Sorum erkek arkadaşlar en son salı günü ilişkiye girdim ve o günden beri boşalmadım hiç pazartesi günü tekrar ilişkiye gireceğim ama bu sefer daha iyi bir performans sergilemem gerekiyor sizce nasıl daha iyi bir seks yapabilirim önerileriniz nelerdir o güne kadar boşalmalıyım boşalmamalı mıyım ne dersiniz 3 defa yapmak istiyorum 2 saat içinde cevaplarınızı bekliyorum
Cevabın nedir?
+1 yılön sevişmeyi uzun tut :) bol bol sen yala önce sonra ona bırak kendini ama tam anlamda değil :) direksiyon sende olsun güçlü olduğunu hissettir (rezil olma omuzlar iyidir inş :)
sevişmenizin ilk 20-25 dkk sı bakireymiş gibi odakla kendini taaa ki göl gibi olana kadar ;) sonra seri ve biraz sert şekilde koş tepeden düşercesine olacaktır herşey...İnş aynı anda yaşayabilirsiniz o anı ;)00 Yorumla
Bu daha çok partnerinin seni uyarmasıyla alakalı bir durum. Hem neden üç defa, onun yerine bir kez ama 2 saatlik sevişmenin sonunda daha uzunve yoğun bir orgazm çok daha mantıklı, neticede Masturbadyon yapmıyorsun ya.
Ayrıca o zamana kadar boşalıp boşalmamanın herhangi bir etkisi yok, keyfinee bak00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşey kendinizi partnerinize iyi göstermekmi afferim delisi olmak mı amacınız.Hızlı giden atın b..ku seyrek düşer unutma.Sen bırak bu performanslarıda kadının ruhunu okşa amaç kısa sürede çok boşalmak değil.Ne kadar süre içinde kalabildiğindir.Senin derdin kızın gözünde yükselmek diyecekki vay be 2 satte 3 kez yaptıysa 4-5 saat kalsak herhalde neler yapıcak derdirtmek sanırım...
01 Yorumla
Onemli olan kac sefer yaptigin degil nasil yaptigin. Bosalmassan eger, iliski aninda erken bosalma yasarsin buda kizi pek mutlu etmez. Bence iliskiden once masturbasyon filan yap, iliskiyi daha uzun tutarsin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
sabah tok karnına girişmeyin bu işe salak saçma sesler çıkıyo soğuyosun.
aç acına deneyin güzel olur.00 Yorumlasayısı önemli değil.. vereceğin haz önemli güzel bi sex için.. ama sayı bakımından değerlendirirsek ilk 2 sini çabuk gelirsin 1 saat içinde ..
04 Yorumlabol bol keçiboynuzu ye. damızlık boğaya dönmen garanti.
00 Yorumla2 saatte 3 defayı rahat yaparsın.
00 Yorumla
+1 yılhormonsuz olması için gübre şart.
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne