aşk sevgi gibi masum saf bi duygu değil bence evet libidomuz yüksekken herkesle yapabilicek gibi hissederiz ama 7/24 düşünmeden duramadığımız aşırı isteğimiz olan kişiye karşı hissettiğimiz şey aşk
aşkı meydana getiren hormonlarla cinselliği ortaya çıkaran hormonlar aynı zaten
çok sevdiğim birine karşı cinsel olarak çok yükselmemiştim mesela ama cinsel olarak aşırı yüksek olduğum biri var ve düşünmeden duramıyorum sadece cinsellik değil tabii ki ama daha baskın ve bu aşk bence
ne düşünüyorsunuz?
aşkı meydana getiren hormonlarla cinselliği ortaya çıkaran hormonlar aynı zaten
çok sevdiğim birine karşı cinsel olarak çok yükselmemiştim mesela ama cinsel olarak aşırı yüksek olduğum biri var ve düşünmeden duramıyorum sadece cinsellik değil tabii ki ama daha baskın ve bu aşk bence
ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Aşk cinsellik isteği değildir o farklı bir şey aşkın en guzel tanımı özlemdir.
senin dediğin şey çok sevmek
aşk daha anlık ve masum olmayan bi duygu
Oyle ise neden iki aşık insan evlendiginde aşk kaybolup sadece sevgi kaliyor aşk insana duyulan özlemdir ulasamamaktir bence cinsellik istekle olur kimi insan aşık olmadanda karsindakine cinsel isteği oluyor
tamam aynı şeyi diyoruz
aşk geçici anlık bi heyecan gibi bi süre sonra biter evlendikten sonra mesela yerini sevgi alır eğer saygı varsa her şey düzgünse
hala aşık olmadan da cinsel istek olur diyosun zaten olur ama aşırı yükseldiğin zaman olur ben 7/24 tek bi kişiyle yaşama isteğinden bahsediyorum cinselliği
bu aşk
Aslındanda haklısın aşkın bir sürü tanimi var ama benim dikkatimi sadece özlem çekiyor bu zamana kadar cektigim gibi 😔
işte anlatmaya çalıştığım şey sen o kişiyi çok sevmişsin aşık olmamışsın
Aşık oluyorsunki seviyorsun zaten seviyorum ama ozledigimden aşırı aşik gibiyim yanimda olsa aşk duygusu biter belkide tabi yanimda olmasi imkansiz birseynde insan unutamiyor neyse ikimizin sorunu zaten farkli ama ayni kapidayiz sende haklisin
Aşk geçici duygular topluluğudur sevgı dediğin gibi zamanla olusur dayanıklıdır
bunu anlatıyorum çünkü aşk hormonlardan biraz da cinsel isteğin o kişiye karşı çok yoğun olmasından kaynaklanan anlık bi heyecan
anlık derken 1-2 ay olmayabilir ama ömrü kısa yerini ya sevgiye bırakır ya da biter
sevgi öyle değil bağlılık gibi
Aşk sevginin tetikleyicisı olur ya da cinsellıgın tek basına sevgı oluşmuyor
Freud, "aşk, libidodur" diyor. Aşkın temelinde cinsel çekim vardır.
Ne alakası var ya. Aşka cinsellik çok farklk şeyler
hiç farklı değil aşık olmadığın birini 7/24 düşünmezsin cinsel manada veya başka anlamda
Çok farklı. Herkese karşı cinsel hissedebilirsin ama herkese aşık olamazsın
herkese karşı cinsel istek sadece çok azgınken olur demek istediğim çok mutsuzken bile o kişiyle öpüşmek istersin bu da bi cinsel istek
sen herkese karşı böyle şeyler hissedebiliyo musun? gayet de aşk
Ya kendini kandırma. Biriler mi kandırmış seni ne etmiş. Çoğu erkek güzel bir fizikten hemen etkilenir. Ama aşk böyle mi? Aşk dediğin ne güselliğe bakar ne cinselliğe bakar. Aşk çok başka bir şey ya. Bir edebiyatçı olarak çok kez aşkın tarifini görmüş biri olarak söylüyorum herkes farklı tanımlar ama cidden çok başka bir şey ve günümüzdeki aşığım diyenlerin 1000 de biri bile gerçekten aşık olmayabilir
al işte. okuduğunu anlayamıyosun sanırım
güzel bi kızdan bütün erkekler etkilenir cinsel istek duyar
ama sen aşık olduğun kadına fiziği güzel olmasa bile sürekli cinsel istek duyarsın ve yaşadıkça o istek eksilmez
fiziğini beğendiğin kadında bi süre sonra sıkar çünkü aşk yok
Aşık olduğun insanın her şeyini seversin ama sadece cinsellik değil. Aynı şeyler diyorsun
ben sadece cinsellik demedim?
