Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide erkek tarafı mı yoksa kadın tarafı mı daha şanslıdır? Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Cinsel ilişkide erkek tarafı mı yoksa kadın tarafı mı daha şanslıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şanstan söz etmek gerekirse istediği kadına/erkeğe kavuşan taraf şanslıdır. Herkes seks yapabilir belki ama istediğiyle yapan çok azdır 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kadın daha şanslıdır. Hem cinsellik yaşayacak seçenek bulmada hem de zevk almada. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. seven şanslıdır 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl örnek sensen, erkek.. güç, kudret, tecrübe ve 18+cm ise sen.. duygu yok yorumda. direkt mevzu 0 0 Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl İki partnerde birbirini anlıyorsa, ikisi de şanslıdır. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kadınlar daha şanslı partner bulma sorunu yok erkekler bu yüzden yokluk çekiyo paso 😂😂 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl Bana göre kadın çünkü herşeyi yaşatan benim 0 0 Yorumla
Anti_Depresan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl bunu cinsiyete indirgemek ne kadar doğru? 0 0 Yorumla
вʟᴀcĸᴊᴀcĸ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Erkek bulmuşsa şey mutludur bence dhdh 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. partnere bagli. iyi muameleye bagli 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın tabiki 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. kadın bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Şanstan söz etmek gerekirse istediği kadına/erkeğe kavuşan taraf şanslıdır. Herkes seks yapabilir belki ama istediğiyle yapan çok azdır
Kadın daha şanslıdır. Hem cinsellik yaşayacak seçenek bulmada hem de zevk almada.
seven şanslıdır
örnek sensen, erkek.. güç, kudret, tecrübe ve 18+cm ise sen.. duygu yok yorumda. direkt mevzu
İki partnerde birbirini anlıyorsa, ikisi de şanslıdır.
kadınlar daha şanslı partner bulma sorunu yok erkekler bu yüzden yokluk çekiyo paso 😂😂
Kadın tarafı daha şanslı
Muhtemelen kadın
Bana göre kadın çünkü herşeyi yaşatan benim
bunu cinsiyete indirgemek ne kadar doğru?
Papatya fali belirler
Erkek bulmuşsa şey mutludur bence dhdh
partnere bagli. iyi muameleye bagli
İkisinin de şansı yüksek
iki tarafta
Kadın tabiki
İki tarafta şanslıdır bence
Kadınlara acıyorum.
kadın bence
Kadın
Kadın