddi değildir 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. ne olur mu? :D f. buddy olur mesela 0 0 Yorumla
Ahmet_5134 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yatağa atar sonra yol verir bensen söylemesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Durduk yere istememiştir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl durduk yere istedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hala onunla konuşmaya devam ediyorum demezsin sanırım Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. 1 hafta iyi sabretmiş sjsj 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok kısa süre boşuna bekleme 0 0 Yorumla
Egitimcııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl zannetmiyorum Yorumla Egitimcııı +1 yıl Ne diye konu açtın fikrin sabitse Yorumla bursa_zafer +1 yıl 👏 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. ne olur mu adamın nıyetı bellı 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zorr 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks olur o kesin 😂 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bi bkk olmaz 0 0 Yorumla
Parçalynpumaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl O attı mı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl atmadı Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Belki atar Yorumla Soran +1 yıl atarsa iyi olmaz onun için Yorumla Parçalynpumaaa +1 yıl Nedn ki Yorumla
BlackWins Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Meme görmemeli miyim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet görmemelisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
doğrusu istetmeden vermek utanabilir çekinebilir makbulü airdropla atmak ama zor durumlarda wp de olabilir.
airdrop ne
Olur mu diye soru mu olur? Nude istemesine rağmen yol vermediysen ahmaksın ve her şeyi hak ediyorsun demektir.
Birisinin fotona baka baka boşalması hoşuna gider mi?
iğrenç bişey
O zaman atan kişiyle de görüşme
Olurunu biz bilemeyiz ama bu devirde normal. Sırf nude istedi diye olamaz diyemeyiz
nude istemenin nesi normal?
Arada samimiyet var ise bayağı normal?
arada samimiyet yok ki 1 haftadır yazışıyoruz daha
Eğer samimiyet yok ise direkt nude istemesi saçma
bencede saçma nerde abazan varsa beni buluyor direk engel mi atsam
Abazan diyorsun demek ki hoşuna gitmedi, e engelle o zaman
teşekkürler ayıp olur diye endişe etmiştim ama hak ediyor
Nude istemiş ayıp olur, olmaz mevzusu yok şkcjdi
Tek senden istiyor ise no sıkıntı ama tek değilsin yes sıkıntı genel de tek olunmuyor :)
1 hafta ise bu platformda oldugundan zormaksat eglence ve yatakdir sanirim
Vogu zaten ayni seyi ister basta. Zamanla anlarsin belki hoslanmaya baslar
Gönderende Kadından olmaz. Her isteyene gönderene de ne denir bilemem. Akıl var fikir var.
ayyy aman bir halt olmaz bu Abazalardan
olmaz ciddi değildir
Güzel mi nudeler
Birde yazışıyon. Olmaz bebiş.
ne olur mu? :D f. buddy olur mesela
Yatağa atar sonra yol verir bensen söylemesi
Durduk yere istememiştir
durduk yere istedi
hala onunla konuşmaya devam ediyorum demezsin sanırım
1 hafta iyi sabretmiş sjsj
Olmaz
Nude ile başlar en büyük asklar akdkfkv