Hem istiyorum hem ailem doğulu cahil onlarıda sevmiyorum beni dine yönelttikçelerde iyüce soğudum. Gayet güzel bir ortalama fiziğim güzelliğim var crop giyorum hadi aileyi atlattım akraba namussuzları görüyor beni aileme şikayet etmeye kalkıyor artık bayağı kendimi astım kimse hayatıma karısamaz ama kadın olursan seni öldürürüz diyorlar çok bunu istiyorsam evlendirirler ama bir kürtle cahille evleneceksem ömür boyu su hayatı yasamayıda tercih ederim zaten istediğim o modern erkeklerde evlilik düşünmüyor ya da benle düşünmüyor ama ben onu yasamakta hem istiyorum hem korkuyorum bunu yasadığım adamında beni kolay kolay bırakmasınıda istemiyorum kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu hatayı yapma insanlar seni bırakmayacağım diyerek bir bahane bulup gider. Keşke demek yerine eşinle yapman inanki daha güzel. Şimdilik sana göre düşünen bi insan bulmaya bak. Seninle evlenirim diyen iki kuruşluk adamların cinsellikten sonra kaldığını görmemiştir çoğu insan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYapma bi hatta yapip hayatin alt üst olur kürtsn dogulusun bide seni 0ldurmeye bile kalkarlar ailen sabirli ol libidon yuksek olabilir sabret zamani gelince evlenirsin sevdin birisiyle ama zina yapip pisman olma erkekler kulanir sonra bidaha seni geri aramaz bile..
Allah yardimcin olsn04 Yorumla
Soran+1 yılBabam diyor öldüreceğim zaten her defasında kaçıyorum buluyorlar beni bu evde namus diye tutuyorlar ama bir şey dayatıldığını anladığım anda tepki gösteriyorum hayır bende kızım 47 kilo 160 boyundayım benim ne eksiğim var diğer kızlardan? Bende crop etek giymek istiyorum bunlar en doğal hakkım değilmi? Ben belki Müslüman olmak istemiyorum kapanmak namaz kılmak istemiyorum içimden gelmiyor artık tiksinti bile oldu yanımda namaz kılan insanı garipsiyorum dine inancım bile yok ki ezan okunuyor full sesli müzik dinliyorum kimse beni seçimlerimde yargılayamaz ki hani insan hakları nerede? Beni ölümle tehdit ediyorlar okumamakla çalısmamakla eve kapatıp vura vura öldürecekmiş. Onlara itaat etmek istemiyorum , ben insan mıyım köle miyim? Arkalarını dönünce yine yapacağım annem biliyor ağlıyor sırf onun için görmezden geliyorum yaptıklarını babqm denen namussuzu ama yetti artık gerçekten yetti ya babam beni öldürecek ya da cinnet geçirip ben onu bıcaklayacağım o raddeye gelmişiz. Git üniversiteye son günlerin Şu an bişey yapma hayatını karartma git nefes al kafayı yemişsin diyor ben üniversite sınavım dahi zaten kötü geçmiş kendime zarar verme eşiğinde iken ne yaptığımı bilmiyorken söyle bir zincirin boynumda olması zaten psikiyatristede gittim iyi değilim diye psikologa yönlendirdi ama benim seansa gidecek param da yok Şu an . Ve bir zamanda yasaadığım öfke bastırılmıs seyleri Şu an patlamasını yasıyorum ne yaptığımı açıkçası bilmiyorum erkeklerede babamın yüzünü görüp nefret kusuyorum aslında hiçbirini sevmiyorum sadece cinsellik yasadıktan sonra hayatını mahvetmek için dahi gireceğimi düşünmüyor değilim. Kısacası içimde bir öfke patlaması o deli kızın içind3 bir burukluk var koca bir bosluk ve cok acı çekiyor ruhum
Soran+1 yılbu seks denen seyi yasaadığımda o insandan soğucağımıda biliyorum belirsizim ne yaptığımı çünkü bilmiyorum onuda aldatırım ama terk ederse köpek gibi yalvarır acı çeker kendimi keserim herşeyi yasıyorum en uclarda. Bu yüzden adım atacakken bir dengesizlikle kaçıyorum
Soran+1 yılSevişip kaçıyorum yani
- +1 yıl
Senin durumun zor sen yollunu kaybetmisin baci gercekden Allah hidayet versin senin aklina seytan baya baya girmiş ama yanlis yoldasin bilesin
Bende 63 kiloyum 1.70 boyundayim ben niye crop mini etek giymiyorum bende isterim acik sacik giyinmeyi ama giymiyorum dinimi yaşamaya calisiyorum bu dunya gecici yalan dunya
Bu dunyaya aldanip hattalar yapma baci cidden bak hersey gelip gecici
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKendini dinle. Bu hayatı sen yaşıyorsun ve bir kere yaşıyorsun. İstediklerini yaşayamadıktan sonra ne anlamı kaldı? Sevişmek mi istiyorsun yap. Gezmek tozmak mı istiyorsun gez toz. Çalışmak mı istiyorsun çalış. Başkalarına izin verme.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatımı yönlendiriyorlar kafayı yiceğim. Diyorum asla istediğiniz kız olmam. Kapıdan normal çıkıyorum Dısarıda crop göbek açık. Öldürmekle tehdit ediyorlar üniversite ye göndermemekle çalısmamakla herşeyle zorlamayla tehdit ediyorlar beni en son tabiiki kaçıyorum yine buluyorlar galiba yakında ya öldürecekler ya da ben canıma kıyacağım
- +1 yıl
Hiç böyle bir düşünceye girme. Her çıkışın bir inişi, her zorluğun bir kolaylığı elbet vardır. Şehir dışında oku şehir dışında çalış mümkün mertebe. Eski kafalı insanlarla mücadele etmek zordur ama elbet bir gün yenersin. Sonuçta seni %100 kontrol edemezler hiçbir zaman.
Soran+1 yılEttiklerini zannediyorlar sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılburada en doğru yaklaşım.. bekaretini kaybetmeden bir şeyler yaşaman olacaktır.. hem isteğini kısmnde olsa yaşarsın.. hemde ilerde ailesel sorunlarıda yaşamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılOnları yasıyorum zaten
- +1 yıl
tamam onunla idare edeceksin hayatını kurana kendi ayaklarının üstünde durana kadar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılAilene bunları söylemen yanlış cahillik dediğin onların inançları yaşamları saygı duymak zorundasın. Bu söylemleri senin cahilliğine veriyorum daha toysun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim yasamıma saygı duymuyorsa bende onların yasamlarına saygı duymak zorunda değilim. Ayrıca toy değilim , onlardan daha çok hayatı bildiğim kesin.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir bir partnerle bakireligini dokanmadan fucukbdy takıl seviş biseyler yasa sinirlari aşmayan biriyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yaşamaksa amaç sonunu düşünmeyeceksin. Yok amaç evlilikte ona odaklanacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden saklasam Kendimi kaçarmı adam?
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir. Seviyorsa amacı da evlilikse bekler. Ama yüzeysel bir şeyler olabilir o zamana kadar.
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duygusuzca istediğinle yaşayacaksın. Kim nerden bilecek? Önemli olan yakınında biriyle, çevrenden biriyle yaşamaman.
00 Yorumla
+1 yılvalla ben çok istekli oluyorum en sonunda dayanamayıp bir kızla yaptım zar bozulmasın diye
10 Yorumla
+1 yılGizli bir şekilde güvenilir partner lerle yaşarsan bence asla olmazsın.
00 YorumlaSeni tanımak istiyorum yiğidim
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni herkesin tanımasına izin vermiyorum
Soran+1 yılErkekleri sevmiyorum. Zaten hayatımda bir tanesiyle Uğrasıyorum Şu an oda yetiyor sağolsun bütün psikolojimi iyice bozdu. Dedim İzmirli dir medenidir kürtten daha sinir bozuyor Şu an evin tek sımarık oğlu
Zamana bırak bir üni falan kazan git bence
010 Yorumla
Soran+1 yılSınava girdim ama okumaya bile hevesim kalmadı. Dedem beni cropla yolda görmüş babama sikayet etmiş namussuz. Annemde ayağını denk al üniversite hayatını bitireceksin dedi yeter artık umursamıyorum sizide okuluda bitti dedim hayatım. Zaten herşeyden bıkmıs bunalmıs kendime zarar verme eşiğine gelmişim ne yaptığımı zaten bilmiyorum
Soran+1 yılBabam onu engellemiş diye 21 yasındaki erkek kardeşimi aramıs ona ve anneme söylemiş ve uyarı aldım böylelikle
Soran+1 yılO gün içmiştimde
Soran+1 yılUmursamıyorum doğuyu namusu dini. Dinsizim , namussuzm asla istedikleri kız olmucam ama bunu kavrayamıyo annem
Soran+1 yılBabamda beni ölümle tehdit ediyor her defasında. Ya o beni ya da ben onu öldüreceğim az kaldı
Soran+1 yılNasıl yapacağım bunu?
Soran+1 yılBenim bunlara gücüm yok en fazla ölümümü beklerim..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkaçın kaçın bela geliyorumm diyorr :D
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet qwhwhw
- +1 yıl
üstümüze kalacaksın di mi çakalll :D
Soran+1 yılYok en son kendi canıma kıyıcağımı biliyorum
- +1 yıl
bak işte tam bir belaaa :D
Zor durum …Allah kolaylık versin
00 Yorumla
+1 yılDoğulu Cahil kelimelere bak ye rezilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar mı hayatın da biri
012 Yorumla
Soran+1 yılŞu an var
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeyi bekle derim seni yarı yolda bırakabilir buna emin olurum deme evlenmeden olamazsın
Soran+1 yılAma ayrılacağız gibi adam benden soğumus gibi canım canım hareketler sergiliyor. Annesini dinliyor namus ayağına girdi oda buldum İzmir'de dedim modern erkek cahil değil oda evlenmeden dokunmam kafasına girdi ve sanırım soğumayada başladığını düşünüyorum son zamanlarda ters giden birşeyler var cinsel hayatımız komple bitti
Cevap sahibi+1 yılİştr bu yüzden kimseye güvenme bakire kal işi bitti belki ondsn böylr yapıyor
Soran+1 yılEskiden en azından bir sevişme yükselme olurdu adam annesinden beni tanımasından sonra vakit bile ayırmaz oldu dedim ilk birliktelik yasayalım belki olmaz bile dedi ee o zaman kanka gibi gel selamlasalım dedim bana uyar dedi kıl oldum
Cevap sahibi+1 yılSoğumuş sa o yol vermeden sen ve gitsin
Soran+1 yılŞu an neyiz bilmiyorum ama adamı son raddeye kadar bırakmayı düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılNiye sen mi tekmek yemek istiyorsun
Soran+1 yılBırakıp gitsin istemiyorum ama adam sevmiyorsam çocuğum dahi olsa evlensem yinede gözünün yaşına bakmam bırakırım diyor ödümü koparan seyde bu zaten
Cevap sahibi+1 yılYa sen Herkesmhee desifns ne inanıyorum yalan paraya lamı sanki
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yılSen herkesin her dedigine inanıyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBul bi tane fak badi takıl işte çatır çutur
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım beni kullanıp atması da değil. Doğulu olmayan birisiyle evlenmek istiyorum ama neden beni sevmiyor ya da evlilik olmuyor bilmiyorum🙄
Cevap sahibi+1 yılKullanıp atmak diye bir şey yok. Seks yaparken eziyet görüyorsunuz sanki. Şu kafadan çıkın. Siz de zevk alıyorsunuz, siz de erkeği kullanıyorsunuz o zaman?
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bekaretımı bozdurcan şimdi
01 Yorumla
Soran+1 yılAzıttım bayağı galiba evet
+1 yılSeni o hayattan cekip kurtarmak isterim
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacaksın?
- +1 yıl
Yanima alcam yurt disina herkezden uzsk olcazz
Soran+1 yılKeske o kadar kolay olsaydı
Soran+1 yılMaddi manevi her şey beni burada tutuyor
Soran+1 yılSadece doğudan bile kurtulsam normale dönerdim..
- +1 yıl
Nerde yasiyorsun ki
Soran+1 yılBelirtmek istemiyorum
- +1 yıl
Okeyy
- +1 yıl
Dertlesmej istersen yazabilirsin bb
Univ okuyo musun
03 Yorumla
Soran+1 yılBu sene insallah ama bilmiyorum sonuclara bağlı
Soran+1 yılBelirtmek istemiyorum
Düzgün biriyle yaparsan pişman olmazsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviştim
Cevap sahibi+1 yılDoymadın mı
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç tecrüben yok mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli bir bakireyim skskew2yw
Soran+1 yılAdamı orada istersem kudurturum yalvarır içime yinede sokmadım ama 1 saat öpüştüğümü doymadığımı bilirim
Soran+1 yılMezara girene dek bence. İlişkim olsun istiyorum bende evleneyim ama yapamıyorum kimse beni istediğim gibi sevmiyor 😭
Soran+1 yılYasak seyler cazip geliyor insana
Soran+1 yılBelki yap deseydiler ben kafayı böyle yemicektim
+1 yılKac bana
02 Yorumla
Soran+1 yılAnan babama gelirse gelirim
- +1 yıl
hadi ordan bacım anani * seni
+1 yılYap gitsin
00 Yorumla
+1 yılişin zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında