Cinsel Yaşam İlk gece korkum var, bunu nasıl yenerim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bakireyim hic ilişkiye girmedim ama korkuyorum İlk gece korkum var, bunu nasıl yenerim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Minionica Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Olur o korku konuşarak atlatırsın aklına takılanı korktuğun şeyleri sor biriyle konuş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Minionica +1 yıl Rica ederim Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mastürbasyon yapyormusun? yapıyorsan o an aldıgın zevkin 10 katını düşn 0 0 Yorumla
hassaskalp45 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Benim de çekingenliğim olduğu için sevgilim diyoe ki ilk gece olacak diye bir şey yok. Eğer karşima çiplak çikmak istemiyorsan bile zamanla ben seni göre göre kiyafet falan degiştirirken alişirsin zamanla diyor. 0 0 Yorumla
Serkan302 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Korkma ön sevişmeyi çok uzun tut zevk suların aksın bol bol 0 0 Yorumla
GoldenFireballl Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Niye simdi dert ediyorsun evlenecek misin yakında 0 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 503 cevap paylaştı. Daha dur ne içtinde korku sardı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevdigin var mı evlenecegin biri peki 2 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama fazla korkmana gerek yok knk domaliyorsun keyfine bakiyorsun o hallediyor😂🤣 Yorumla Teacherisback +1 yıl Ahahahahaha ilk gecede mi😅😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ağzına bir odun parçası al onu ıssır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acıyo ya hani ondan Yorumla
oski35 Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sakin ol sakın kasma kendini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla oski35 +1 yıl Araştırdın mı hiç bu konuyu Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Seviserek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benımle yenebilirsin askım 😘 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşkım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Askım olabilirsin yanı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Olur o korku konuşarak atlatırsın aklına takılanı korktuğun şeyleri sor biriyle konuş
Teşekkür ederim
Rica ederim
mastürbasyon yapyormusun? yapıyorsan o an aldıgın zevkin 10 katını düşn
Benim de çekingenliğim olduğu için sevgilim diyoe ki ilk gece olacak diye bir şey yok. Eğer karşima çiplak çikmak istemiyorsan bile zamanla ben seni göre göre kiyafet falan degiştirirken alişirsin zamanla diyor.
Korkma ön sevişmeyi çok uzun tut zevk suların aksın bol bol
Niye simdi dert ediyorsun evlenecek misin yakında
O gun geldigin de ogrenirsin
Daha dur ne içtinde korku sardı
Sevdigin var mı evlenecegin biri peki
Ama fazla korkmana gerek yok knk domaliyorsun keyfine bakiyorsun o hallediyor😂🤣
Ahahahahaha ilk gecede mi😅😅
yaşam koçu var bu konuda uzamn istersen
Ağzına bir odun parçası al onu ıssır
Ne alaka
Acıyo ya hani ondan
Sakin ol sakın kasma kendini