Tabi ki ama içten içe baskıyla büyümüş kişiler için özellikle yanlış ayıp günah ya da terbiyesizlik vs düşüncesi olunca kafadan içinden gelen şeyide yanlış bulup unutmaya çalışmak da etkiliyor zaten dediğim gibi içten gelen bşeyi paylaşman şart değil ama içindeki şeyi tutup gerektiğinden napman gerektiğinin farkındaysan sorun yok zaten 👍
Eskiden öyle kalıplarla büyüdüm sonra kişisel gelişim videoları kitapları ile bu kalıpları yıktım cinsellik ayıp bir şey değil tabi herkesle yaşanacak kadar sıradan basit bir şey de değil. Çünkü enerji alışverişi var.
Hayır rahat bir ailem var. Bende özgür ve rahatım neden cinsellik yaşamayan biri sanki ailesinin korkusundan dolayı yapmıyor gibi bir algin var. Bir şeylerin farkındayım dememkki kendi mantığım aklım var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aslında olmaması lazım ama bana denk geldi yapmasa bile bilse iyi bence aslındda👍
Peki bu doğuştan bir duygu değil mi sence
Tabi ki ama içten içe baskıyla büyümüş kişiler için özellikle yanlış ayıp günah ya da terbiyesizlik vs düşüncesi olunca kafadan içinden gelen şeyide yanlış bulup unutmaya çalışmak da etkiliyor zaten dediğim gibi içten gelen bşeyi paylaşman şart değil ama içindeki şeyi tutup gerektiğinden napman gerektiğinin farkındaysan sorun yok zaten 👍
Eskiden öyle kalıplarla büyüdüm sonra kişisel gelişim videoları kitapları ile bu kalıpları yıktım cinsellik ayıp bir şey değil tabi herkesle yaşanacak kadar sıradan basit bir şey de değil. Çünkü enerji alışverişi var.
Aynen öyle dedim ya bn yaşadım ve bu sebebden çok sıkıntı yaşadık evlilikte düzenli güzel zevkli bir seks hayatı içinde çok önemli
İbrahim tatlısesin Hülya Avşar ile öpüştüğü sahneyi canlı yaşarsınız😁
😅😂😅
bende yaşamadım
Hiç bir sorun yasamaz
Yoo herkes annesinin karnında öğrenmiyor
Hiç çekilmez
Sen mi öylesin
Evet
Yaşın kaç kapalısın sanırım direk evlenirsen zorluk olur
Hayır açığım 22 yaşındayım
Açıksın ailen mi muhafazakar
Aslında değil yani bir taraf çok dindar bir taraf dinden uzak her telden çalıyor.
Yani ortaya karışık diyorsun kıskanç mı ailen her yönden
Sen bu yaşa kadar hiç bir şey yaşamadın
Hayır rahat bir ailem var. Bende özgür ve rahatım neden cinsellik yaşamayan biri sanki ailesinin korkusundan dolayı yapmıyor gibi bir algin var. Bir şeylerin farkındayım dememkki kendi mantığım aklım var.
Yalan atıyorsun inanmam
Beni tarif etmissin
Dengine düşersen ne ala