Konuşacak başka konu yokmuş gibi ikide bir o konuyu açmak çok bunaltıcı ve sıkıcı gelmeye başladı. Abazanmış gibi hissediyorum karşımdaki 🙄

Konuşacak başka konu yokmuş gibi ikide bir o konuyu açmak çok bunaltıcı ve sıkıcı gelmeye başladı. Abazanmış gibi hissediyorum karşımdaki 🙄
Bu bir insanın vizyonu ve karşısındakinden istediklerine bağlıdır. Şimdi bazı şeyler konuşulmalı ama her zaman değil ya da her konu oraya çekilmemeli bazen siyaset tartışın bazen bir kitabı haa tabii ki o konuları da konuşun ama hep olmasın çünkü bir şeyin hep olması onu monotonluğa çevirir
Evet itici. Şöyle ki 10/7-10 planında alfa erkek değilsen, ortalama dört buluşmadan sonra kadını yoklarsın ve cinsellik düşünmüyorsa ; seni arkadaş olarak görüyordur ve bitirirsin. Ama gerçekten bakireyse, devam edip etmemek sana kalmış ama devam etsen de cinsellik konuşmamalısın bu kızla.
Alfa erkekler ise, ilk buluşmada kadınlarla cinsellik yaşıyorlar genelde. Nice bakirelerin, bakireliğini de alıyorlar ki çok duydum. Ama ben, doğru bulmam böyle bir şeyi. Kesinlikle, hiç bir kadının ilk pişmanlığı olmam.
Bu yüzden dört buluşma sonrası evliliğe bu yaşta olumsuz baktığımdan; bir kere cinselik konuşurum ve olumlu yanıt alamazsam bitiririm. Olması gereken de bu. Zira ben, cinsellik düşünmeyen kadınla zaman geçirip yatırım yapmak zorunda değilsem; beni sevmeyip arkadaş olarak gören kadını da rahatsız etme hakkına sahip değilim.
Bana göre her erkek , böyle olmalı ve kadına saygı duymalı. Kadınlar da sevmediği erkekleri yedeğine alıp umut vermemli. Sonuçta erkeklerin psikopatı var ve bu yüzden kadınları vuruyorlar. Aman, kendinize dikkat edin. Piskopatları, yedeğinize alıp umut vermeyin
Kadın erkek farketmeksizin itici oluyor evet libido arada yükselebilir ama bir insanın tüm hayatı cinsellik üzerine endeksli olamaz zaten öyle bir insanla da hayat yolu yürünmez gereklilik ihtiyaç bunlar anlaşılabilir şeyler de be güzel kardeşim hiç mi benimle ilgili ya da hayatla ilgili bir planın projenin hayalin yok mu diye de sorar insan
Evet çok itici tek amaçları bu çok istiyorlarsa gitsin kendini tatmin etsin ç.. bir de ihtiyaç diyorlar. kimse kimsenin ihtiyaç karşılama nedeni olmamalı
Numaradan konuşmak istiyormuş gibi de yapmak istemem. Garip yani, sürekli sürekli sanki başka derdimiz yok 🙄
Evet, Gerçekten derdi olan insan cinselliğin c sini düşünmez. her şeyin yeri zamanı olur
Cevap
15Cevap
Sekse çok düşkün konuştuğun sizden olmaz sen onun kadar cinselliği sevmediğin için anlaşmazsın hep itici gelir haklısın itici bulman da her 3 lafı konudan ikisimde cinselliğe getiriyorsa
Ben libidosu yüksek biriyim. Ama dünyada yaşıyorum ve bir yaşamım var, her cinsel şey duyduğumda elim küloduma gidemez:)) Herşeyin yeri ve zamanı olur, karşıdakinin de istekli olmasındansa herşeyi yeri ve zamanına göre yapmasını tercih ederim. şu an ilişkim yok genel sordum.
Benim için yatırım yapıp ciddi para harçlıyorsa istediği kadar cinsellik konuşa bilir, sonuçta bedelini ödemiş
Paraya karşılık yapılıyorsa bu tür şeyler başka bir piyasaya geçiş yaptınız demektir. Kusura bakmayın.
Sürekli sürekli tabi sıkar. O ne öyle beyni bacak arasına endeksli canlı tipi. Iyyy nefretlik.
Öyle gerçekten 😄 sen reddedince de beni istemiyor musun diyorlar 🥲 sürekli istemiyorum evet, başka derdim yokmuş gibi elim bir yerlerde gezmiyorum🤦
Öyleleriyle muhatap bile olma direkt yol ver gitsin.
Kendileri kaçıyor zaten istemeyince 😄🏃🏃
Aynen oyle.. sanki sek s oyuncagiyim. Seviyorum adi altinda kullanilmak gibi bisey cunku sevgi ask yok erkeklerin cogunun tek derdi gunu gecistirmek. Evlilik zamani gelincede benim evlenilecek es kriterim farkli deyi ortada birakicak. Cevremde cok var ornegi.. o yuzden kendinizi kullamdirtmayin.
Cinsellik kullanma ya da kullandırma durumu değildir. Bir ihtiyaçtır isteyen yapar isteyen yapmaz. Ama abazanlık başka bir boyut, sadece cinselliğe dayalı bir ilişki sağlıklı olmaz.
Benimde demek istedigim bu zaten.
Aynen ihtiyaç bu doğal durum yaşayan yaşar yaşamayan yaşamaz ikisine de saygı duyarım.
Bende duyarim. O baska ama semedigi halde seviyrum diyenden olmz demk istyrum
Adam azmış işte azıcık ayak uydurun. Bende İstanbul'da akrabaların evindeyim 2 hafta olacak düz duvara tırmanıcam az kaldı mesela aklım hep oraya gidiyor
Arada neyse de ben sıkılıyorum. Zevk alıyormuş gibi yapmak çok itici
Sen istekli değil misin?
bana itici gelmiyor güzel konuşsun tanıyalım o istekli yanını
Sürekli... Hiç canının sıkkın olduğu ve libidonu düşünmediğin bir an yok mu🥲
İşte öyle anlarda da konuşmaya çalışan biri olunca midem bulanıyor ve üstüne kusmak istiyorum 🙄🙄
Profil resmin eski sevgilime benziyor. Her gördüğümde minik bir kalp krizi geçiriyorum 🥲
Yine ben demişimdir 🥲
😬😬❤️
+1 diyorum ama arada konuşmak renklendiriyor
Arada evet, sürekli hayır🙄 itici
Yani doğru ama karşımdakinin o an libidosu yükseldiyse erkek olarak ben yüksek değilsem bile ayak uydururum bunu sürekli yaparsa rahatsız eder bir yerden sonra bunun en iyi çözümü seks çünkü hiçbir şey kesmediği için ne kadar konuşursan konuş seks yapmadığın sürece inmez libidosu
Yoo ihtiyaç bu insanlar konuşur ya da yaşar
Sürekli? Neden çiftleşmekten başka bişey paylaşamıyor muyuz?
Demek bu ara libidosuu azgınlığı yüksek insanız insani duygu buda
Bunu biliyorum ama sürekli bunu konuşmak karşıdakini iter.
Tabiiki ama bu ara öyleyse anlamak lazım ya da ona dersin anlamaya çalışır anlaşılma olmuyorsa ayrılmak en doğrusu
Abaza tabiki çoğu kızdan da red yiyen bir tiptir o kesin. Bide bunların aşık taklidi yapanları evlere şenlik cinsten😂
Yapamadığı şey diline vurur insanların. Yeteri kadar yapıp da hala tek konuştuğu oysa daha da kötü. Akıl sağlığını bu konuyla takas etmiştir
Evet ve bu konuyu konuşmaktan hoşlanmam yaşadığım kişiyle bu durumu konuşmayı daha uygun olduğunu düşünüyorum herkesle konuşulacak bisey değil bu konu
Sürekli cinsellik konuşan adamla işim olmaz, cidden iticiler
Bende böyleyim kötü mü hormonal olarak istekli olmak
E zaten öyle ki açıyor olabilir bendçce sorun yok konuşuruz
Sürekli olması imkansız demekki istediğini alamıyor alsa normal de konuşabilir
Ben engellerdim direk
sana göre hısetmene baglı
İtici istesem zaten onun söylemesine gerek olmaz
Evet itici.. soğurum keserim konusmayi
ayrılırdım
Sıkar her an
reziiiiiil
bence gerçek anlamda sevmiyor