Cinsel duygu beslemesi sizce yersiz değil mi?

Unide arkadaş ortamında 5 erkek 4 kız oturuyorduk dersi beklerken. Bir kart oyunu vardı biraz riskli cinsel içerikli sorular da içeren. Ben gruptaki tek kapalı kızım ve diğer uçarı kaçarı arkadaşım bu oyunu masaya getirdi. Dedim ben yorum yapmıycam bana uymaz konuşmak böyle ulu orta siz istediğinizi konuşun başka konu mu yok dedim yani neyse telefonda oyalandım bunlar açıp açıp tartışıyo soruları. Bi soru çıktı ki çevrende içten içe yükseldiğin duygular beslediğin biri var mı? Buna cevap veren erkeklerden biri evet var hatta aramızda ama bizimle değil dedi. Biz bi şok olduk. O an kafede biz bizeydik sadece ve onlardan ayrı takılan beni kastetti diye algıladık. Ben telefonla oyalanırken bunu duyup baktım böyle şaşırarak ve kızlarla anlamamazlığa yattık NE! falan diye. Sonra ben tepki verince bi güldü hemen soruyu başkasına çevirdi. Bunu kızlarla konuştuk seni kastetti dediler. Hiç beklemezdim şok oldum bu cesaret nereden geliyo. Baya da kapalı bol giyinirim erkeklerle takılmam bile kız arkadaşlarım yüzünden oturuyoruz arada.. bu gözle düşünmesi garip değil mi
Güncellemeler
6 ay
Diğer kız arkadaşlarım yüzünden tanıdık görünce topluca oturuldu yani samimiyet bile çok yok.. yanlış zamanda yanlış yerde olmaktan demek ders olsun bana da
Cinsel duygu beslemesi sizce yersiz değil mi?