30 yaşındayım, hic seks yapmadigima pişman olmalı miyim? Kimseye onu yapacak kadar yakın hissedemedim açıkçası.
Bir de toplumsal normlar çok baskiladi beni, evleneceğim de yok sanırım güvenilir biri girse hayatıma 3 ay sonra yaparım gibi..
30 yaşındayım, hic seks yapmadigima pişman olmalı miyim? Kimseye onu yapacak kadar yakın hissedemedim açıkçası.
Bir de toplumsal normlar çok baskiladi beni, evleneceğim de yok sanırım güvenilir biri girse hayatıma 3 ay sonra yaparım gibi..
Bu yaşa kadar seks yapamamış olmanızın nedeni, "ilk seks yaptığım erkekle ya evlenemezsem de kullanılmış, "bozulmuş" olarak ortada kalırsam kaygısı... Çünkü geçmişte seks yapmış olarak müstakbel kocanızın karşısına çıktığınızda onun bakire eş beklentisine hak vererek çıkıyorsunuz, yani "erkekler el değmemiş eş istemekte haklılar" diyorsunuz ve kendinizin 2. sınıf olduğunu, erkeğin bu beklentisini karşılamak zorunda olduğunuzu kabul etmiş oluyorsunuz. Güvenilir erkekten kastınız da, seks yaptıktan sonra ayrılmayıp evlenecek erkek... Erkek seks yaptığı kadınla evlenmek zorunda değil ki... "Kızlığımı bozdun, benimle evlenmek zorundasın" da diyemezsiniz. Yaşın olmuş 30, seks yapmanın zevkinden mahrum kalarak mı yaşlanmak niyetindesin?
Dostum senin karşına gerçekten güvenilir dediğin bir erkek çıkmamış belli iddia ediyorum ki karşına çıksaydı güvenildim dediğin bir erkek kesinlikle yaşardın cinsel deneyim kadınlar yaradılış gereği çok korkak olurlar her şeye güvensizlik duyarlar ve korkuların da yenemezler bu yüzden kadınlar yaşam biçimlerinden hep ödün verirler
Topluma bakmayacaksınız, herkesin yaptığı kendisine başkaları karışamaz veya bilmesine gerek yok.
6 yıl önce böyle biri ile tanıştım ve ilk kez denemiş oldu ve mutlu oldu.
Güvenebileceğiniz biri mutlaka olu. Yaptığınızdada çok memnun olacaksınız. Zevk bakımından mutlu ediyor insanı.
böyle şeyler yazma sevgilisi olan var olmayan var bak 11 kişi yazdı bile 1 dakikada 11 yorum rekora koşuyorsun talibin yok da evlenmiyorsun yoksa evlilik mi düşünmüyorsun sana yürüyeceğimden değil de merak ettim
Cevap
49Cevap
Pişmanlık gerektirecek bir durum yok bence. Yaptığında da eline yüzüne bulaştıran biriyle yapmış olsan o zaman daha çok pişman olursun.
Yakın hissetmedikten sonra bir şey anlamazsın zaten. Evleneceğim yok diye kasma kendini nasip bu işler
Bastan böyle konusarak zaten amaç cinselliğe kayıyor abi maalesef, ama pismanlık bir durum yok bence herkes kendi kararıyla yaşar masıl mutlu oluyosan öyle devam et
Şöyle düşün pişman olacagin bisey olucaksa değmez. bu konuda ikilemde kalmadifin da karar ver buna
Hayır yapamazsın nedeni çok basit zihinsel ve bedensel olarak bu konuya karşısın gerekli ortam ve şartlar sağlansa dahi içini huzursuz edecek en ufak bir şey olsa yapmayacaksın
Tercih meselesi tamamen. Ha güzel bi şey ama kayıp mı? Tartışılır
olaya bakış aına çevrene aile yapına vs bağlı pişman olup olmaman
tabi bi de nasıl biriyle olduğunla da alakalı
Neden 3 ay
Olm böyle şeylerde kendinizi neden sartlayip baskılıyorsunuz
Her şey mevsiminde güzeldir
eski sevgilim de bakireyim evlenince falan derdi o da 29 oldu sonu seninki gibi olacak sanırsam :D
Bu zamana kadar iyi dayanmışsın. Suya hasret bedevi gibisindir sen şimdi. Kana kana susuzluğunu gidermen gerek
Bende 32 yim, bende yapmadım bunda pişman olacak bişey yok bence 🤭🤭
Keşke öyle olsada hemen yapsan sorun olmaz erken baslamak
Evet bu konuda biraz geç kalmışsın kendini bu kadar kasmana gerek yok
Cinelliğin çok da bir numarası yok. Yapsan da yapmasan da hayatından mutluysan sorun yok demektir.
senin kendi tercihin burada kural bu işi bileni seçmelisin
Neden 3 ay bu zamana kadar yapmamışsın evlense öyle yap bari
Bend eyapmadim yas 30 ama piamanlik baladi nezmaan yapicaz şu an tam hayatimizin o yaşları ilerdr istekte kalmayacak duzenli biri olsun istiyorum hayatimda
3 ay sonra yaparım? neden 30 yıl + 3ay özel sebebi mi var
Seks vücut uyumu ile alakalı istek arzular bütünleştiğinde muhazam tat veriyor.
yazarın gidişat 😂😂
Bende bekarken boyleydim ama iste birgun oluyor olanlar
ne zaman oldu
Bilgilenmen gerekiyor bence cinsel konularda
28 yaşindayim tanismayi cok isterim uyguj bulursan bende ayni fikirlere sahibim
Senin niyetin bozuk bacı kendini boşuna tutmuşsun o zaman.
Olma pişman eşinle doyasıya yaşarsın istediğin fantezileri rahatça
Evet olmalısın, bunda sonrası zor olur artık
Yarın öldün diyelim yaşamadan ölmüş olcan
zaman geçtikçe zorlar ama :/
Yani en diri, en güzel zamanlarında yapmamışsın
Olmak zorunda değil illa
Beni pas geç 3 ay bekleyemem
Pişman olmalısın kanka
İyiymiş ya hemen girelim hayatına ben varım 😊
Hiç mi güvendiğin bir erkek olmadı?
Güvenilirlik ne sana göre peki
orada mısınız