Türkiye’de hiçbir zaman böyle bir şey kurtulmaz yani tam tersine gün geçtikçe seks daha böyle korkulacak bir şey haline gelecek bakın göreceksiniz insanlar gizli gizli her şeyi yapıyorlar ama topluma gelince de mangalda kül bırakmıyorlar
İslamiyette nasıl uyumamızdan, nasıl yemek yiyeceğimizden tutunda nasıl seks yapacağımıza kadar herşeye yer verilmiştir. Verilen tavsiyeler "sünnet" adı altında insanlara aktarılmıştır. Verilen bütün tavsiyelerin hepsinde Allah Teala bizim çıkarlarımızı gözeterek ya Kur'an'ı Kerim'de yer vermiştir ya da efendimiz (s. a. v) aracılığı ile bize bildirmiştir.
Şimdi bir hadis veya bir ayette bana rabbim bu şekilde (tarif edilse) eşinle cinsel münasebetin olmalı dese ben bir sebep bile aramaya kalkışmam. O ne diyorsa "vardır bir sebebi anlamaya benim ilmim yetmez" diyerek hayatıma geçirmeye çalışırım sorgusuz sualsiz. Hayatıma geçirmedim mi? Bu benim tercihimdir ama asla bunun nedenini sorgulamam. Çünkü mutlaka ya sağlığım içindir istediği şeyler ya maneviyatım içindir. Ben o'nun her dediğine sorgusuz sualsiz tamamım. Beni yaratan Rabbim o'dur şükürler olsun...
Harika ❤️ cevap. Hem din seks yapmayı zorlaştırmıyor. birtakım dindar kisveli insanlar zorlaştırıyor. Kur'an'da içinizden bekarların evlendirin ayeti var. Efendimizin eşlerinizle o işi yapmanın teşvik veya hoş görüldüğü rivayetler var. Şu anda başımızda muhafazakar? bir hükümet var evlilik oranları diplerde, boşanma oranları zirvede. Bu da benim birtakım dindar kisveli insanların dindarlığın gereğinin tam tersini yaptığının ispatıdır.
Herkesin inancının kendine olduğunu düşünüyorum.. İnanışlarına göre yaşayabilirler elbette bu beni bağlamaz.. İsteyen namaz kılar ilişkiye girer, isteyen direkt konuya geçer.. Bu insanların özel seçimidir kimseyi yargılayamayız.. Beni alakadar eden kısım dini kurallara uyan insanların uymayanları eleştirmemesi ve saygı duymasıdır.. Kimse birbirini sorgulamamalı.. Keyifli akşamlar..
Bak çocuk yapicakcsan pek konuşmayın diye bir söz var bu doğru eğer çocuğun... olmasını istemiyorsanız.. fakat unutum açın bakın sizde aaa
_____ ama... ön sevişme az yapın ne alaka? Allah ıslah etsin ve istediğin zaman gir yap? Kari koca arası serbes birşeyi haram mı kıldılar Çarşamba? Yok artık