Örneğin karşınızdaki kişinin kokması, duş almaması, kılının olması vs vs gibi.
Benim şöyle olmuştu, adam aşırı egoluydu. Kendisiyle değil de egosuyla sevişmiştim. Benimki kadar büyüğünü hiçbir yerde bulamazsın, seni daha önce böyle yapan oldu mu, erkekler genelde erken boşalır partnerini tatmin edemez benim kıymetimi bil vs vs. Rezaletti tek anlamda. Sizin var mı kötü anılarınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle talihsiz olaylar oldu. Eğer hijyen konusunda bir problem olursa yapmadan bırakırım. Hiç uğraşamam
Seninkini gerçekten çok kötü. Yapmasaydın daha iyiymiş00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl18 yaşındayım 2. Seksimi yapıyordum ben club Djiyim yaptığım kişide 28-29 yaşında güzel bi kadındı fiziği vs her şeyi mükemmeldi ama a*ı demir gibiydi resmen tadı demir gibiydi o an baya soğumuştum ama olaydan sonra 2 kişiyle daha yaptım hiçbirinde öyle bi olay olmadı acaba kadın enfeksiyon mu kapmıştı bilmiyorum da iğençti yani
011 Yorumla- +1 yıl
Baya tadı iğrenç demir gibiydi
- +1 yıl
Sanırım enfeksiyonluydu veya terlemiş havasızlıktan da olabilir yaz ayıydı çünkü Ağustos
- +1 yıl
Ya şimdi onun yaşına yakın biriyle daha yapmıştım 25 yaşında bir diğer yaptığımda 19 yaşındaydı ikisininkininde tadı çok güzeldi hatta bir şey suyu içiyorlarmış orayı da etkiliyormuş ananas suyuydu galiba onların tadı çok güzeldi gerçekten ama acaba o kızın ki neden öyleydi bilmiyorum
- +1 yıl
Seninde mi tatsız
- +1 yıl
Ne eee 😂
- +1 yıl
Benimde öyle diyorsun
+1 yılCinsellik konusunda atıp tutan erkekler genelde fiyasko çıkıyor bunu partnerlerimden çok duydum. Kötü deneyimlerim tabi ki oldu ama detay veremem. Özelden yaz istersen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvett. Ayy hic hatirlatma midem bulaniyor. Gören de Fistik gibi kiz sana bi soyun aman Allahm igrenc koku ve kıl. O esnada hemen telefonu aldim isten arıyorlar gitmem lazim dedim. Onuda yolladim kaçtım :) sonra da yazdim Çok kötüsün gelme daha dedim. Ay ne pislikti midem kalkti yine
00 Yorumla Benim kötü anım olamdi duygusal birlikteliğim olamya kismeylede yapamdim hosladigim insalrdanda zaten öğrenme ne olursa olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılAllah’ın ayısı insan bir duş alır dedirttiler insana
00 Yorumla
+1 yılYa Allah kuran ası hakkı için soruyorum size bu patavatsızları dağ ayılarını nerden buluyonuz dödmdx
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarda herkes biseyden igrenmis ben niye hicbiseyden igrenmiyorum 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak eminim bu kadar konustuysa yatakda lesti. mantiken iyi olan insan kendini ovmez bunu hissettirir. adamin sknden cok cenesi calismis. ne avel insanlar var. 😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende bi ara koku olayi oldu anlik bi tiksinme geldi. icindeyken indim 😒😒😒
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu. Mıy mıy herşeye itiraz ettiği için bütün hevesim, şevkim kaçmıştı. Ama sanalda maşallah öyle yalarım, böyle domalırım, şöyle zıplarım diyordu. Gerçekte fıs çıktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar ama anlatıp tekrar midemi bulandirmak istemiyorum kötü koku diyim penisim inmişti zaten istek kalmadı 😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam göğüslerini yalayacaktım üç beş kıl vardı iki ay seks yapamamıştım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Olmadı ama olmasını da tabiki istemezdim.. biribirini tanıyan kişiler ise supriz olmaz diye düşünüyorum ama.. sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok normalmis gibi oral yaptirmak istedi o kadar cok killiydiki midem kalkmksti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir sığır benim performansi ben değil kadnm belirler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ego değil ergen bildiğin, ağzı kokan birine denk geldim bir daha istemedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılPeki gerçekten söylediklerini yaptı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yani bana hitap etmiyordu sevişme şekli
- +1 yıl
En kötüsü de bu ki zaten sen beyin olarak hazır değilsen böyle itici geldiysen Daha doğrusu sonunun istediğin gibi olmasın mümkün değildi Umarım Ondan sonraki ilişkilerim bunu telafi etmiş ve gerçekten güzel şeyler yaşıyorsundur
+1 yılHedef şaşırdı başka yere girdi kavga ettik
00 Yorumla💸💸 parayla mı veriyorsun bedava mı
...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnıların hangi anlamda kötüydü anlamadık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaldiramamisti 😂 cok bozuldu
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır nerden buldun ki öyle bir hanzoyu
02 Yorumla
Soran+1 yılMesleki egosu vardı doktordu
Cevap sahibi+1 yılİlkmiydi öyle ise daha kötü
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana o anılarını unutturmak isterdim 🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşireydi hastaneden çağırdılar yarım kaldı iş
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşi yaparken çağırdılar içine bırakamadan gitti
+1 yılbazen oluyorr
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 1 2 kez oldu
00 Yorumla
+1 yılEvet olmustu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOldu ya
33 Yorumla- +1 yıl
Neydi
Cevap sahibi+1 yılboş ver
- +1 yıl
Özelden de yazabilirsin merak ettim, bende sana anlatırım direkt testesteron sıfırlatan anımı
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesleğin neydi bide mal mıydı
03 Yorumla
Soran+1 yılAdam doktordu
Cevap sahibi+1 yılDoktor diye mal değil mi yani ilk 44 bin yks çok abartılı bisey mi
Cevap sahibi+1 yılSosyal hayatta mal belli ve yatakta da öyle. D
Gizli Üye(18-24)+1 yılTecrübem yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yasamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılEvet yaşadım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım