Ülke de Z kuşağı yani gençler çoğunlukla bu konuda iyi ilerliyor 😄 ben hariç tabiki 😔 ben hiç gençliğimi yaşayamadım ki bedensel engelli biri ile hangi kız olur ki zaten, din olarak söyleyeceğim şey şudur bizim ülkemizin dini Müslüman ya da öyleydi şimdi ne bilmiyorum ben hiç namaz kılmadım ama oruç tutuyorum Allaha saygımı gösteriyorum diğer dinlere de aynı şekilde kimse bir dini kötüleyemez zaten ama insanlar bu dini kötü olarak görmeye başladı ben evlenene kadar cinsel ilişkiye giremem benim gibi olanlar da eğer Allah bize bir güç verirse biz engellilere bu dünya da kaos çıkabilir çok eşitsizlik var kızlar bizim ile sadece arkadaş olmak için tanışıyor biz birini sevelim diyoruz ama olmuyor sana soruyorum NEDEN?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik lafı edilince herkes ayıplıyor susturmaya çalışıyor ama öbür yandan umarsızca ürüyorlar.. bu sebeple hiç bir zaman normal karşılanmaz her zaman tabu olarak kalır..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar özellikle erkekler din adı altında baskılandığı sürece belli bir yaşa kadar her şeyden bir haber oldukları daha sonra birden patlama yaşadıkları ve her şey duygusuz bir şekilde yapıp ortalığı ve duyguları tarumar ettiği sürece hayır bu hiçbir zaman bitmeyecek Türkiye de bitmez böyle bir sorun zannetmiyorum heleki şu doğu kesim var ya
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiyasal islamcı yönetimlerden ve arap kültürünü din zanneden zihniyetlerden kurtulduğumuz zaman.
00 Yorumla Cinselliği yaşayan insanlara etiketler yapıştırılmadığı zaman.
Doğanın en doğal olayı olduğunun kabul edildiği zaman.
Ve herkesin önüne gelenle düşüp kalkmadığının, bunun duygusal bir paylaşım olduğunun idrak edildiği zaman.
Erkeğin birlikte olduğu kadına kötü gözle bakmadığı zaman.20 YorumlaHiçbir zaman.
Özgürlük diye konuşmaları normal ama tabuları yıkmaları zor.
Amerika da
Cinsellik asla tabu olarak görülmüyor çünkü özgürlük anlayışı var.
Ben bir cinsel konu açtım
Gelip seni mahvederim sapık demiş bir tane kadın
Benim cinselimden sanane
Batıyor ise girme00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yapılmaması gerek bu tabu falan değil tabiki cinsellik öğretilmeli eğitim verilmeli bunun hakkında ama sevgiliyle cinsellik yaşanmamalı şimdiki kızlar ondan ona mide bulandırıcı olduğunu düşünüyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
😎👍
+1 yılŞu bilmiş teyzeleri ve yapar yapmaz kızların adını @r@spuya çıkaran g@v@₺ları susturmaya başardığımızda
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oğulları yapmasın birilerinin oğulları yapıyor ki bu iş oluyo tek suçlu kadınlar zaten. Kimse kendi geçmişine yaşanmışlıklarına bakmadan pat diye sana bacım der nefretlik insanlar oğlunuzun uckurunu ve o bal ağızlarını tutun bacım önüne gelene verene denilir. Ağız bacım ayrı bir şey zaten
- +1 yıl
Bacım denilen yerler or*ydu neden bacım oldu ki djjdkd
+1 yılŞu saçma soruları düzenli olarak sormayın tabu olarak görülmüyor tutturmuşsunuz tabu diye öyle bir şey yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılsen goremezsın onu gorecegımız zaamanda cok bır tabu kalmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılerkeklerin kendi bacısını kızını eve kapatıp başka kızların seks yapmamasından şikayet etmediği zaman
10 Yorumla Daha cooook bekkersin muhafazakar ülke islamci ülke seriatci ülke
020 Yorumla- +1 yıl
sözde muhafazakar din şeriat diyenler mastürbasyonun kralını yapıyor evde ona buna kamera açıp boşalıyorlar :D :D
- +1 yıl
İslamı karıştırma
- +1 yıl
Ne istiyorsunuz pardon ondan ona herkes tepişsin mi?
