Biraz zor. Seksting ile de olsa bir bağ kurulur, kolayca söküp atmaz. İki kişiyi bir araya getiren sadece buysa o zaman ikisi de gönül bağı yoksa yollarına gider.
023 Yorumla
Soran+1 yılYani duygusal ilişkileri olmuş. Sevgiliyken de çok destek olmuşlar birbirlerine. Tabi sexting de yapılmış a ma kiz sadece göğsünü atarken erkek çırı. lçıplak yollamış kendini
Soran+1 yılAyrildiktan sonra o kıza arkadaş olarak bakamaz mi
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılYani şöyle aradan 9 ay geçti ayrılalı... su an sevgilisi var
Tamam birlikte iken se. xting yaptık hatta ayrildiktan 4 ay sonra karşılaştık ve cinselbyazdi. Bende en son ben libidonun yön verdiği kaçamak ilişkiler istemiyorum huzurlu güven içinde yaşayacağım gerçek bir ilişki istiyorum dedim seni benim kadar saf ve temiz seven oldu mü dedi.
En son şey dedim eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim. Gecesine engelledi instagramdan. Bir buçuk ay sonra gece 2 de bir mesaj atmış sonra silmiş, ikinci mesajda adimi yazmış sabah efendim dedim cevap vermedi. O günden sonra da bir daha bana yazmadi engeli de açmadı
Soran+1 yılNasik yani anlayamadim
Soran+1 yılYani sence hiç mi sevmedi.
Bazen şey diyorum hiç sevmeseydi eğer azda olsa izim kalır mıydı
Soran+1 yılBiliyor musunuz onu hala seviyorum 10 sy oldu syrilsli sevgilisi vsr 9 aydır profilinde kixls resmi var. Canim açıyor sinirleniyorum ama içten içe hala umut etmek istiyorum
Soran+1 yılAtamıyorum çok özledim cinsel yazfigi zsmblar bile belki beni özlemiştir geri döner umudum vardı. Fallar nile baktırdım. İmkansız ama kabullenemiyorum hep güzel şeyler aklımda.
Oysa deprem dolayısıyla çok sık bulussmsdik anı biriktiremedik
Soran+1 yılO 8 gün boyunca evime geldi
Soran+1 yılO zamanlardaki destehini hatırladıkça o kadar güzel bi tebessüm geliyor ki.
Bana ulaşamadı diye yaşadığı o heyecan korku...
Şu an bi başkasıyla profil yapacak kadar mutlu oluşu beni uok sayması çöm uzucu
Soran+1 yılBen bi kahve içelim mi dedim ertesi akşam bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende helal et kendine iyi bak numaranı da silicem dedi. Görüldü attım. Bor hafta sonra kendi yazdi. Buluşalım dedi ama libidosu yüksekti biseyler yaşamak istiyordu bence. Bende tamam buluşuruz dedim.
Soran+1 yıl2 gün sonrada eğer benimle seviyeli olarak her soruma net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o da o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim 6 ekim gecesi oldu bu. Ve gecesine instagfamda beni engelledi. Zaten 13 gün önce instada silmisti.. 18 kasimda kendi yazmış gece 2 de. Yazdığı ilk mesajı silmiş o yüzden okuyamadım ikinci mesajda adımı yazmisti sabah efendim dedim cevap vermedi görüldü bile atmadi
Soran+1 yılÖzür dilerim.
Soran+1 yılSerbanu
Soran+1 yılAttim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılHayır bence kalınmaz iyice soğuyana kadar gidilip gelinir ya da yenisini bulunana kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılYenisi varken de yazıyorsa
- +1 yıl
Yani etik kurallardan bahsetmezsek
Unutmuyor hayatında hep bir yerinde kalırsın gider gelir sürekli
Ama cidden senden etkileniyorsa
+1 yılEski sevgilin ben miyim ya eskiden yaşadığım bir ilişkinin aynısını yaşamışız
012 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Soran+1 yılPeki sonunuz ne oldu
- +1 yıl
Soran+1 yılSevgilin varken aklına geldi mi hoc yazdın mı o dönemde.
- +1 yıl
Sevgilim varken yazdım hatta aradım da yakınlaşalım istedim sevgilim dediğim kız da takıldığım bir kızdı bakma sen sevgili dediğime ancak kendisi kabul etmedi bana arkadaş kalalım dedi o kadar cinsel münasebet geçince ben arkadaş kalamam dedim sonra görüşmedik
- +1 yıl
Soran+1 yılHadi ya.
Bnde bana yazdığından bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden doğrudan yadabdolayli olarak birinin yaşamasını istemiyorum hayatında biri var mı ya da ara verdiğin bi ilişki sevdiğin bi insan var mi dürüst ol demidtim
Soran+1 yılPeki engelledin mo
Soran+1 yılSevgilini sevmiyor muydun takilmalik dedin
Soran+1 yılEnterasan dsnirim herkesin eski sevgili hikayesi ayni
- +1 yıl
- +1 yıl
Merhaba, hayır, eski sevgililer arkadaş olamaz bana göre
015 Yorumla
Soran+1 yılAevisme öpüşme yoksa
Soran+1 yılOmuz boyun yüz öpme dışında yok
Soran+1 yılBoyun daha doğrusu
Soran+1 yılHahh iyi o zaman arkasas kalınır
Soran+1 yılSebep sonicts ilişkisi var
Soran+1 yılBirdan konuşsak daha iyi
Soran+1 yılUygunsanız
Soran+1 yılYani zaten çok detay da yok
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBu konu erkekten erkeğe değişir. Arkadaş Kalabilir, kalmayabilirde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörebilir bence ama sadece seksting mi yapmışlar yüz yüze hiçbir şey olmamış mı?
19 Yorumla
Soran+1 yılBoynunu bi kex öpmüş. Yanağını uzun ve islakca öpmüş. Göbeğine basenine bacagina dokunmis pantolon ustunden
Cevap sahibi+1 yılYok olmaz o zaman temas ettiğin birini unutamazsın
Cevap sahibi+1 yılVe + olarak bence bundan fazlası olmuştur sana bu kadarını anlatmıştır
Soran+1 yılGercektemde doğru söylüyorsa peki.
Soran+1 yılVe nude göğsünü gormusse. Sonuçta öpüşmemislet sadece boynunu bikez öpmüş ve yanagini
Cevap sahibi+1 yılEbesinin ki daha ne kalmış kızım
Soran+1 yılİlişki birleşme öpüşme. Bu kızı unutma ihtimali var mi. Gerçi instafa engelledi ama
Cevap sahibi+1 yılİkiniz grup yaşın hanginize daha çok odaklanırsa onunla devam etsin
Cevap sahibi+1 yılÜçünüz yapın*
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilim ile hiç bir şey yaşmadıyısam unuturum.
03 Yorumla
Soran+1 yılSexting peki
Cevap sahibi+1 yılSexting de yok ki
Cevap sahibi+1 yılBaşka biri ile sexting yaşmak isterim
+1 yılSacma saçma konuşmayın ne arkadaşı ya
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. görür iş bitmiş umut kesilmiş
00 Yorumla
+1 yıl- Görmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşanmışlıkları bağlı bu
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani. Sadece sexting yapilmissa
Cevap sahibi+1 yılKalamaz bence aklına gelir.
Soran+1 yılSevgili yapsada mi unutmaz
Cevap sahibi+1 yılTamamen asla unutulmaz
Soran+1 yılAma kız sadece nufe göğüs attıysa
Cevap sahibi+1 yılUnutulmaz gerçekten
Soran+1 yılErkekse corolciplak videolar attıysa hatta kamera actiysa
Cevap sahibi+1 yılHiç unutulmaz ya
Soran+1 yılBu kadar hassas misiniz bu konuda. Es. kortu da mı unutmazsınız oykeyse
Cevap sahibi+1 yılYaşanmış bir şey unutulmaz canım
Soran+1 yılSevgilisi varsa profiline koymuşsa hele
Cevap sahibi+1 yılGizliden çık bence öyle konuşalım böyle uzar gider haha
Soran+1 yılOlur çık yazayim
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeksting olarak görür
00 Yorumla
+1 yılEvet ama ilk fırsatta becermeyw çalışır
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki denedi ve kız reddettiyse bunu sonrasında arkadas olarak bakar mi
O zor
10 Yorumla
+1 yılHayır olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuluşuyorsun Arkadaşça sevişirsiniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Görmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullanir atar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar