Başkalarının ne dediğini umursamadığında, her şey daha güzel olacak, emin olabilirsin. İnsanlar genellikle maalesef ki kendilerine bakmadan başkalarını eleştirmeye meyillidirler.
Bir insanın değeri ve kalitesi de asla cinsellikle ölçülemez. Gerçek değer, insanın karakterinde, yeteneklerinden belli olur. Herkesin kendi yaşam tarzı ve tercihleri vardır bu tamamen senin kişisel bir deneyimin ve bir başkasını asla ilgilendirmez. Ayrıca "Her Koyun Kendi Bacağından Asılırmış."
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılburadaki insanların büyük bir bölümünün dediklerine kulak asmaman gerekir , kaliteli olmak zihinde başlar akıllı olmakta devam eder. işini iyi yapmak genel kültürlü olmak , çevrende sevilmek insanlığa faydalı şeyler yapmak gibi doneler bütünüdür kaliteli ve değerli insan olmak bunun cinsellik yaşamakla bir alakası yok , cinsellik yaşamakla toplumda dışlanmak arasında konuşacak olursak saatlerce analiz edebilirim ama gerek yok bence bu kişisel bir tecrübe kimseyi de ilgilendirmez.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yıldır yapmamışsın ve bir çok erkekle yapmışsın. Ya bu bilinme olayına göre değişir ve ne şartlarda, nasıl yaptığına göre değişir. Bilen azsa kafaya takma. Zaten eskisi gibi değil, kızlarda bakire olmayan çok. Bakirelerin de çoğu sevişme kısmını yapıyor. Bilgi, kültür, meslek, iş, hobi vs ile değer katılkr esas. Zaten o tür şeyler çok iyiyse o durumlara bir şey diyen olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılOf nalakası var beyinsiz insanlarin iki kelimesine üzülüyorsunuz ya. Cinsellik de ihtiyaç ama kiminle yaptığına bağlı ve belki bir daha istememen de doğal istemen de doğal. Temel sorun kendine değer verecek gerçekten aptal olmayan biriyle yaptıysan ne ala. Bundan sonra yapmak istemeyebilirsin gayet normal bir insansın iste? Kaliteyle ilgisi ne tam olarak alakasız saçma sapan şeyler ya gerçekten 0 iq sana bunu diyen böyle hissettiren insanlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine daha iyi olursun gadası
00 Yorumla
+1 yılSana onu diyeni bi güzel dövmek lazım. Neden kaliteli ve değerli olamayasın? Herkes hata yapar, bundan bir ders çıkar ve hayatının geri kalanında daha dikkatli ve seçici ol. Dünyada seni değerli hissettirecek çok insan var. Böyle boş konuşan ve seni pişman eden o insanlar gibilerinden uzak dur. Daha yolun başındayız öğrenecek, ders çıkarak bir sürü şey var yolumuzda
32 Yorumla
Soran+1 yılBaksana kadınlar bile aynısını yazıyor
- +1 yıl
Bunun için insanlarla tartışma. Herkes bambaşka bi kafa yaşıyor. Eğer içini dökmek istersen ekleyebilirsin, yapıcı konuşan başka kimse yok çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKaliteni ve değerini belirleyen şey kızlık zarın değil, karakterindir. Kadını eşya, mal olarak gören erkekler seks yapmış bir kadını değersiz görürler. Seviştiysen seviştin, verdiysen verdin. Bu sadece seni ilgilendirir. Bundan dolayı bir erkek karşısında eziklenmeyi hiç bir kadın haketmez.
20 Yorumla
+1 yılİnsan hata yapabilir bu hatadan dolayı pişman olursa ve bi daha yapmamak için elinden geleni yaparsa bu onu değersiz bir insan yapmaz keşke hata yapmasaydın ama olmuşla ölmüşe yapıcak bişey yok artık geleceğimizi ve şimdimizi değiştirebiliriz geçmişten ders çıkarmalıyız umarın anlatabilmişimdir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİnsanları buradan yazıkları yorumlara göre tanı ve özelleştir. Herkes aynı değil ama herkese de güvenme, Cinsellik yaşama hakkın var ama ilk defa biri ile olursan nasıl olacağını bilemezsin. Cinsel ilişkide yaşın önemi yoktur. Yaş sadece rakamdır. Esasa olan senin zevk alman Aynı yaştaki zevk vermeyebilir ama daha fazla yaşı olan ya da evli olanlar daha fazla zevk verir.
Buda senin tercihin. Çok iyi gerçek kişilerde çok burada. Sadece yazdıklarına göre tanı. insanları.06 Yorumla
Soran+1 yılYok evli kişilerle olmam
Cevap sahibi+1 yılCinsel ilişki yaşayanlar kalitesiz ya da değersiz değildir ki. Senin ilişkiye girdiğini kimse bilemez. Değerli isen zaten bunu kimse sorgulayamaz. Pişman olmamalısın.
Soran+1 yılYa Türkiye de arkadaşlarına falan anlatıyorlar hatta erkekler böyle böyle bir kız var, veriyor sen de görüş buluş diyerek arkadaşına öneriyor
Cevap sahibi+1 yılİstemiyorsan kabul etme, Neyi veriyorsun sen.
Soran+1 yılSence neyden bahsediyor olabilirler? 😂
Cevap sahibi+1 yılSende bana sordun...
Biliyorsun sen.
Vermiyor onlar.
Cinsel ilişkiye giriyorlar, galiba ondan bahsediyor, ama o vermek olmamalı kadında zevk alıyor erkekte.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki çoğu insan geniş olduğu için ne olacak sorun değil vb. Diyecekler ama hiçte öyle değil. Kusura bakma seni tanımam etmem ama hata etmişsin. Bundan sonra hayatına giren kişinin başkalarıyla yatıp kalkmış olması da seni rahatsız etmemeli artık. O şekilde bi adamı sen hayatında istersen o da seni ister öyle düşün. Hiç kıza dokunmamış bir erkek mi tercih ederdin yoksa kızlarla yatıp kalkmış bir erkek mi. Tercih senin kaliteyle alakalı bir şey değil bu. Bunu sormuşsan demekki bu sebeple sen kendini kalitesiz görmüşsün baya pişman olmuşsun. Yapacak bir şey yok ama.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tecrübeli erkek istiyorum bakir değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılKalitenin cinsellikle bir alakası yok. Cinsellik bir ihtiyaç ve ayıplanacak bir şey değil. Fırsatı olmayanlar evde mastürbasyon yaparken sorun olmuyorken, fırsatı olanlar cinsellik yaşadı diye mi sorun olacak? Emin ol fırsatı olan herkes o anın tadını çıkarır. Ha belki kötü bir etki bırakmıştır, olabilir böyle şeyler. Diğer ilişkilerinde daha temkinki ve sağlam adımlar atarak ilerlersin. Kendini üzmene gerek yok!
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama artık hiçbir erkeğe yaklaşmayı düşünmüyorum. Herşeyden nefret ettirdiler
O birisi yukarıdan mı geldi
Zamanın birinde bir kadını zina yaptıkları için taşlayacakaları sırada Hz İsa ilk taşı hiç günah işlemedim diyen atsın demişti biri çıkıp da ben işlemedim diyemedi haliyle Hz İsa kadını kurtarmıştı
Kalite günaha bakılıyorsa yeryüzünde kalite diye bir şey yoktur o zaman 🤨😏00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sana diyen insanın kendi içindeki çirkinliğidir. Bir hata işleyip ondan pişman olmak seni iyi yapmaz diyemez kimse sana. Yaptığının bir hata olduğunu düşünüyorsan ve bundan pişmansan yeterli. Herkes hayatta hatalar işler. Tekrarlamamak yeterli olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Buradan birisi dediğinin beynini kuşa taksak ters uçar, aklı kendine yetmeyen birinden akıl almak da senin hatan.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Artık yaklastigın bütün erkekler senden cinsellik isteyecek red ettiğin adamlar niye cinsellik yaşadığın erkekten daha mı az beni seviyorsun moduna girebilir işin zor ama imkansız değil doğru adamı bulman dileğiyle umarım kızlara örnek olursun
00 Yorumla
+1 yılpişmansan, bununla övünmüyorsan kalitelisindir. bir insanı şu şekilde tanırsın; -sordukları sorulara -başkalarına davranışlarına -yaptıklarına -övündüğü şeylere bak!
bu durumda sen kalitelisin. yaptığım hata diyorsun ve övünmüyorsun.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik yaşamak neden kalitenizi düşürsün
ne yani en kaliteli insan bakir ve bakireler mi. saçmalamayın lütfen. doğru bir beraberlik kuramamış olabilirsiniz. bu doğaldır. ama sizin kalitenizi bozmaz.06 Yorumla- +1 yıl
problem kimin eli kimin cebinde belli olmaması. yoksa bakir olup olmamakda, insanın hiçbirşeyini değiştirmiyor. yani kendisine saygısına bakılmalı, yoksa bakirliğine bakarsak, tokmağı yeryere vuradabilir ama zar bozulmaz. bu onu kaliteli yapmaz ama zar bozulmamış olur.
- +1 yıl
@asdasdas285 Yazmayı bilmiyorsun fikir belirtiyorsun.
- +1 yıl
@hicbilemiyorumaltan sansür uygulayınca böyle oluyor, fikir bu beğenmezsen almazsın, sebebini söyledim bitti.
- +1 yıl
@asdasdas285 Sen belirtme kanka
- +1 yıl
@hicbilemiyorumaltan okuma
- +1 yıl
@asdasdas285 zaten okumadım xjsuxh
Kimsenin dedigine bakmayacaksin senin hayatin senin yasantin Evet bende diyebilirim yasamasaydin ama yaptigin birseyden dolayida pismanlik yasama yasayacaksanda devamini getirme
10 YorumlaKim dediyse saçmalamış sanal zorbanın teki seni sen yapan karakter ve kişiliktir hymen veya geçmişte yaşanan şeyler değil
02 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle yargıladılar sanaldakiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla öyle düşünme yoksa hayatının hatalarını yaparsın kendini değersiz görürsen kimse sana değer vermez. İnsanlar seni sevecekse düşüncelerin hayata bakışını gibi şeylerden sevsinler. Sen kimsenin ego tatmini yapacağı oyuncağı değilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl değerli hissedebilirim? Bana ailem bile doğru dürüst değer vermedi. Kardeşlerine bile ezdirdiler
Cevap sahibi+1 yılBaşkalarından sevgi beklemeyerek... Birinin birine verdiği değer kimsenin değerini belirlemez. Sadece o insanların bir şey anlamadığı anlamına gelir. İnsanlar kendine değer vermeyen insanın kokusunu alıyor resmen. Ben de benzer düşünceleri düşündüm bir ara yanlıştı
Soran+1 yılBen bana küfür eden saygısızlık yapan erkeklerle bile iletişimimi kesmedim konuşmaya devam ettim tabii onlar da küfür etmeye devam etti. Mesela böyle insanlara karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim? Sen sana küfür eden saygısızlık yapan bir erkeğe karşı nasıl davranırsın
Cevap sahibi+1 yılİlkinde uyarır ikincide konuşmayı keserim. Saygılı olacak
Soran+1 yılDevam ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılO zaman iletişimi kes böyle saygısız insanların çevrende ne işi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma, cinsellik yaşadın diye değerin neden düşsün ki, Senin o düşüncenin asıl karşılığı şu, eskortluk yapmak, ya da para karşılığında online show satan kadınlardan biri olsaydın, o zaman değerin düştü diyebilirdim.
024 Yorumla
Soran+1 yılYa bırak eskortlar sizden değerli en azından onlar parayla yapıyorlar diyeniniz de çok. Bir karar verin kim daha değerli
Cevap sahibi+1 yılParayla bedenini satan bir insan sence başka insanların gözünde değerli midir? bunu sana söyleyen belli ki kadın arayan aç biri..
Soran+1 yılO mecburiyetten yapıyormuş demek istiyor mecburiyetten para için yapıyor kadınlar demek istiyor ben zevk için yaptığım için dağa değersiz oluyormuşum işte
Soran+1 yılDağa değil "daha" klavye öyle yazdı
Cevap sahibi+1 yılNe alaka saçmalıktan başka bir şey değil, tamam sen zevk için sadece kendi seçtiğin kişiyle yaşıyorsun, ama o parasını veren herkesle yaşıyor, burada asıl değerli olan sen oluyorsun, kendi kendine paranoya yapmışsın, bence sana böyle şeyler söyleyen o partnerinden bir hayır gelmez, sen gereğini yapsan daha iyi olabilir, yatırım tavsiyesi değildir!
Soran+1 yılBenim partnerim falan değildi bunları diyen
Soran+1 yılBuradaki insanlardı normal sizin gibi sorularıma görüş yapan insanlardı. Ve bu bir iki kişiyle sınırla değil. Bence böyle düşünen erkeklerin sayısı hiç de az değil
Cevap sahibi+1 yılPartnerin değil, Burada yorum yapan kişilerin yorumlarına mı takıldın yani, emin ol, burada öyle böyle yorum yapan insanlar, reelde çok farklı davranıyor.
Soran+1 yılPartnerlerim de seksten sonra oroospu dedi beni aşağıladı
Cevap sahibi+1 yılİnsanlarda yemeği yedikten ve doydukta sonra yemek çok kötüydü diyip, kötülüyor..
Soran+1 yılPerformansımı beğenmiyor demedim. Oroospu demek ayrı. Bu beni obje gibi gördükleri anlamına gelir. Evlilik dışı ilişki yaşayan kadın türk erkeklerinin gözünde oroospudur nokta
Cevap sahibi+1 yılKızım sen doğuda mı yaşıyorsun ya da hangi çağda yaşıyorsun, tabi ki birliktelik yaşayacaksın, türk erkeğinin gözünde bacım, o zaman türk erkeğinin gözünde dünyada herkes bacım özellikler İskandinav ülkeleri Rusya Belarus Polonya İsveç, Norveç, finlandiya, ukraina, bu ülkedeki kadınlar baş bacım o zaman senin dediğine göre böyle saçmalık mı olur, sen hiç yabancı forum sitelerinde takılmıyor musun, aç biraz gözlerini.
Soran+1 yılİlgisi yok. Benim bu düşüncem türk erkeklerinin zihniyetinin bir yansımasıdır. Bende sorun arama.5 yaşında Ankara ya yerleştik 21 yaşına kadar orada yaşadım oradaki beraber olduğum erkekler çok yobazdı direk adımı çıkardılar beni rezil rüsva ettiler. İç Anadolu'da Doğu bölgesi gibi bence bir farkı yok. İstanbul un çeşitli mahallelerinde de sadece açık giyindiğim için birçok sıkıntı yaşadım Türkiye'nin 10 yıl öncesi daha feciydi emin ol.
Cevap sahibi+1 yılDürüst konuşacağım, sen kendi kendine değerini düşürüyorsun NET, gidip sorsan eskort bir kadın bile senin kadar kendini kötülemez, yok neymiş türk erkeğine göre bacım bilmemneymiş, ne işin var senin onun bunun sözleriyle, bahsettiğim ülkelerde dönen birliktelikler, Türkiye de dönmüyor, nüfus olarak bizim ülkemizde kadın sayısı az, ama oralarda kadın sayısı fazla, kim kiminle birliktelik yaşıyor belli değil, o zaman o ülkedelerdeki bütün kadınlar türk erkeğinin düşüncesine göre baş bacım, ama öyle bir şey yok, türk erkekleri o iskandav kadınlarına taşıyorlar bende dahil olmak üzere.
Soran+1 yılNasıl değerimi düşürüyorum ki? Bak ben birçok talihsizlik yaşadım geçmişte hatalarım da oldu. Bunları sonradan takıldığım tanıştığım adamlara da anlattım bu sefer onlar da hemen beni değersiz görmeye başladı. Bu kıza kimse değer vermemiş demek ki değersiz birisi algısına kapılan onlar. Bunda benim suçum ne? İskandinav Rus kadınları dilediği gibi sevişiyor seks yapıyor onlara niye o. demiyorlar diyorsun da zaten bu konuda da ikiyüzlü davranıyorlar onlarda bekaret aramıyor ama türk kızında bekaret arıyorlar. Sence de saçma değil mi? Sırf bakire olmadığım için daha lise çağındayken bana folloş diyen olmuştu. Normalde vajinası genişlemiş kızlara folloş denir ama sırf bekaretim yok diye bana folloş dedi. Lise çağında daha yeni bekaretini kaybetmiş biri nasıl folloş olabilir? Ülke cahil yobaz kaynıyor resmen
Cevap sahibi+1 yılSenin sorunun kendinle, birde sen neden yaşadığın şeyleri erkeklere anlatıyorsun ki? O senin özelin, en başta kendi özeline saygın yok, erkekler anlatıyor mu sana şurda şununla şunu yaptım vs diye anlatmaz, sen önce kendi değerini kendin yaratacaksın, sınır koyacaksın insanlarla arana sana, bırak laf söyleyemeyi, konuşmak için izin alacaklar seninle, ailendeki kişilerle bile aradan sınır olmalı, gardını indirmeyeceksin, bu dediklerimi denemeni tavsiye ederim.
Soran+1 yılYaşadığım haksızlıkları anlattım sen hiç mi anlatmadın? Saf hassas biriydim hep. Herkes bundan faydalandı ailem akrabalarım bile beni ezdi. Dayılarım halalarım bile bana hakaret ederken annem babam sesini çıkarmazdı
Cevap sahibi+1 yılSenin ortam vasatmış, şansına, ama bundan sonrası senin elinde, geldiğimiz aileyi değiştiremeyiz, ama gideceğimiz aileyi biz seçeriz, doğru seçimlerle ve sana söylediğim bazı tavsiyelerle bence daha iyi olacağını düşünüyorum, bunu yapabilirsin.
Soran+1 yılSınır koy diyorsun öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılMentorun oldum bak değerimi bil : )
Önce kendine değer vermen gerekiyor, sırlı bir insan olmaya başla yani herkese herşeyini anlatma, bu kendi özeline olan saygım olsun, erkeklerle, yakın akrabalarla çok samimi olma gereği sınırını çek, biraz katı ve ağır biri olman seni biraz toplar bence.
Soran+1 yılHahaha hemen de havalan 😂 yani ne var biraz yol göstersen 😂 Zeki ve uyanık birine benziyorsun. Haklısın ben herkese herşeyi anlatıyorum sır tutamıyorum belki de en çok bu yüzden kaybediyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet, bundan sonrası için premium üyeliğe geçmen gerekiyor 😂😂 premium üyelikte bütün özelliklerimden faydalanma fırsatını yakalıyorsunuz 😂😂 Şaka bir yana Teşekkür ederim iltifatın için🙏 sadece sana fikir vermek bazı şeyleri görmeni sağlamak istedim.
Soran+1 yılBen teşekkür ederim. Başka önerilerin var mı sayın üstadım 😂
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istersen özelden sohbet edebiliriz.
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKendini kötü ve değersiz hissetme herkesin hataları ve yanlışları vardı önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır ve ayrıca herkes bir şekilde bir şeyler yaşıyor sıkma canını
00 Yorumla
+1 yılolmassin sen hiç başkasının içtiği suda içerken miden bulanmadimi başkasını girdiği deliğe adam niye girmek istesin kullanmıssin artık
04 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle avut kendini. Ben de evleneceğim eninde sonunda
- +1 yıl
evlenirsin ben evlenemessjn demedim ki
- +1 yıl
kardeşim bende sevmiyorum atesit kızı tüm yorumlarını bildirdim sende bildir bendensin
Soran+1 yılKezbanın teki
+1 yılBuradakiler bakire bekaret diyor en çok kendileri zina yapıyor kim namus bekçiliği yapıyorsa en namusuzu odur demişler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada kimseye bakma sen şayet pismansan tövbe et ve bidaha zina yapma inşallah hayirli olur senin icin
29 Yorumla
Soran+1 yılBuradakiler hep yargılıyor
Cevap sahibi+1 yılBak ben hiç yapmadım seni çok iyi anlıyorum seni yargilayanlar emin ol kaç defa zina yapmistir
Soran+1 yılHer konuda yargılıyorlar tek zina değil ki. İnsanın dış görünüşünü bile yargılıyorlar
Cevap sahibi+1 yılKimsenin haddine değil insanın özeline karışmak üzüldunmu bunlar yuzunden
Soran+1 yılİster istemez
- +1 yıl
haklısın cevap sahibi zina korkuyorum büyük gunah
Soran+1 yıl@uyanmakzorundayiz aynen
- +1 yıl
tövbe et tövbe kapısı açık
Soran+1 yıl@uyanmakzorundayiz bilmiyorduk sağol
+1 yılburada her şeyi derler.
Kendi değerini kendin belirlersin. Başkalarını çok da düşünmemek lazım.02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok takıyorum insanların sözlerini. Obsesifim galiba biraz
- +1 yıl
İlk olarak bununla başlamak lazım o zaman. Takmamayı öğrenmekle.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılharbı nalakası var awk. cınsellıgı sadece kalıtesızlermı yapıyor? cınsellık kötu degıl. yerı ve zamanını tuttruramamak kotudur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnu diyen kişi önüne gelenle düşüp kalkan biridir yüksek ihtimalle
01 Yorumla
Soran+1 yılBüyük olasılıkla. Zaten 40 yaşında bir herifti
+1 yılOlursun geçmişte yaşanmışlıklar pişmanlıkta olur evet ama tecrübede önüne bak hayatını nasıl daha iyi yapabilirim diye düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu evleneceğin kişiye sorman daha mantıklı olur, çünkü bu çok göreceli bir kavram. Tövbe edersen ve pişmanlık duyarsan da etmemiş gibi olursun.
00 Yorumla
+1 yıl1 Erkek ve 1 Kadın hiç bir zaman eşit olmayacak aksini savunanlar boş tantana ,
Lafım sana değil anlayanlar anlayacak00 Yorumla
+1 yılOlursun sen olamazsın dıyenler bı kendısıne baksın helekı sureklı cınsellık yaşayıp olamazsın dıyen erkekler onların namusu yok sanırım
00 YorumlaKendine kalite katacak olan kişi sensin ! Kendine deger vermezsen kimsede de sana deger vermez. Her sey sende başlar sende biter.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılkaliteli ve değerli olmak insanın duyguları ve kişiliği karakteri gösterir bunu her insan hata yapabilir ders çıkarmak güzeldir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradan birinin demesine göre hayatını yaşayamazsın. Bi hata yaptıysan tövbe eder geri durursun Rabbim bağışlayıcı yeterki hatanda ısrarcı olma. Gerisi önemsiz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olamayasın ki. Cinsellik yaşadığın için kaliten asla düşmez. Sen bakma yazılanlara. Kaç yaşındasın.
00 YorumlaKaliteyi cinsellik sanan kisi pisman olduğu seyden nasıl değerli olabilir?
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin kirmadiklari ceviz kalmadığı halde kadinlari yargilamasi ne aci.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. iyide ilişki yaşamakla kalite ve değer farklı şeyler. sen kendini nasıl ifade edersen öyle muamele görürsün. şimdiden kendini eziklemeye başlamışsın bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yanlış yapmışsın ama Allah'ın Kuran'da söylediği şöyle bir şey vardır; tövbe kapısı ölene kadar açıktır.
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşıma bir sürü iş geldi annem babam kimse beni umursamıyor. Evlenemiyorum da
Cevap sahibi+1 yılAma bu cinsellik yaşayacağın anlamına mı geldi senin için?
Cevap sahibi+1 yılBenim de bir sürü şey geçti başımdan neler yaşamadım şu son 2 yıldır ama gidip bir kızla olayım demedim yani.
Soran+1 yılBen gerekçe sunmuyorum sana. Sonraki gelişmeden bahsediyorum yargılayacaksan konuşmayalım zaten
Cevap sahibi+1 yılYargılamak değil sadece söylüyorum, anlatmak istersen dinlerim seni.
Cevap sahibi+1 yılAma şu an değil geç uyandım kahvaltı yapmam lazım.
+1 yılAlakası yok. Altın çamura düşse bile değeri kaybolmaz unutma
00 Yorumla
+1 yılHayır yanlış düşündüğün için kötü hissediyorsun
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak neden değersizlik etiketi yapıştırsın sana? Böyle bir şey yok...
00 Yorumla
+1 yılDeğerle alakalı bir durum değil herkes istediğini yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Neye göre değerli. Çok saçma değerli değersiz düşüncesi
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın bunu parayla yapanlar değer hürmet saygı görüyor sen mi olmucaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolamazsin. kulllanilmis pecete ile kullanilmamis pecete ayni olur mu hic? hayatina islak mendil olurak devam ediceksin zuahahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle avut kendini.10 yıla yakın süredir kimseyle olmadım sayenizde gözüm açıldı 😉 iyi ki varsınız şimdi siiktir git
+1 yılher şeyi oraya bağlamayın yaa ne alakası var değerle kailteyle oranın.
00 Yorumla
+1 yılSacalama senin değerini cinsel ilişki belirleyemez sakin o tarz kafa yapısına sahip bir adam ile konuşma , bende sırf bu toplum baskısı yüzünden sevgilim ile cinsellik yaşamıyorum aslında benim kafa yapıma göre benim değerimi cinsellik belirleyemez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBütün hayatı cinsellik olarak gören örümcek kafalı insanlar maalesef bolca mevcut
01 Yorumla
Soran+1 yılKime dediniz
Gizli Üye(18-24)+1 yılPişman isen, hata yaptığının farkında isen değerli olursun. Ama onun dışında hiç yapmayan birinin değerine ulaşamazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anca o iş için kullanır geçerler suana kadar olduğu gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılŞuana kadar kimse kullanamadı.
Soran+1 yılŞiştin mi?
Soran+1 yıl10 yıla yakın süredir kimseyle olmadım. Şiştin mi he
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki birisi kim oluyor? Herkes yasiyor kaliteyi bu belirlemez. Yanlisinin farkindasin bubsenin degerli oldugunu gosterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin değerini bakire olman ya da olmaman belirleyemez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen o buradan birisine bulusalimmi de bak senin için beler yapiyor 😁
00 Yorumla
+1 yılYaa yaşın 25i geçmiş bakire olsan ne olur olmasan ne olur o yaştan sonra
22 Yorumla
Soran+1 yılSen de 25e yaklaşmışsın. Senin de gençlik bitmiş nerdeyse
- +1 yıl
Gençlik bitme anlamında değil senin yaşında ilk kez evlenecek birinden zaten bakirelik beklemezler anlamında
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ne bakıyorsun burdakilere ya önemli olan şimdiden sonra ne istediğin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılkalite bunla ölçülmez. ne bakireler var yalancı üç kağıtcı iki yüzlü
00 Yorumla Niye? Cinsellik mutluluktur. Degerini yukseltmez veya dusurmez ama seni mutlu eder.
04 Yorumla
Soran+1 yılBen mutsuz oldum aksine. Oroospu dediler adımı çıkardılar istismar ettiler başkasına peşkeş çektiler telefon numaram erkekten erkeğe dağıtıldı
Soran+1 yılHerşeyi burnumdan getirdiler
Soran+1 yılOnlarla zaten ilişkim yıllar önce kesildi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında ben de cinsellik için evliliği beklememeyi düsünüyordum. İhtiyaç kadının da erkeğin de sonuçta. Sen neden pişman oldun ki
20 YorumlaOlursun neden olmayasın, göz ardı edilemez ama bu durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlamazsın diyince olamıyor musun sen? Hay yarabbim
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet 😂😂😂
- +1 yıl
Sabır ya 😂
+1 yılSenin gibi şartları eşit olan herkesle olabilir
21 Yorumla- +1 yıl
Bana yazmışssın ama sana cevap veremiyorum bilgin olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılolursunda kendini cekmen artık yapmaman gerek
06 Yorumla
Soran+1 yıl10 yıldır yapmadım
- +1 yıl
güzel işte neticede bi hata etmissin pisman olmussun o senin allahla aranda olan bisey kimse yargılayamaz seni sevende öyle sevcek ama neticede kötü oldugunu anlayıp bırakmıssın demi önemli olan bu
Soran+1 yılTek bir kişi olmadı birden fazla kişi oldu
- +1 yıl
neticede hatalar o yaslarda yapılıyo insan hataları gencken yapıyo büyüdükce yapmıyo biliyosun hic aldatmayıp evlenince kocasını aldaatanlarda var o yüzden kendini kötü hissetme
Soran+1 yılBen 16 17 yaşındaydım
- +1 yıl
ya zaten en büyük hatalar cahilken toyken ergenken olmuyomu takılma takılanada takılma
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat