+1 yılÇiftçiye ananıda al git diyen, maden işçilerinin yakınlarını tekmeleyen, halkın paralarıyla alınan çadırları halka parayla satan, birkereden bir şey olmaz deyip çocuğun rızası vardır, gece o saate orada ne işi vardı mini etek giymeseydi diyen aile bakanı ve siyasi iktidar varken bu ülkede hiçbir şey değişmez eğitimde önemli fakat ahlaklı olmak başka bir şey.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence hayır. En fazla bazı konularda bilgilenmeye yol açar. En basitinden cinsel hastalıklarının önemi ve öncesindeki yapılması gerekenler gibi. Ya da işte hamilelik & kızlık zarı konuları. O durum tümüyle insanın iç yapısıyla ilgili. Çünkü herhangi bir şekilde bile eğitimli insanın cinsel istismar savunucusu olmayacağı anlamına bile gelmiyor. O sebeple eğitimden ziyade düşünce yapısında bitiyor iş ve aileden öğrenilenle, uygulamaya koyuşta
20 Yorumla
+1 yılBirbirini ardına domino etkisi yaratan çözümlerimiz olmazsa zor.
Bireyi, aileyi, ebeveynleri ve toplumu sadece cinsellik değil; her konuda gerekli hassasiyetle eğitmediğimiz sürece bu ilkede hiçbir şey düzelmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılEğitimli toplum istemeyen bir güruh var tepede..
- +1 yıl
Haklısın.
- +1 yıl
Teşekkür ederim, günaydın.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPedofili istismar bunlar cok ciddi onlemler gerektiren rezaletler ama ülkede bu kadar cocuk gelin varken bu kadar 3 - 4 esli adam aga pasa hoca varken ve cezalar cok hafifken maalesef cok zor
22 Yorumla
Soran+1 yılKolay olan bişey var mı ülkede?
- +1 yıl
Yok maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılSözde "müslümanları" Allah durduramamış eğitim mi durduracak🙄
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah ın işine karışılmaz! TORTİ
+1 yılOlmaz, insanlar sapkınlıklarının ve sapkın fantazilerinin esiri halinden çıkamadıkça hiç bi nane olmaz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBelki ama zor , asıl darbeyi küçüklükten alanlar zor iyileşir. Sonradan terbiye meselesi çok zor
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı.
+1 yılBence olmaz. Yani olay cinsel eğitim değil genel eğitim ve bu olaylara karşı bakışın toptan değişmesi lazım.
10 Yorumla O yok işte aslında eğitim olsa açlık saçma evlilikler ve evlilik dışı çocuk doğmaz bence baskı yasak olduğu sürece hiçbişey ilerlemez
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Sadece insanları yani çocukları düzgün yetiştirmek gerek. her şey ailede başliyor. Ahlakı olursa zaten yapmaz
10 Yorumla
+1 yılÇocuklara cinsel ve mahrem eğitimi verilmesi elbette işe yarıyor
20 Yorumla
+1 yıltabii ki bence olması gereken bir şey özellikle ülkemizde
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır, kültür, kişinin kendini yetistirmesi, karakter, kişilik oluşumu ile alakalidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet olur cehalet cinsel suçların bir numaralı suçlusu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcinsel istismar suçunu ne önler sana söylimmi? hadım etmek. bu kadar basit
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik eğitimi başlığı çok farklı bir şey cinselliği tanımak tanıtmak gibi düşün?
10 Yorumla
+1 yılCinsel eğitim azaltmaz. Cinselliğin rahat yaşanabilmesi azaltır
00 YorumlaEğitimi işin ehli verirse olur. Bilmeyen birinde tehlikeli bir silaha dönüşür.
00 Yorumla
+1 yılSanmam anneden babadan eksikler
10 YorumlaHayır, sadece profesyonel tecavüzcü yetiştirmiş olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılcinsel suçları daha bilinçli yapılır hale getirir.
10 Yorumla
+1 yılHayır ahlak eğitimi de var engel oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Mu?
Öylesinin cinsel organına kilit vurcan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. etkili olur evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Faydası olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. evet olur bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl bir eğitim bu?
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar