Cinsel ilişki yaşadıktan sonra bu muydu yani dediniz mi? Bazen evlilikte sıradanlaşıp pişmanlığa getiren bir durum oluyor. Sizce abartıldığı gibi değil mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Söylemeye çekindiğimiz şey şu aslında, masturbasyondan bir tık iyi oluyor çoğu zaman. Mastürbasyon DeFacto ise Seks LCW 😂
Çokta bir fark yokmuş desene
Hatta mastürbasyon yaparken vajina hayal ediyorsun ve o daha heyecan verici olabiliyor. Seksi öne çıkaran durum ise bir kadına sahip olma hissiyatı. Küçük nüans farkları var.
Yani hayali gerçeğinden güzel
Sadece öyle düşünürsek. Tabi ki hayali daha güzel. En güzel kadın, en güzel pozisyonlar hayal ediliyor.
Bazen çok fazla libido yükseldiği oluyor mastürbasyon vs yapıyosun yapana kadar çok kötü yapınca keşke yapmasaydım oluyor yaşadın mı bilmiyorum ama aynı o durum
Neden mastürbasyon yapmak seni pişman ediyor ki
Benim için demedim genel olan bir durum o anda her şey bitmiş oluyor yani boşaldığın anda bütün her şey bitiyor boşalana kadar acı çekiyosun sonrası bitik devamı yok yani cinsellik te öyle oluyor bazen
Rahatlamıyor musun yani
Cancazım senin dediğin olaya açıklık getiriyorum benlik bişey yok 😂sen diyosun ya bumuydu yani diye bazen olabiliyor mastta da bazen bu durum olabiliyor dedim
Yok ya abartılmıyor, benim gibi libidosu yüksek olanlar için hiç bir zaman yetmeyecek ama senin gibi libidosu düşükler için olmasa da olur.
Evlilikte hayal kırıklığı oluyorsa asla seks ve gerçek hayatta mutlu olamazsın. Bir çok şeyi evlenmeden önce fark etmen gerekirdi.
Evlilikte değil ama evlenmeden önce dediğin doğru olabilir. Evlilikte pişmanlık olmaz seks yaptıktan sonra
Eşimle çok sıradan. Ama başkalarında abartıldığı kadar güzel. Çünkü eşinle özgür olamıuosun aslında. Bir de eşin zevk vermeyi bilmiyosa eğlence olarak görmüyosa zulüm
Aslında eşinle daha özgür değil mi
Olması gereken o ama eşimden aynı tepkiyi almayınca istediğim kadsr açılamıyorum. Keyifli olmuyor
Yani sınır koyuyor sana
Evet çok sınırlar hem de
Neden peki
Aç değil çünkü. Seks eğşlence değil onun için. Erkeğin ihtiyacını gidreyim diye yaptığı bişey
Belkide yeterince tatmin olmuyordur
Yaşadığı her ilişkinin yüzde 90 ı onun tatminşyle biter. Kadını çok öncelerim. O tatmin olmadan benim gelmem manasız
Anladım onu aldattın mı hiç
Bu durumu onunla paylasan belki düzelir
Aldattım ve seksin tadını aldım. 10 yıldır paylaşmaz mıyım
Biliyor mu peki
Biliyor ama şu an aldatmıyorum. Aldatmayacağım diyemem ama
Bildiği halde hiçbir şey olmamış gibi devam mı
Olur öu. Çok sıkıntılı süreçti. Boşanıp boşanmama kousunda 3 ay kararsız kaldı. Benim boşamamı istedi. Ben de hayır dedim. O da boşamadı beni
Sen boşasan ne değişecekti
Kendi cesaret edemedi. Seviyorum seni sen boşa beni dedi
Sen de seviyorsun diye yapamadın
Ben eşimi seviyorum. Cinselliği kötü sadexe. Ayda 1-2 ilişki onun da tadı yok
Şu an sertim. Bacak aram buram buram seks kokuyor ama ne çare
sende durumlar nasıl
Yani cinsellik olmadanda Evlilik yürüyor
Bende sıradan her zamanki gibi yalnızım
Yalnızım derken evliyken mi yalnızsın yoksa bekar mısın
Yalnız ve bekar
Soruya dönecek olursak gerçekten ilişkinin gerçeğine hevesin azaldı mı
Hayır ya ondan sormadım aksine daha çok merak ediyorum belki tatmin olurum diye
Mastyetmemeye mi başladı. Yaş kaç
Evet uzun zamandır yetmiyor belkide hiç yetmedi bilmiyorum her seferinde yaptıktan sonra hiç yapmamış gibi olıyorum çok kısa da sürüyor 25 yaş
Şimdi öncelikle şunu söylim tavsiyelerim olacak. Burdan mı devam edeyim
Farketmez
O zaman bekliyorum seni. Bir dizi tavsiyelerim olacak. Mastın yetebilmesi ve ilişkinin hazzı hakkında
yani bunu sana söyleten kocan ya da sevgilindir o da kadınlığını tam olarak hissedemediğinden dolayıdır
İki tarafta tecrübesiz se ve ilişki yeni ise olur uzun zaman gerekli veya tecrübe aslında buda. Bir sanat öyle düşün
İlkin de demiştim bu mu yani mastürbasyon daha zevkli demiştim😂
Anlık bir olay belli ki ilişkiden çıkalı 1 saat olmuş senin
Yeteri kadar abartılmıyor bence ama kimle yaptığına göre değişiyor ten uyumu olmalı
yani evlenirken ona göre sevdigin birisini bulman lazım
Abartıldığı gibi hiç değil olamaz da zaten. Yemek gibi doğal bir şey
Nasıl bi durum tam olarak
Cinselliğe odaklanmayın
insanlar hazırlıksız..
Nasıl yani
ruhen bedenen zihnen... yat sok çıkar sanıyor herkes bunu..
Olmadı hiç
Bazen evet
Evli misin