+1 yılÇünkü kafada sen o şekilde kodlusun bunu terse çevirtmezsin eski sevgiliden arkadaş olmaz o her zaman en zayıf anını bekleyecektir zaaflarını bilir çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım. Ama o sevgili yaptı gerçi geçen gün ne ara aşık oldun da hemen profil yaptın dedim düşün artık ne kadar sağlıklı dedi
- +1 yıl
Yani hep o şekilde hayal ediyor normal bir insan olarak hayal edemez
Soran+1 yılObje gibi yani.
Geçen ayağımı kırdım normal konuşuyorduk öyle iste şöyle şöyle yap ben yakınında olsam yapardım dedi- +1 yıl
obje gibi olmasada sen onun için bir kere keşfedilmiş ve yolu bilinen bir yersin
Soran+1 yılAma yatmadık biz
Soran+1 yılDokunmadı bana
- +1 yıl
ama yatmaya giden yolu biliyor
Soran+1 yılBak burada ne demek istediğini anlmadim
- +1 yıl
dokunması önemli değil önemli olan istemesi hayal etmesi arzulaması bunun sende ki etkisini biliyor. ona bakarsan p... yıldızlarını da erkekler çok beğeniyor ama dokunmuyor hatta konuşmuyorlar bile ee onlarla hiç ciddi ilişki isteyen bir erkek gördün mü sen
- +1 yıl
boş ver anlamadıysan
Soran+1 yılVavv bu ağır oldu ya ciddi düşünmez p*rno yıldızıyla kendimi de bi an öyle hissettim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin ona duyguların var. Ama o seni cinsel obje olarak görüyor.
Eskileri klozete atıp sifonu çekmediğiniz sürece daha çok sorgularsiniz. 😂😂
Ex ile arkadaş olmaz. Olsa olsa FB olur bunu anlayın artık03 Yorumla
Soran+1 yılNedenmi yani bir erkek niye arkadaş olarak girmez tamam kanka olmaya gerek yok ama mesafe li olunabilir bence
Soran+1 yılValla ben dedim eskort değilim bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden başka birinin dolayli ya da dogrudan yaşamasinj istemiyorum dedim. Bide bakirelik olayini da bikiyor yani benden ona is cikmaz
Cevap sahibi+1 yılİşte eskileri klozete atın. Ne arkadaş olur ne dost. Olsa olsa FB olur. Onu da sen kabul etmiyorsan uzak dur. . bu şekilde unutamazsin. Gerek yok bittiyse bitti. Her bitiş yeni bir başlangıçtir. Onunla arkadaşça kalsan ne olur kalmadan ne olur.
Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. bir erkek bir kız arkadaşı için fantezi kurmuştur kötü (bence güzel) düşlerine alet etmişdir. sonra diyorsun ki arkadaş olalım bu kadar çok şey hayel edilmişken yapılamaz
07 Yorumla
Soran+1 yılBiz karsilikli konustuk sexting yaptil ama sadece nude gogus attim. Fakat o gecen gece yazdiginda karsilasmistik bir hafta once. Kalcalarib buyumhs cok guzel olmuş, şu an dokunsan hazırım büyük patlamaya, seni de en az 8 lik hale getiririm, unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum vücudunu her yerini dedi
Soran+1 yılAma benden sonra hemen sevgili yaptı hatta gecem yazınca sordum ne ara bu kadar aşık oldun da pp yaptın biz ayrıldıktan 4 5 gün sonra galiba. Üstelik onla sevgiliyle n de bana cinsel mesaj attj
Soran+1 yılNasıl yani bana 14 mayısta seni seviyorum ve değer veriyorum ama bir gelecek olacak ben ilerleyen zamanlarda bir sorun yaşayacağımız çıkmaza göreceğimiz bir durum olmaktansa emin adımlarla ilerlemek en mantıklısı dedi bende peki dedim ama 29 unda sana karşı notrum dedi. Ve geçen konuşmamızda Haziran başında sevgili yaptığını söyledi. Insan unutmadan sevgili yapar mı
Soran+1 yılBende bunh kastettim biz ayrilduj oyle ya da boyle istemiyorda sevgilu olarak o halde niye arkadas kalamayalım ki
Arakadaş kalınmıyor bende bı denedim de olmamıştı erkekler yapamıyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin peki
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eski sevgiliden arkadaşlık ne demek ya? hele birde bişeyler yaşandı ise, vedaları beceremiyorsunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa niz yaşamadık sadece konustuk
Soran+1 yılSadece boynumu elimi yanagimi uzun uzun öpmüştü bide sext. ing konusu var bunun dışında bisey yaşamadık onda da sadece nude göğüs atmıştım
Soran+1 yılBu bana açıkça yazıyor gecem gün dokunsan hazırım büyük patlamaya dedi kendin halledersin bu konuda itiydin dedim unutmamışsın dedi hafızam oldukça iyidir hiçbirşeyi unutmam dedim Benimde unutadigim hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum vücudunu her yerini dedi. Ama ona sordum bana yapıldığında canımı yakacak biseyi benim yüzümden başka birinin yaşamasinj istemiyorum Hayatında biri var mi ya da ara verdiğin fakat barışma ihtimalin olan sevdiğin biri var mı dedim katam duygularım karışık dedi
Ben eskort değilim dedim. Saçmalama ne ilgisi var dedi
Soran+1 yılLibido mu sadece
+1 yılNeden arkadaş kalsın? Bu kadar şeyi yaşayıp bacı kardeş mi olmayı mı bekliyorsunuz 😳
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık ki sadece konuştuk ama
- +1 yıl
Farkeder mi ki?
- +1 yıl
Diğer cevaplara falan baktım da arkadaş kalınacağı kalmamış artık, "arkadaş" lıktan ne anladığınızı bilmiyorum kimisi arkadaşıyla yatıp kalkmaya da okey ama bitmiş artık sizin için o ihtimal. Muhtaç ta değilsiniz ya basın engeli gitsin
+1 yılEski sevgili ile arkadaşlık ta çok sağlıklı değil zaten
00 Yorumla
+1 yılKalalım dedik sonu yatakta bitti 😂
Olmuyor abi eski sevgiliyle arkadaş02 Yorumla
Soran+1 yılBen bakireyim yatamayız boz sexting yaptık sadece
- +1 yıl
Hmm
Bende hiç kalamıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNicin
- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılkalamaz ya. olmaz yani... yaşanmışlıklar var...
014 Yorumla
Soran+1 yılYasanmamiski ama sadece boynumu elimi yanagimi uzun uzun öpmüştü bide seks. ting var onda da sadece nude göğüs atmıştım
- +1 yıl
e daha ne olsun :)
Soran+1 yılYa öyle tensel bisey olmadı.
Karşılaştık geçen 2 gün geçince yazdı kal can büyümüş çok güzel olmuş falan dedi- +1 yıl
bak arkadaş kalınıyor işte. kafa hep cinselliğe gidiyo. gider de zaten... o attıkların akıldan çıkmaz
Soran+1 yılYa ama çok zaman geçti üstünden unutmuştur bide benden sonra sevgilisi oldu
- +1 yıl
unutmazzzz
Soran+1 yılAma sevgili yaptı ayrılır ayrılmaz
- +1 yıl
olsun. belki senin için hala bazı düşünceleri vardır.
Soran+1 yılCinsel olarak mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılYazış şeklinden anladım zaten dokunsan hazırım büyük patlamaya dedi. kendin hallet bu konuda itiydin dedim unutmamışsın dedi hafızam oldukça iyidir hiçbirşeyi unutmam dedim
Benimde unutamadığım hayalini kurduğum şeyler var şu an seni düşünüyorum vücudunu her yerini dedi- +1 yıl
e yani al işte :)
Soran+1 yılSence bi obje miyim
- +1 yıl
obje derken. sen bu işten keyif almıyo musun?
Adil meselesi duygusallık sa o yüzden olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ama öyle olur tabiki başka bisey beklenmemeli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşanmışlıklar olduğu için
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşanmadı sadece kafede boynumu elimi yanagimi uzun uzun öpmüştü bide seks. ting var onda da sadece nude göğüs atmıştım
Benden ayrılır ayrılmaz sevgili yaptı. 3 ay çıktılar fotosunh wp profili yapmıştı sonra biz karşılaştık ondan ayrıldı sürekli bana yazıyor iste anlarsın ya o tarz mesajlarda var
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendıne asık etmeyı denedınmı?
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak keşke olsa
Cevap sahibi+1 yıltarıf etmeyı denerım sende ıster mısın?
Soran+1 yılOlur valla şu an sevgilisi var ama
Cevap sahibi+1 yılcıktım
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşlar kaç ki
014 Yorumla
Soran+1 yıl27 ben 26 o
Cevap sahibi+1 yılİyi mikyirdiys3n normal
Cevap sahibi+1 yılBende eski sevgilimi unutamam yani çok ateşliydi
Soran+1 yılBiz sadece sexting yaptık cinsel bi yakınlaşma olmadı
Cevap sahibi+1 yılSesli mi görüntülü mü
Cevap sahibi+1 yılAyrıca hâlâ devam ediyormusunuz
Soran+1 yılKamera açtık ben müsait olmadigim için sadece nude göğüs attım O işe kamera açtı çırılçıplak video attı canlı canlı okşadı kamerada penisini ve koltuk altını trad ederken benimde izlemeli istedi izledim bende. 4 5 saat sexting yapıyorduk zevkten inlerdi.. çok güzeldi. arabaya binerdi ıssız bir yere çekip başlardı okşamaya baraja boşaldı kaç kez. Aynalara fiskirtti. Pozisyon aldı yapar gibi
29 mayısta ayrıldık Haziran başında sevgili yaomis
Soran+1 yılBana yazdı tekrar 1 eylülde karşılaştık ayak üstü konuştuk süttenim kulothm rengine kadar incekemis kalcakarin kili almus butumus coj guzel olmus falan dedu sonra cinselljk konusmak istedi reddettjm sevgikin bar dedim artik yok dedu
Cevap sahibi+1 yılBaşkasıyla yapmadın mı sadece ona özelmi
Soran+1 yılOna ozel
Cevap sahibi+1 yılAnladım başkası neden olmadı ki
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla sende ateşli kızsın
Cevap sahibi+1 yılSextinge alıştıysan zor unutursun
Cevap sahibi+1 yılSen eline aldın mı hiç
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım