Cinsel Yaşam Sevgilimle yeni seks pozisyonları denemek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Benim daha çok aktif olmamı istiyor Güncellemeler+1 yıl güncel. Sevgilimle yeni seks pozisyonları denemek istiyorum, önerilerinizi bekliyorum? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl O zaman cowgirl,Face off,Balet dance,CorkscreawWhellbarrowThe cabooseMagic MountainChairmanGolden archThe om..Bunları deneyebilirsin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl tesekkirler Yorumla naloxann +1 yıl Rica ederim Yorumla Bdsmvekölelik +1 yıl Amma bilgilisin Yorumla naloxann +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Soran +1 yıl sorun olmazsa sana soru sorablirmiyim kutudan Yorumla naloxann +1 yıl Problem yok tabiki Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hemen link veriyorum 100 farkli pozisyon var.http://www. pudra. com/ask-iliskiler/cinsellik/kamasutra-seks-pozisyonlari-25167. htm 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neler yaptiniz bilmiyorum ki knk onereyim. Internette boyle katalog gibi pozisyonlar oluyor onlara gore tarif et bende onlar disinda onereyim madem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl klasik pozisyonlari yaptik Cevap sahibi +1 yıl Siz boyle deli dolu fantastik tarzi pozisyonlar mi istiyorsunuz +18 de izledigimizden
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Onu bağla.. agiz topu falan kullan kelepce kırbaç tarzi 😈 0 8 Yorumla Soran +1 yıl öyle şeyleri kendisine yapnami istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O sana yapsın o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yatakta sınır olmasin yaa Yorumla Soran +1 yıl sinirimiz yok zaten Yorumla Soran +1 yıl ama o tarz eşyalari koyucak yerimizde yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ballbusting yap ona jsjs Yorumla Soran +1 yıl onedir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söylemiycem 😊 baya extrem Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkeğinde iş yoksa biz ne yapalım onun yönetmesi lazım 1 17 Yorumla Soran +1 yıl yönetmesine yonetiyor ama benimde biraz daha aktif olmami istedigini söyledi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odun gibi olma sende Yorumla Soran +1 yıl odun gibi degilim ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı kızlar ilişkide put gibi durur Yorumla Soran +1 yıl ben dudaklarini opuyorum filan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece öpmeyle olmaz Yorumla Soran +1 yıl daha ne yapmaliyim yaliyorum vs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benide öyle yapsan keşke Yorumla Soran +1 yıl daha bide odun diyosun sadece biraz daha aktif ol diyor o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstekli ol o söylemeden yap bazı şeyleri Yorumla Soran +1 yıl azgnligimi biliyor fazlasiyla zaten😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona söylermisin sen ne olsun istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl gibi gibi desem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani de bulmuş bunalıyor ben bulamıyorum Yorumla Soran +1 yıl bulursun umarim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnş çok oldu ilişkiye girmeyeli Yorumla Soran +1 yıl anladim Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ebatlar elverişli ise kenetlenme 0 5 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl Birini kucağına alıp ayakta yapmak zor hem kız hafif olmalı hem erkek güçlü Yorumla Soran +1 yıl tam bizlik :) Yorumla MaksatMuhabbet91 +1 yıl O halde kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl tesekkurler Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl koltukta kucağına otur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl güzek fikir Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Üçlü yapin komsuda piser bizede duser 0 0 Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl O uzanacak sen üstte kalacaksın en aktifi bu 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir sürü var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nedir Yorumla İnflames2626 +1 yıl He buraya yazan hesap kapansın. Yıllarin tecrübesi var bende Yorumla Soran +1 yıl yazm Yorumla İnflames2626 +1 yıl Bende Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kamasutra baktinmi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl o nedir Yorumla FlortozErkek +1 yıl Pozisyon kitabi sinirin var mı Yorumla Soran +1 yıl yok hayir Yorumla FlortozErkek +1 yıl Ayakta ve kucakta denedinmi Yorumla Soran +1 yıl denedim evet Yorumla FlortozErkek +1 yıl Anlatirim istersen farkli Yorumla Soran +1 yıl çok iyi olur Yorumla FlortozErkek +1 yıl Gzlsin Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Zıpla üstünde 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Üzerinde tepin 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ters cowgirl 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sen stpon tak becer 0 6 Yorumla Soran +1 yıl yok artik gay degil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana Zevk verirmiydi Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Popo yala Yorumla Soran +1 yıl hoslanirmiki erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilin sen tanıyorsun ben hoşlanıyorum şahsen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
O zaman cowgirl,
Face off,
Balet dance,
Corkscreaw
Whellbarrow
The caboose
Magic Mountain
Chairman
Golden arch
The om..
Bunları deneyebilirsin
tesekkirler
Rica ederim
Amma bilgilisin
☺️☺️
sorun olmazsa sana soru sorablirmiyim kutudan
Problem yok tabiki
Hemen link veriyorum 100 farkli pozisyon var.
http://www. pudra. com/ask-iliskiler/cinsellik/kamasutra-seks-pozisyonlari-25167. htm
teşekkürler
Rica ederim
Neler yaptiniz bilmiyorum ki knk onereyim. Internette boyle katalog gibi pozisyonlar oluyor onlara gore tarif et bende onlar disinda onereyim madem
klasik pozisyonlari yaptik
Siz boyle deli dolu fantastik tarzi pozisyonlar mi istiyorsunuz +18 de izledigimizden
Onu bağla.. agiz topu falan kullan kelepce kırbaç tarzi 😈
öyle şeyleri kendisine yapnami istemez
O sana yapsın o zaman
Yatakta sınır olmasin yaa
sinirimiz yok zaten
ama o tarz eşyalari koyucak yerimizde yok
Ballbusting yap ona jsjs
onedir
Söylemiycem 😊 baya extrem
Onu bagla baskasiyla beraber ol en aktif sekilde 😇😈
Erkeğinde iş yoksa biz ne yapalım onun yönetmesi lazım
yönetmesine yonetiyor ama benimde biraz daha aktif olmami istedigini söyledi