Merhabalar. Sevgilimle yaklasik 3 yillik bir iliskimiz var. Ikimizde normal kafada insanlar oldugumuz icin el ele tutusmak disinda bir temasimiz olmadi evelallah. Bir kac ay once yuzuk taktik artik evlenme yasim da geldi 22 ye basicam bir kac gun sonra. Sevgilim bir kac imada bulunmaya basladi gerdek gecesi icin uzerimde bir stres var. Hayatimda hic iliski isteme hissiyatim olmadi oyle bir kafayla buyumedim. Dolayisiyla korkuyorum ilk gece hep korkunc gelmistir sizce ne yapmaliyim stresten yemeden icmeden kesildim surekli aklimda donup duruyor yasanacaklar nasil basa cikabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sen evli değil miydin 8 aylık? Her gün farklı biri mi oluyorsun, her sorduğun soru yalan mı. :d
bu genel bir hesap etrafimda duydugum problemleri yaziyorum
Biraz alkol rahatlatır. Ayrıca illa ilk denemede olacak diye bşy yok. Asla zorlamayın. Stresden uzak durun. Heyecan yapmak yerine o anın tadını çıkarın...
Rahatlama su gibi akar yolunu bulur hiç stres yapma kendine yaparsın ne yaparsan 😅 canın daha çok yanar demedi deme
Off siz şu Türk kızları bıktık ilk gece muhabbetlerinizden kaprislerinizden evleneceğiz yabancı bir kızla ilk gece 69 yapar yeter artık yeter flört ederken öpüşüp sevişeceksiniz ondan sonra evleneceksiniz
Beklentini en az seviyeye tut normal bişi 5 dakika olcak bitçek mesela 21.00 başlayacak ama 21.05 bitecek az tut beklentini
5 dakika gibi düşün demek istedim , zaten onunda senden çok bi beklentisi yok merak etme rahat ol şu an hiç bir şey düşünme cinsellik hakkında gerdeğe girince düşün
alisirsin. kafanda buyutme. herkes yapiyor sonucta. esin isi biliyorsa zaten rahatlatir.
Ikimizde normal kafada insanlar oldugumuz icin el ele tutusmak disinda bir temasimiz olmadi
normal kafada olmak değil ki bu 3 yıllık sevgili olup öpüşmediysen normal değildir
günah dersen elele olmak da 3 sene sevgililik de günah
Neden korkuyorsun sevdiğin biri ile yapıyorsun emin olkıyamma canını yakamaz ya
Yaşamasanız da en azından konuşun bu konuyla ilgili rahat olursun korkun geçer
2 gün önce 8 aylık evliydin
bu hesapta etrafimdan duyugum problemleri yaziyorum bir kaci benim
Sakin ol panik yapmaya gerek yok
o degilde oscar bu sene sampiyon olcak gibi
Norris müsade ederse 🤣
etmez o bu sene mclaren dagitti ortaligi
Kendi takım arkadaşı ile yarışıyor verstappen çöp oldu 🤣
adamin hakkini yeme iyi halaaa mercedese gececekmis ama oyle diyorlar
Nereye gelirse gelsin, MC laren ikilisini yenemiyor.
kazanacagi kadar kazandi zaten hamilton baba bile kazanma islerini biraktiysa ohooo
Onun rekorunu geçemeyecek
sitede ilk kez formula izleyen birini goruyorum sasirdim
İlgi meselesi
Evli misin, sevgilin mi var bir karar ver sen de
korkmana gerek yok :D
severek gitmek warken
bu korku neden
Benim gibi adam ise korkmalisin
Enişte giremezse arkadan ittiririz korkma
Yani buradan nasıl anlatılır ki
bir çok kez yaptim, reelde yardim ederim
Yani uluorta anlatılır bir şey değil.