İsin icinde cinsellik varsa hic bir sekilde olmaz bu basta olmaz bunun zamani var daha sonra olur gibi bir seyi yok boyle diyen kizlar yedikleri y.. arraklaa orta da kalip kendilerini baskalarina kakalamaya calisiyorlar daha sonradan
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başta yaptı ama sen olmaz diyenlerin ilişkisi yürümez mi diyorsun
Senin istedigin beni sevsin bana sahip çıksın benimle evlensin vs ise olmaz bastan sana boyle yaklasiyorsa hic olmaz daha sonra olursa da olmaz hic bir sekilde olmaz simdi diyorlar ki cinsellik olmadan sevgililik olmaz diyorlar ama evlenmeye gelince orada duruyorlar hani seviyordun hani aşıktın niye evlilige gelince olmuyor amac seks yapmak gittigi yere kadar yatip kalkmak sonrada olmayinca da sen yoluna ben yoluma demek sevgililik diye bir sey yoktur sesk iliskisi vardir o iliskiden de evlilik çıkmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sana selam verip başkasına atıyorsa sakıncalı
İsin icinde cinsellik varsa hic bir sekilde olmaz bu basta olmaz bunun zamani var daha sonra olur gibi bir seyi yok boyle diyen kizlar yedikleri y.. arraklaa orta da kalip kendilerini baskalarina kakalamaya calisiyorlar daha sonradan
Başta yaptı ama sen olmaz diyenlerin ilişkisi yürümez mi diyorsun
Cıplak attı Bende beklemiyordum dedim hevesim kırıldı üzüldüm seni hayal ettiğim için hoşlanırsın şansım keşke atmasaydım dedi
Senin istedigin beni sevsin bana sahip çıksın benimle evlensin vs ise olmaz bastan sana boyle yaklasiyorsa hic olmaz daha sonra olursa da olmaz hic bir sekilde olmaz simdi diyorlar ki cinsellik olmadan sevgililik olmaz diyorlar ama evlenmeye gelince orada duruyorlar hani seviyordun hani aşıktın niye evlilige gelince olmuyor amac seks yapmak gittigi yere kadar yatip kalkmak sonrada olmayinca da sen yoluna ben yoluma demek sevgililik diye bir sey yoktur sesk iliskisi vardir o iliskiden de evlilik çıkmaz
Ruh uyumu varsa denemeye değer. Ten uyumu da varsa olur bu iş. Sma yine de test sürüşü yapmak lazım sanki. Ne dersin?😎😉
Neden olmasın sen seviyorum diyorsun o da nude sana atti sanırım normal yani böyle bir şey
Özel foto atıcam dedi onu seviyorum biliyor Cıplak attı Bende beklemiyordum dedim hevesim kırıldı üzüldüm seni hayal ettiğim için hoşlanırsın şansım keşke atmasaydım dedi
1 ay konulup 1 kere buluştuk vınselşk konuşmadım o da edişine döndü ama her ay yokladı 6 ay sonra döndü şimdi
Arkadaşım pek anlamadım ama Allah Gönülüne göre versin
Olur niye olmasın kızlar atınca oluyor da erkek atınca mi olmuyor
Cıplak attı Bende beklemiyordum dedim hevesim kırıldı üzüldüm seni hayal ettiğim için hoşlanırsın şansım keşke atmasaydım dedi
Hmm peki hoşuna gittimi atması görmen yani
Seni arzulamis hayal etmiş güzel bence yani
Gitmedi onu seviyorum öyle fotolarını değil yüzünü görmek istiyorum
Eee şöyle sende yüzünü atsin
İstemeden atmaması lazım, ama istediysen atar ve sorun yoktur...
Özel foto atıcam dedi
İzin verdin mi? Daha doğrusu sen görmek istiyorsan sorun yok bence...
Olabilir... Attığı nude ye göre değişir... Nude yi paylaşırmısın görebilirmiyiz
Cıplak attı
Beğendin mi barii
Güzeldi
Çok yakışıklı çocuk
Sen fiziğini mi merak ettin yoksa şeyi mi?
@Caretaker
Her şeyi
Hala merak ediyor musun?
@Caretaker
Evet; çokkk.
Yaz o zaman merakını gidereyim :)
İyilik daha ölmedi 😅😈
@Caretaker
Bu arada diğer soruda yaptığın yoruma cevap;
Konsantrasyonum bozulabilir...
Önce sen dene...
Oral derneği için ikinci başkan olmak isteyen kişi sen misin?
69 da sen yüzüme otur öyle yapalım
@Caretaker
Olur... Şarapta istermisin?
ben yeşilaycıyım alkol sigara sevmem 😂
@Caretaker
Alkol demedim... Şarap dedim...
Şarap ne oluyor tam olarak temizlik ürünü mü?
@Caretaker
Temizlediği yerler vardır
Kırmızı mı beyaz mı peki?
@Caretaker beyaza yakın
Diyorsun 🤔🤔
Denesek bir zararı olur mu ki acaba?
Nude atan kadın ve erkekler genellikle tek bir kişiye atmıyor o fotoğrafı, haberin olsun.
Sende atiyomusun onuu
Yok ya
Kendi kendine mi atiyo :)
senide etkilemek sitiyor
Özle foto atıcam dedi tamam dedim cıplak attı onu seviyorum Bende beklemiyordum dedim hevesim kırıldı üzüldüm seni hayal ettiğim için hoşlanırsın şansım keşke atmasaydım dedi
Yorumla
uzaktan ilşkimi
Balıkesir burada öğretmenim haftsonu gidiyorum normalde aynı sehirdeyiz
Olmaz sanki sadece sana atiyor 😂
Özle foto atıcam dedi tamam dedim cıplak attı onu seviyorum Bende beklemiyordum dedim hevesim kırıldı üzüldüm seni hayal ettiğim için hoşlanırsın şansım keşke atmasaydım dedi
Yorumla
Herkese atıyordur utanmadan attığına göre uzak dur bence
Sadece bu iki detayla bişey diyemeyiz
hayatıma bakıyorum. demek ki oluyormuş.
Büyükse olur 😂
Büyük ve kalınsa nasıl olur?
neden olmasın ki
tek bir hareketle soğumana gerek yok
Kalbimi kırdın diyor gönlünü alayım öpeyim dedim foto atıp hemen olmaz dedi
Olur neden olmasın
Yorumla
Olur
Olmaz
Ondan bi b olmaz
Emin ol sadece sana atmamıştır
%79 olur
Cıplektı attı ben tepki gösterdim küstü
kendine güveniyor demek. bir daha atmadan önce sor dersin
Sordu özel foto atayım mı dedi
e o zaman sorun yok. güzelse yola devam aslşkdasd
Büyük işte
ee daha ne istiyorsun. iyi de kullanıyorsa :D
Ne kullanması 1 kere Buluştuk 2 ay yazıştık eskisine döndü ama hep yokladı 6 ay geçti şimdi döndü böyle yaptı
akjlsad ee neden yolla dedin ki?
Olabilir
Olmaz eziklik
Sizde ona attınız
Olur
Sana olur
Olmaz gibi
Olmaz
olmaz ayrıl
srnce olmaz mı
Sende ona at