çok sevdiğin birine karşı o kadar da cinsel istek duymayabiliyosun ama aşıksan temel etken cinsel istek oluyo bundan bahsediyorum
Temel etmen cinsel istek değil işte aşk
aşkın oluşma sebebi o kişiyle ilgili her şeyi bilmek istemen ve cinsel istek duyman zaten?
Ya ne alakası var böyle değil işte. Bak çok istekli biri olarak bunu söylüyorum. Aşkın oluşum amacı cinsellikle hiç bir alakası yok
hiçbi alakası yok diyemezsin çok alakası var
cinsel istek yoksa o kişiye aşık değilsin seviyosun sadece
Aslında tam tersi. Cinsellik içinze seviyorsun. Aşık değilsinsir. Aşkın ilahi aşkla bile bağlantısı var. Bir kişiye aşıksan o kişi seni ilahi aşka ulaştırıyor
hayır ben sevdiğim kişiye cinsel istek duymamıştım pek
Sevmemişisn o halde
sevdim ben onun yüzünden 8 ay boyunca yemek bile yemek istemiyodum nefes alasım gelmiyodu
ama aşık değildim fark bu anlatmaya çalışıyorum
Bilemiyorum ama farkı düşünüyoruz
Karşılıklı uyumlu çıkar ilişkisinin istikrarlı şekilde devam etmesi cinsel uyumda varsa aşık olursun
zaten cinsel olarak çok arzuladığın biriyle uyum da olur illa o kişi yakışıklı kaslı vs olmak zorunda değil sebepsiz yere onu istiyorsun işte bu da aşk
Cinsellik ilişkinin %10 u bile değil gençsen belki öyle ama %60 ekonomidir ilişkinin devam etmesinde etken
evlilikten bahsediyorsak %60 ekonomi %30 cinsellik %10 sevgi saygı derim
Yani öyle sevgililikte öyle dışarda bir kahve 300 tl
yani buna oranla maaşlar da iyi ama asgari ücret ve özel sektör hariç
Genel olarak iyi değil
Tam olarak öyle değil
aşk dediğimiz şey hormonlardan ibaret ve sevgiye göre daha heyecan veren aptallaştıran bi şey
Kardeşim şöyle romantik bakmayın işte. Yaşadığın coğrafyayı gözünün önüne al öyle düşün. Siz aşk sevgi tutku diyorsunuz, ilişki yaşadığınız sevgiliniz "bana verdi" diyor. Ayrılırken bu yaşadıklarınız yüzünüze vuruluyor. Ayrıca siz kızlar bu olaya çok duygusal bakıyorsunuz, bir şey yaşayınca daha çok sevilip, ilişkinin daha büyüleyici bir hal alacağını sanıyorsunuz. Oysa siz bunu yaşayınca erkeğin beyni sizi basit kız kategorisine atıyor. Büyünüz bozuluyor. Sonra bahanelerle bırakıp gidince neden ayrıldık diye mantık arıyorsunuz
sakin ol canım 20 yaşındayım ve cinsel hiçbi şey yaşamadım ayrıca her erkek senin gibi o kızlara basit gözüyle bakmıyo bana kalırsa ben de yapan erkeğe basit gözüyle bakarım her isteyen kadına gidiyorsa gözümde değersiz olur
Ya git be şuradan. Bunu mu anladın
Hem cinsellik hem sevgidir
Bence de öyle
evet cinselllik
Hayır değil