Eşimle yeni evliyiz hersek iyi hoş lakin ilişkiye daha hiç giremedik Tam girecekken canım çok yanıyor bağırıyorum ne yapmalıyım neee lütfen bilen varsa tavsiye versin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kendini bu şekilde şartlandırma olmuyor olmuyor neden niye demek seni daha çok gergin yapar ve kasmaya devam edersin.
Biraz rahatla kendini hazır hisset eşininden sabırlı olmasını iste.
Ön sevişme ile seni istekli arzulu hale getirsin vajina kendi ıslakligini salgilasin oral seks ile kasların gevşesin gerek duyarsanız kayganlaştırıcı kullanın.
Alkol kullanıyorsan seni rahatlatabilir.
Bunların hiçbiri fayda etmiyor aynı acı devam ediyorsa bir uzmana gidin.
Eşin vajina da bir duvar kemik gibi şeyler olduğunu söylüyor mu?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünaydın,
İlişkiye girecekken canın yanmıyor :) Sen canın yanacak diye kendini o kadar kasıyorsun ki aslında ilişki bile olmuyor.
Buna vajinismus diyoruz. V
Vajina girişindeki kasların istemsizce kasılması sonucu cinsel birlikteliğin gerçekleşememesi demektir. Yapmanız gereken daha fazla zorlamdan bir uzmandan destek almak. VAjinismus, kendi kendinize çözeceğiniz bir sorun değil maalesef00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemsizce kendini kasıyorsan korkuların ağır basıyor demekki. Sana önerebileceğim en iyi tavsiye bir kadın doğum uzmanına gitmen ya da bir psikolog ile görüşmen. İmkanın ve fırsatınız varsa ikisinede gidebilirsin. Bunu yapacak ilk kişi değilsin çözümü basit ama çözümü seninde isteyip biraz gayret etmen gerekli.
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım sen kendini öyle odaklamışsın.
bakın zar denen şey bir zar değil ince iç dokuya ait bir deri uzantısı. o deride sinir yok. dolayısı ile o deri yırtılırken acı olmaz. ağrıyı iletecek sinir yok çünkü tırnağınızın ucu gibi düşünün keserken acıyor mu.
biraz alkol al o rahatlık verir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
+1 yılKendini rahatlatacak ve uyaracak şeyler yap veya karşındaki adama yaptır. sonra bol kayganlaştırıcı ile yavaş yavaş... Gerekirse ilk giriş süresi 4dk sürsün ağır ağır yap. kendini rahat bırakır bir defa başırırsan artık hep başarırsın.
00 Yorumlarahat ol arkadaşım bunu en iyi evli erkkelerle vede evli bayanlarla özel sohbetelrden öğrenrsin bende evliyim beklerim arkadaşım sana yardımcı olmak isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılSapıkmısın kardeşim evliyim Bn git işine
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıloral yapsın eşin sadece diliyle. ilişkiye girerkende penis başına bolca tatlı badem yağı sürsün acı duymayacağına eminim yinede duyarsan doktora gidin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemen bir kadın doğum doktoruna gidin evde denemekle çözülmüyor emin olun doktor hallediyor 😉
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl halledecek ki
Cevap sahibi+1 yılHallediyor işte evde olacak iş değil bu ben 6 ay bekledim çünkü yapamadık doktor hemen çözdü
Soran+1 yılNasıl çözdü konuşuyor mu egzersiz mi yaptiriyor
Cevap sahibi+1 yılUfak bi işlem yapıyor 1 dakikalık
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim ve tavsiyelerim olur. ama eşine söylenecek tavisyeler aslında bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayattan sogutursun canım yaniyor diye bağırıyomus ben olsam bidaha zikmem böyle diyen birini
00 Yorumla
+1 yılvajinusmus belirtileri.
00 YorumlaHălă var çmı bunlar yaa ilginç
02 Yorumla
Soran+1 yılBazı insanların cani tatlı olabilir normal bunlar
Vajinismus hastalığı olmasın sende
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnce baska biriyle dene sonra tecrüben olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin seni yeterince kıvama getiremiyoe
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖn sevişme ve ıslanman sağlanmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIslaninca kayar girer ama kaç kilosun boy kaç
00 Yorumla
+1 yılkasıyon kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok basit aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini kasma
12 Yorumla
Soran+1 yılKasmak istemiyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılSevişmeyi çok uzun yapın oral da yapsın başta baş kısmını yavaş yavaş içine koysun
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavaş yavaş yapın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım