Herkes kendi bilinçsel devrimini yaptığında yani saydığınız korkularından sıyrılacak. Seks istiyor ama günah diyor ancak neden günah denmiş veya günah olmayabilir mi araştırmasını sorgulamasını yapmıyor. Biyoloji, antropoloji sosyoloji, anatomi vb bilimleri görmezden geliyor. İşte en büyük yanılgılsrdan biri seksi sadece erkekler istiyor. Hayır kardeşim kadın da erkek kadar seks ister. O hazzı yaşamak ister. Kadınlar toplum baskısı ile dinsel yaşamdan kaynaklı kendini baskıda hissediyor. Yüzyıllardır erkek egemen toplumlar bunu kullanmışlardır.
Dinin ve erkek egemenliğinin toplum üzerindeki etkisinin azalması gerekir. Yani sekülerleşme. Ayrıca toplumun, bireylerin yaşamını dizayn etme gücü de azalmalı.
Seks yapmak sadece evli bireylerin hakkı olduğunda, muhafazakar bir toplumda LGBT bireyler, insan hakları çerçevesinde değerlendirilmesi gereken cinsellikten mahrum kalır. Cinsellik bir ahlak konusu değil, ruh ve beden sağlığı konusudur.
Yunanistan'da eşcinsel evliliklerine izin veren yasa teklifi parlamentoya sunuldu. Kabul edilirse Yunanistan eşcinsel evliliklere izin veren ilk Ortodoks Hristiyan ülke olacak.
Rica ederim. Profilinde LGBT birey olduğunu görerek yazdım zaten. Küçükken insana din pompalanmayınca insan kimseyi yargılamamayı öğreniyor. Bak, hoşgörü, tolerans, tahammül demiyorum çünkü bu ifadeler birini diğerinden üstün bir pozisyona koyar. Benim senden bir üstünlüğü yok ki, lütfedip de sana "tahammül edeyim"? Hepimiz aynıyız işte...
Benim eğitim seviyem, dünyata bakışım bu şekilde, insan kendini tanıdıktan ve ne istediğine karar verdikten sonra istediğini yapar ama iş sapkınlığa varmamalı
Benşm yaşadığım yerde olmuyor açıkçası, anlattığın taciz olayı açlıktan değil de gerekli cezanın verilmemesinden kaynaklanıyor, şu ömrümde 1 kişiyi bile taciz etmedim