- +1 yıl
Şu an yasanan gerçek İslam devil
- +1 yıl
Değil
- +1 yıl
@xdenizx898 karistirmiyayimmi
- +1 yıl
İslam her zaman iyiliği güzelliği öğretir İslamla hiçbir alakası yok
- +1 yıl
Din üzerinden prim yapıyorlar sadece
- +1 yıl
Gerçek Müslüman değiller zaten onlar da gerçek İslamı yaşamıyorlar
- +1 yıl
@xdenizx898 kendini aldatiyorsun bence simdi islamciligiesavunma
- +1 yıl
İstediğimi savunurum seni ilgilendirmez tek derdi cinsellik olan sapıklar kendini avutmak için dine çamur atmasın ya tek derdiniz karı kız ne bi yetenek ne bi kabiliyet kitap bile okuduğunuz yok gerçek İslam nedir bilmezsiniz kalkmış burada yok İslam öyle böyle hadi oradan
- +1 yıl
@xdenizx898 eminmisin
- +1 yıl
Akşama kadar kahvede orada burada okey oynayan boş beleş cahil kitap okumayan okulu bırakan veya okulu bile kız tavlama yeri olarak gören araştırmayan kaba saba takılan ağızda küfür hakaret saygı nedir bilmeyen sigara alkol pis pis takılan ayyas ayyaş gezen cinsellik meraklısı cinselliğe aç ahlak nedir bilmeyen edep nedir bilmeyen beyniyle değil baska organiyla dusunen bi kitle var bunlar dini kullanan insanlar kendini eğitememiş dinin hükümlerini yerine getiremeyip dini lekeleyen kesim :) sorsan iki lafı bir araya getiremiyorlar bana İslamcı cahil yok şeriatçı bilmem ne küçümserler ama bilgi diksiyon insanlık ahlak ve kültür konusunda hepsine meydan okurum :) Ayrıca dinimi sevdiğim Allah'a inandığım gibi son derece demokrat olduğumu düşünüyorum İslam gerçekten inanan ve iyi olan saf temiz her insan için güzel bir yol.
- +1 yıl
@xdenizx898 ablam uyudunmu
- +1 yıl
Ablam diye hitap etmezsen sevinirim yukarda kendimi ifade ettim.
- +1 yıl
@xdenizx898 üzeldan gel
- +1 yıl
@xdenizx898 süper bir cevap aynen katılıyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
teşekkür*
+1 yılislam kültüründen kurtulduğumuz zaman, takribi bi 20 sene diyelim
05 Yorumla- +1 yıl
Sanki Müslüman var ya 😀😀😀 bu yandan Allah der gider görüntülü de 31 çeker 😀😀😀
- +1 yıl
Hee orası öyle işte sözde de kurtulacağız umarım :D
- +1 yıl
İslamı karıştırmayın
- +1 yıl
Dinimizle alakası yok ne istiyorsunuz herkes herkesle tepişsin mi
- +1 yıl
Sizin bes dakikalık zevkiniz için dinimize laf atamazsınız tek derdi cinsellik olan başka hiçbir derdi olmayan boş insanlar bizim dinimize laf söylemesin ya
- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarımızın gelecek kaygısı yaşamayıp ona kendi ayakları üzerinde durduğu zaman biter
00 Yorumla Akp yönetiminden kurtulunca
10 YorumlaFED faizi acıkladı artık biter
11 YorumlaZ kuşağı büyüyene kadar 😊😂
19 Yorumla- +1 yıl
Ne z mış arkadas
- +1 yıl
Yatakta mı😀😀😀
- +1 yıl
Sen bu kusakta değilmisin
- +1 yıl
Aferim sana
- +1 yıl
Rica ettım
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem kaç yüz yıl sonra belki
10 Yorumla
+1 yılDini bitirdiğiniz zaman
00 Yorumlaavrupa birligine girince:p
00 Yorumlaİnsanların zihni düzelmeyince hiç bir zaman.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkekle takılarak
08 Yorumla- +1 yıl
Yabancı derken?
Cevap sahibi+1 yılAvrupalı erkekler
- +1 yıl
yürksün yalnız avrupa ve benzeri yerlerin türk düşmanlığını bilmiyor musun he bakma hadi ben rum kokenliyim yarı avrupalıyım ordan yırtarım peki sen?
- +1 yıl
Ülkende cinselliğin tabu olarak görülmesi ile yabancı erkekle takılarak ne alaka?
Yani türk erkekle her şey yapabilirsin konuşursun yatabilirsin, her şey serbet !
Yabancı erkekle hiç bir şey yapılmaz anlamına getiriyorsun?
Kızların/kadınların yazdıkları hiç okudun mu?
Bir türk erkek kadına bırak, 2 dk boşaltıp yatar, fazla ön sevişme yapmaz, acemi gibi haraketler yapar saysam bitmez
Bir yabancı erkekle kadına bırak... aklına gelmediği şeyler öğrenir
Yabancı olanlar ya da senin için (erkekler) cinsellikten dağ gibi sizden peşindeyiz.
Umarım yadiklarimi seni kırmaz ve anlarsın!
Cevap sahibi+1 yılYabancı erkekler kadınların cinselik yaşanmasını kötü görmüyor bu yüzden yabancı erkekler dedim
Cevap sahibi+1 yılTürk düşmanı olanla işim olmaz zaten hepsi de Türk düşmanı değil orada yaşıyorum
- +1 yıl
Peki Türk erkeklerinin hepsi mi aynı bende bu olayı normal buluyorum bende mi sorun 😀
Cevap sahibi+1 yılYok hepsi aynı değil ama çoğu öyle kafadan daha az önce şöyle yorum gördüm ilk buluşmada sevgilimi öptüm kız niye izin verdi kötü kız bu yüzden evlenilecek görmüyorum demiş cinseliği her şeyi erkek için var sanıyorlar
+1 yılLozan bitince 2023 te😀😀
10 Yorumla
+1 yılKıyamet kopunca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKıymet kopana kadar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl3-5 yıla düzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakış açımız değiştiği zaman
10 YorumlaHiç bir zaman
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler