Hic sevgilim olmadı. Nişanlımla sadece öpüştük ay sonunda düğünüm olacak ve o geceyi düşündükçe geriliyorum. O gün yapamazsam erkek ne düşünür? Bazıları bir kac ay yapamiyormus 😶
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ilk gün ya da bir kaç ay sonra olması neyi değiştirir
ayrıca bu saçma korku niye
millet zevk içinde cinsellik yaşıyor bazıları eşlerini bile bu uğurda aldatıyor. herkesin zevkten 4 köşe olduğu konudan sen korkuyorsun. bu ne kadar mantıklı.
korkacak ne var ki korkuyorsun yahu019 Yorumla
Soran+1 yılHic yaşamadım çünkü ve bu konulara alışamadım normal değil mi
Soran+1 yılTahmin ediyosundur ne oldugunu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
arkadaşım bu toplumun en büyük problemi okumamamk araştırmamak
siz kendi anatominizi bile bilmiyorsunuz
bu çok büyük ayıptır
kızlık zarı dedikleri iç dokuya ait deri uzantısı. o deride yani zarda sinir yoktur. bu nedenle ağrı hissetmz. çünkü duyuları sinirler beyne iletir. sinir olmayınca da ağrı olmaz.
kılcal damar yok denecek kadar azdır. penis girerken yırtılınca 1-2 mm yırtılır. akacak kan 1-2 damldır. eğer yırtık damara denk gelmeze kanama olmaz
aklına yaz zar yırtılınca ağrı olmaz. güneşte yanınca deri kavlar. o deriyi alır koparırsınız ağırır mı asla ağrımaz bu da öyle - +1 yıl
kadın korkudan kendini kasıyor erkek de aceleci hemen girmek istiyor
sevişme yok bir şey yok. kadın ıslanmamış nemlenmemiş ortama hazır değil kasılmış bekliyor. erkek öküz gibi dalıyor.
zar değil vajina içerisinde kanalda yırtılmalar oluyor. çünkü kadın kuru. erkeğin penisi vajinaya yapışıyor sert davranınca da yırtılma oluyor.
ama yine iyorum zar ile alakalı değil.
bu kez kanama başlıyor acı feryat figan
bir de sanki a m ına bardak dayayıp akan kanı ölçmüş gibi saçma sapan 2 bardak kan aktı diye yalan uyduranlar var. siz de hiç düşünmüyorsunuz. demiyorsunuz ki yahu bu bunca kanamaı var. telaşlanmaı gerekirken mutfaktan bardak alıp geldi ölçtü mü demiyorsunuz. akıl yok sizde
Soran+1 yılTesekkurler bilgi için de abartilanlara inanmıyorum da genel bi korku var utangaçlık var. Ilk olacağı için acıyacak düşüncesi var.
- +1 yıl
sakin olun. eve girince önce duş alın. duş hem dinlendirir hem sakinleştirir.
acıktınız ise hafif bir şeyler hazırlayın. atıştırın. salona geçin oturun tv izleyin ya da müzik seti açın müzik dinleyin sohbet edin
yaşam sizin artık acele etmeyin.
salonda oturuğunuz yerde ufak tefek öpüşün sevişi. ortama odaklanın.
gerekirse 1-2 kadeh alkol alın sizi rahatlatır.
Soran+1 yılAlkol kullanmıyoruz. Digerlerine bakicaz artik
Soran+1 yılYa sanane ağrı hissetmemek için ilaç almakla haram olan bir şeyi içmek aynı şey mi? Muslumaniz kardeşim içmiyoruz sananeee?
Soran+1 yılEdepsiz olan ne sanane demem mi seni ilgilendirmiyor demem mi? Edepsiz olan sensin ki haram bir şeyi içmiyorum diye tepki gösterip buna mecburmusum gibi konusuyorsun
En İyi Cevaplar
Merhaba, ilk gece korkusunu yaşayan ne ilk ne de son kadınsın emin ol, yani çok doğal bu korkuyu yaşaman. Kwndini kötü hissetme bunun için.
İlk gece partnerin, seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon asamasina geçmemesi gerektigini bilmeli, sonrası doğru pozisyon, doğru zaman ve doğru şekilde penetrasyon, inan çok rahat olursun02 Yorumla
Soran+1 yılSakin bir yapısı var ama o günü beklediğini söyledi bu beni biraz gerdi illa o gün mü olması gerekiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
+1 yılilk gecenin korkusu olmaz zaten korkulacak bir şey yok
ilk gece heyecan olur heyecan da kontrol edilebilir bir duygudur
kontrol edebilmek için önce güzel bir duş sonra rahat kıyafetler sonra sohbet edilir çay kahve içilir bu sayede erkekte kadında bi nebze rahatlamış olureve gelir gelmez kadının üzerine direkt atlanmaz
10 Yorumlagergin olman fazlasıyla doğal biraz gevşeip sohbet ve ön sevişmeyle belki bir kaç kadeh alkol iyi gelir sonra olayın akışına bırak
22 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmıyoruz onun yerine sakinlestirici ilac mi alsam
Cok korkulacak bi durum degil. stresi daha korkutucu.. stres yaptigin zaman kaslar gevsemez ve daha zor olur. her seyi akisina birak. sakin kal..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tutun iyice Islan ve kendini kasma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar sürmeli sevisme
+1 yılİlk gece yapmak zorunda değilsiniz ön sevişmeyi uzun tutun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk gece yapmak zorunda değilsiniz ızdırap olmasın maksat zevkini alarak yapın o anında tadını çıkararak yapın bir daha o an gelmeyecek çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım o günü bekliyor ama ona karşı kötü hissedicem kendimi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİçine girmeden sürtünerek alıştır düğün olmadan
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye bunu yapayim kardeşim dugun olduktan sonra alistiririm. Günaha girmemek için bir şey yasamadik
Cevap sahibi+1 yılKorkuların olduğu içi sonra geç kalırsın benden demesi
Soran+1 yılGec kalayım kardeşim sen deme bisey
Cevap sahibi+1 yılSen bilin 😂
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Korkunu yenmene nişanlın destek olursa çok kolay olur har hur dalmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle biri degil ama o günü beklediğini söylüyor hep
Merak etme kimse ilişkiye girdiği için ölmemiş
02 Yorumla
Soran+1 yılÖlcem demedim nasıl sakin kalirim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin olacak kişi tecrübeli mi
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 kez olmuş sadece
- +1 yıl
O bu konuda sana destek olmalı, acele etmemeli seni kırmamalı incitmemeli
Soran+1 yılUmarim oyle olur
- +1 yıl
Korkma sende ayrıca, en fazla ne olabilir;)
+1 yılkendini bırak tadını çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yaparken a101 indirimlerini düşün sakinleşirsin
00 Yorumla
+1 yılÇok mu dar acır diyemi korkuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil olduğu seni ilgilendirir mi?
- +1 yıl
Sana insan gibi korkma sebebini sordum
Soran+1 yılHic bir şey yasamadigimi soyledim genel olarak korkuyorum bunu anlamak zor olamaz
+1 yılçok bozdum , yardım ederim istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç tane Seyircii çağırırsın yardımcı olurlar
02 Yorumla
Soran+1 yılCok komiksin
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı olursa yardımcı olurlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTesettürmusun niye korkuyon
00 Yorumla
+1 yıl2. Gece korkmican mi
02 Yorumla
Soran+1 yılOlay gerceklesince biraz korkum gider diye düşünüyorum
- +1 yıl