Unide arkadaş ortamında 5 erkek 4 kız oturuyorduk dersi beklerken. Bir kart oyunu vardı biraz riskli cinsel içerikli sorular da içeren. Ben gruptaki tek kapalı kızım ve diğer uçarı kaçarı arkadaşım bu oyunu masaya getirdi. Dedim ben yorum yapmıycam bana uymaz konuşmak böyle ulu orta siz istediğinizi konuşun başka konu mu yok dedim yani neyse telefonda oyalandım bunlar açıp açıp tartışıyo soruları. Bi soru çıktı ki çevrende içten içe yükseldiğin duygular beslediğin biri var mı? Buna cevap veren erkeklerden biri evet var hatta aramızda ama bizimle değil dedi. Biz bi şok olduk. O an kafede biz bizeydik sadece ve onlardan ayrı takılan beni kastetti diye algıladık. Ben telefonla oyalanırken bunu duyup baktım böyle şaşırarak ve kızlarla anlamamazlığa yattık NE! falan diye. Sonra ben tepki verince bi güldü hemen soruyu başkasına çevirdi. Bunu kızlarla konuştuk seni kastetti dediler. Hiç beklemezdim şok oldum bu cesaret nereden geliyo. Baya da kapalı bol giyinirim erkeklerle takılmam bile kız arkadaşlarım yüzünden oturuyoruz arada.. bu gözle düşünmesi garip değil mi
Güncellemeler
6 ay
Diğer kız arkadaşlarım yüzünden tanıdık görünce topluca oturuldu yani samimiyet bile çok yok.. yanlış zamanda yanlış yerde olmaktan demek ders olsun bana da
bir sıkmabaşın tahrik ettiği erkeğe karşı gıdıklanışı olmuş. laçka ilişkiler hey gidi islamcı gençlik başörütüsüde aksesuaroldu bu Allahsız hırsız muhafazakardemokrat zibidiler yüzünden. alayınızın aq ben. eskiden örtü giyen kızlar başınıkaldırmazdı yukarı erkek olan ortamagirmezdiler şimdi kucaktan inmiyor kah peler arabadayiyişen sokakata emişen gizlide canım arkadaşım ananızın aq cidden.
Ya inan fark etmiyor, kadın erkek yan yana geldimi içten içe bir taraf her zaman birşeyler hisseder, sen bana ters diyorsan o ortamlara girmicen he sıkıntı yok diyorsan da sana kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O ortam hiç senlik değil gadası
Çocuk seni zarflamiş
bir sıkmabaşın tahrik ettiği erkeğe karşı gıdıklanışı olmuş. laçka ilişkiler hey gidi islamcı gençlik başörütüsüde aksesuaroldu bu Allahsız hırsız muhafazakardemokrat zibidiler yüzünden. alayınızın aq ben. eskiden örtü giyen kızlar başınıkaldırmazdı yukarı erkek olan ortamagirmezdiler şimdi kucaktan inmiyor kah peler arabadayiyişen sokakata emişen gizlide canım arkadaşım ananızın aq cidden.
Oyun dediğin gibi zaten riskli. O ortamda olduğun için bi şekilde itiraf etmiş seni istediğini
Çok saçma bir ortam çok saçma bir oyun çok saçma bir arkadaş ortamı
Tanıdık görünce topluca oturuldu öyle bi samimiyetimiz bile yok çok
Ya inan fark etmiyor, kadın erkek yan yana geldimi içten içe bir taraf her zaman birşeyler hisseder, sen bana ters diyorsan o ortamlara girmicen he sıkıntı yok diyorsan da sana kalmış
garip kullandırma kendini benim gibi ciddi evlilik düşünen birini bul bence
Seni gözüne kestirmiş kapalı olman ilgi çekici olmayacağın anlamına gelmiyor hatta gizemli kızlar daha çekici gelmiştir
Gayet nrmal sen kçarşsf bile giysen düşğnebilir durum senlik değil
Kapalı olmak senin kadın olmana engel değil ki kapalı olunca erkekler etkilenmiyor mu
Kapali kiz fantezi var bazilarinda. Erkekleri tanimak istiyorsan aklına gelen herşeyi arkadaşça bana sorabilirsin
Pislik işte yobaz cinselligin afrikası kendisi
O kişinin ar damarı çatlamış
Bunun neyi garip swni beğenmesi normal deilmi
Niye garip olsun ki
5 erkek 4 kiz ne aq halisaha yapin
Bence onlardan uzak takıl
Vay be. Her gece bunu düşünürsün sen artık.
Kapali fantazisi olabilir bende de var bazen
Senin cinsellliklw aran yok mu
Birde senin düşündüğün var mı hayal ettiğin yani
Düşündüğün kadar rahatsız olmamış olabilir misin?
Uzak dur ondan bu kadar basit
Maalesef oyleler
Değil bence
Saçma olmuş
Ohooooo